Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Football Manager

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak UnlesheaD tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Arkadaşlar Diabate diye bir forvet aldım Bordeaux'dan. Oyunu 2 kanata yaydığım için kafa ve bitiriciliğine bakarak aldım ikiside 17. Fakat oyuncunun zihinsel özellikleri düşük bu sorun teşkil edermi?
    cheick diabate mi?
    bende sürünüyor o adam nasıl 17 olmuş finishing
    --------------------------------------------------------------------------------
    Champions League de 3.maçım Olimpique Lyon deplasmanda oynuyoruz 5 5 0 sistemi ile sahaya diziliyoruz

İlk yarıda gol sesi çıkmadı maçtan
    böyle birşey olamazzzz
    90+6 da gol attılar ve şerefsiz hakem bitirdi maçı
    ya böyle bir şey varmı ya
    nebiçim bir oyun bu.

Bu oyunun yaptığı bir hile resmen bide hep bize hileci derler
    En son Sefa Murat Dokuz tarafından düzenlendi; 06.07.2009, 19:23.
    Ey Türk Gençliği!
    Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• 5 dk uzatma veriyor golü +6 da yiyoruz nasıl oluyor bu.
      Fm 2008 de hakemleri eleştirebiliyorduk şimdi basın toplantısında mı oluyor bu
      Ey Türk Gençliği!
      Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• Evet Cheick Diabate kafa 17 bitiricilik 17. Diğer özellikleride ortalamanın üstünde. Ama zihinsel özellikleri kötü.

Yorum

Evet Cheick Diabate kafa 17 bitiricilik 17. Diğer özellikleride ortalamanın üstünde. Ama zihinsel özellikleri kötü.
          Ben 2011 deyim 23 yaşında galiba çok kötüydü durumu gönderdim sqout hiç beğenmedi adamı. Bende kafa 15 finish 13
          Ey Türk Gençliği!

Yorum

• İşsiz olarak başladım.
            2008-09 Porstmouth---30. Hafta 13. sıradayken kovuldum.
            2008-09 Almeria-------32. Hafta 16. Puan.38
            2009-10 Almeria---------------- 11. Puan.47
            2010-11 Almeria---------------- 7. Puan.62
            2011-12 Almeria---------------- 5. Puan.70 Uefa'da Çeyrek Final
            2012-13 Almeria---------------- 4. Puan.79 Uefa'da Çeyrek Final
            2013-14 Almeria---------------- 4. Puan.82 Uefa Kupası

En son Fatih tarafından düzenlendi; 06.07.2009, 20:39.
            Bordomavi.net

Yorum

• Vay be harika başarı Almeira ile hem ligte hem Avrupa'da. Transferlerinizi vs vs paylaşırsanız daha iyi olur.

Yorum

• Fatih abi teman çok güzelmiş

Başarılarını söylemeye gerek yoktur heralde..Tebrikler !!

Yorum

Vay be harika başarı Almeira ile hem ligte hem Avrupa'da. Transferlerinizi vs vs paylaşırsanız daha iyi olur.
                  6 senede o kadar çok oyuncu alıp sattım ki hangisini yazacağım

Ama en pahalı transferim 40 Milyon Euro ile Marquınhos.En iyi satış rakamını da İspanyol stopor Larranaga'dan elde ettim.Barcelono'ya 35 milyon Euro artı gelecek transferden %30 pay.
                  Bordomavi.net

Yorum

• İşte Barcelona'ya sattığım stoper.

Bu sezon takımın en golcü oyuncusu aynı zamanda.
                    Bordomavi.net

Yorum

• Aldulkadir Kayali
                      Andrei lonescu
                      Caner Erkin
                      Christer Kleiven'ın sakat olduğu haftada hepsi lyon maçında sakatlandı 2.maçta bu kadar da olmaz dedirtti.
                      Bjk ye karşı 4 as oyuncumdan eksik çıktım ve en iyi yedeğim de maçta sakatlandı sol kanat kalmadı. Çağlar Birinci'yi sol kanat oynattım. Sercan Yıldırımı da Orta Saha oynattım.
                      2-0 geriye düştük ve Bobo Bjk ye eski takımına resmen patladı.

Fenerbahçe geldiğine pişman!

Bursaspor arayı açıyor

Ligde gs ye 3-2 kaybettim 89. dk da gs 10 metre ofsayttan gol attı basın toplantısında köpürdüm hakeme, federasyon sessiz diyor. böyle bişey yok ya başarımı resmen engellemeye çalışıyor oyun.
                      En son Sefa Murat Dokuz tarafından düzenlendi; 07.07.2009, 01:02.
                      Ey Türk Gençliği!

Yorum

• Arkadaşlar dün FM 09u tam 2 saatte kurdum yok aktivasyon yok bilmem ne vallahi öldüm. Bütün logoları yüz paketleri forma paketlerini ekledim öyle olunca oyun tam manasıyla oyuna benziyor.

Aldım Trabzonspor'u 4 maçta 3 galibiyet 1 malubiyet aldım şimdilik. Yolumuza devam

Devre arasına kadar yapılan transferlerin hepsi var. Alanzinho dahil. Ferhat Öztorun'uda ben aldım takıma
                        Seviyorum bu oyunu.
                        "Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
                        Ali Kemal Denizci

Yorum

Arkadaşlar Diabate diye bir forvet aldım Bordeaux'dan. Oyunu 2 kanata yaydığım için kafa ve bitiriciliğine bakarak aldım ikiside 17. Fakat oyuncunun zihinsel özellikleri düşük bu sorun teşkil edermi?
                          Eğer forvetin "composure" (soğukkanlılık) değeri düşükse,çok kolay golleri kaçırabilir,"bravery" (cesaret) değeri düşükse ikili mücadelelere ve zor toplara fazla girmez...Aynı şekilde defans oyuncularının "concentration" değeri düşükse beklenmedik basit hatalar yapma olasılıkları yüksektir.Bütün futbolcular için "determination" oyuncuların maçın zor anlarında maçtan kopmamasını sağlayan çok önemli bir özelliktir.Bu değeri yüksek oyuncular mağlup durumdayken ümitlerini kaybetmez,takım galip durumdayken de rehavete kapılmazlar,hep kazanmak için oynarlar.

Nitekim oyuncuların mental özellikleri oyunda kritik bir öneme sahiptir.Aynı şekilde kişiliklerin de oyunda önemi çok fazladır.Unsporting,unprofessional gibi olumsuz kişilik özelliğine sahip oyuncular değerleri ne kadar yüksek olursa olsun faydadan çok zarar verirler.
                          Yelkenimizdeki rüzgarı çaldılar, yılmadık...

Yorum

• KARADENİZ FIRTINASI YARI FİNALE DAHA YAKIN!!!

UEFA Kupası çeyrek final ilk maçında Saraçoğlu deplasmanına çıkan Trabzonspor ezeli rakibi Fenerbahçe ile 2-2 berabere kaldı.Maça fırtına gibi başlayan Trabzonspor 6.dk'da golcüsü Seleznyov ile 1-0 öne geçti.Daha sonra maçı kontrol altına alan Fenerbahçe 24.dk'da E.Belözoğlu ile durumu 1-1'e, daha sonra 41.dk'da Banel Nicolita'nın golü ile ilk yarıyı 2-1 önde kapadı.

İkinci yarıya hızlı başlayan Trabzonspor 52.dk'da Yattara ortalıdığı topta Selezynov'un kafa vuruşunda top direği geçemedi.Gurbetçi Gençlerin desteğiyle maça iyice asılan Trabzonspor,60.dk'da Fenerbahçe'li İlhan Ekeri'in kendi kalesine attığı golle durumu 2-2'ye getirdi ve Trabzonsporlu taraftarların 61.dk şovunu çoşkulu bir şekilde kutlamasını sağladı.

''Bir gün herkes ön libero olacak.''
                            #Ziya Doğan

Yorum

• Tebrikler ikinci maçıda kazanında
                              "Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
                              Ali Kemal Denizci

Yorum

• Mvv'de Oldukça İyi Oyuncular Var .
                                Türkiye Liginde Rahat Oynarlar .

Papy Ve Tom Daemen Süper İkili Ön Liberoda . Daemen 20 Yaşında .

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X