Fm Genie Scout kullanıyorum. 200 üzerinden oyunculara verdikleri değer çoğu zaman gerçeği yansıtmıyor sinirlerimi bozdu. CA olarak 170 verdiği oyuncu 150 den kötü olabiliyor neye göre veriyorlar o değerleri anlamadım.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Football Manager
Daraltma
X
-
İlk olarak Muhammed tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleData editör indirdim eğleneyim bari biraz Karadenizspordaki oyuncuları 20 licemMario Alberto Kempes - El Matador
- Alıntı
Yorum
-
www.fmgraphics.net e gir Gökhan Abi. Orda forumda fm 2009 dosyalar bölümü var indirebilirsin ordan orda kullanım videosuda var.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Muhammed tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFm Genie Scout kullanıyorum. 200 üzerinden oyunculara verdikleri değer çoğu zaman gerçeği yansıtmıyor sinirlerimi bozdu. CA olarak 170 verdiği oyuncu 150 den kötü olabiliyor neye göre veriyorlar o değerleri anlamadım.
Yeni oyun açtım 180 PA gözüküyor.
Yani oyundan oyuna değişiyor anlayacağın. Çoğu oyuncularınki değişik çıktı.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Muhammed tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzonspor ile ilk 5-10 sezon içinde Şampiyonlar Liginde başarılı olana inanmam zaten yarı final yada final gibi. Ancak eğer sabırlı olunup Türkiye liginde başarı devam ederse bütçe gittikçe büyür şampiyonlar liginden katılım paralarıyla vs 10 sezon sonra Dünya'nın en iyi takımlarından birisi olunabilir.
2. si İyi Fiyata Satamıyorum Demişsin Onun yöntemide Şöyle. Satmak İstedeğin Futbolcuyu Transfer Listesine Koy ama Kimseye Önerme Oyuncuyu Bir kaç Maçta Oynat Eğer 7.0 üzeri bir Form Grafiği Yakalarsa Öner O zaman Güzel Bir fiyata Satabilirsin..
3- Özelliklerinin Yanındaki Kutucuğu Sormuşsun Onun İçin Oyuncu Profilinin Sağ Üst Köşesinde Görünüm Var ona Bas Orada Antrenman Grafiği Gibi bişey Yazıordu ona basınca Futbolcunun HAngi Özelliklerinin Geliştiğini Görebilirsin..En son Ahmet Pulusoğlu tarafından düzenlendi; 21.07.2009, 03:50.Sana ne şarkılar, ne siirler yeter TRABZONSPOR´um ismin cihana bedel !!!!
Sana taraftarindan tek bir söz : UGRUNDA ÖLÜRÜZ, BUNU BIL YETER!!!
- Alıntı
Yorum
-
dün gece saat 03:00 sularında şampiyonlar ligi şampiyonu oldumklüp 4 yıllık sözleşme önerdi ...Sadri başkan çok akıllı...
Medya tarafından üç büyüklerin taraftarı olmanın empoze edildiği bir ülkede, bu sportif emperyalizme direnip, kendi şehrimin takımına sahip çıkmanın onurunu ve gurunu yaşıyorum.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Ali Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülearkadaşlar bu oyuncuların PA diye bişeyden bahsediyorunuz bu PA yı nereden görücez
- Alıntı
Yorum
-
Yeni sezon başlıyor. Sadece 2 transfer yaptım. Gökhan Varlık ve Serkan Bodur'u aldım. 2 yabancı hakkım var. Kullanmayacağım su an. Belki iki genç alıp LigA'ya çıkan Karadeniz'e yollarım.
Bu arada Egemen'in kaptanlığında sorun çıktı sanırım. Zira kendisinin de özelliklerinde Seleznyov'un iyi bir lider olduğunu düşünüyor yazıyordu. Bunun üstüne Sele'yi kaptan yaptım, abartısız tüm takım mutlu oldu. İlk hazırlık maçında Randers'e 7 attım. Sele 3 gol atıp, 9.4 ile oynadı.Trabzonspor kültürünü yaşa, yaşat, öğret...
İşte BMN!*
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Fatih Yücel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüledün gece saat 03:00 sularında şampiyonlar ligi şampiyonu oldumklüp 4 yıllık sözleşme önerdi ...Sadri başkan çok akıllı...
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Muhammed tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKimse kusura bakmasın inanmıyorum arkadaş Türkiye liginde +90 puan toplayan takım yarattım ama Şampiyonlar liginde çeyrek finalden ötesine Trabzonspor ile gelenlere inanmıyorum. Ne yaparsanız yapın Şampiyonlar Ligindeki takımları yenebilecek bir kadroya ulaşamıyacaksınız. Benim kadromda alex,keirrison,marquinhos,ramires,leo,diakhate gibi oyuncular vardı ona rağmen çeyrek finalden yukarısına çıkamadım.
keirison,marquinhos,santana,mata,ramires,leo,guilh erme,elder granja
8 yabancı 8 ide brezilyalı
guilherme ye inter talip 20 önerdiler satmadım 2 senelik sözleşmesi var
santana ya benfica talip 15 önerdiler satmadım 4 senelik sözleşmesi var hala
marquinhosa milan talip 20 önerdiler satmadım 2 senelik sözleşmesi var
ben bu sene bu takımla en kötü yarı finale gitmeye çalışıcam
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Ali Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebenim kadrom seninkisinden daha iyi ben çekrek finale bile gelemedim
keirison,marquinhos,santana,mata,ramires,leo,guilh erme,elder granja
8 yabancı 8 ide brezilyalı
guilherme ye inter talip 20 önerdiler satmadım 2 senelik sözleşmesi var
santana ya benfica talip 15 önerdiler satmadım 4 senelik sözleşmesi var hala
marquinhosa milan talip 20 önerdiler satmadım 2 senelik sözleşmesi var
ben bu sene bu takımla en kötü yarı finale gitmeye çalışıcamDefansımdaki Leo yılda 15 gol atıyordu kornerlerden.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Muhammed tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBende gruplarda şansmıdır nedir ilk sezonumdan beri çok rahat çıkıyorum gruplardan. Taktiğim iyi sayılır. Her kornerim gol gibi bişeyDefansımdaki Leo yılda 15 gol atıyordu kornerlerden.
- Alıntı
Yorum
Yorum