Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Football Manager

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• sezonu bitirdim

bitime bi kac hafta kala sampionlugumu ilan etmistim zaten

bu da son haftaki fikstür..

yanlız su anda bi problemim var.. finansta sorun yasıyorum.. sampion oldum kupayı aldım die baya para aldım ama uyarı verdi işinden olabilirsin diye anlamadım gitti.. benim oyun sizinkilerden farklı galiba bana bu konuda yardım edebilcek olan var mı
    Şampiyonluk var ufukta,karadeniz dalga dalga seninleyiz eveallah 41 kere maşallah

Yorum

• İlk olarak Akif Gür tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      2012-13 sezonundayım...bana bu sezona kadar gelmiş olan arkadaşlardan yardım istiyorum...22-23-24 yaşlarında kaliteli bir sağ bek biliyormusunuz
      Azpilicueta.. Daniel Opare
      En son Onur Keskin tarafından düzenlendi; 16.06.2009, 19:29.

Yorum

• Benim forvet Skintim var

YArdimci Olabilecekmisiniz yada yerli defans futbolcu su
        Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• Arkadaşlar nasıl resim ekleyebiliyoruz buraya.

Yorum

• turkce yama olarak tavsiye edeceginiz bi yama var mı??

Yorum

• su sorunu halledemedim yaa
              presently you have bilmem ne falan dio ya alttaki kırmızı yazı.. burdaki problemi bi türlü halledemedim.. kovulcam galiba Türkiye kupasını aldım şampion ettim.. 2-3 kurus var die kovuluom yaa .. o sayfayı açtıgımda da su gelio

napcam ben yok mu yardım..
              Şampiyonluk var ufukta,karadeniz dalga dalga seninleyiz eveallah 41 kere maşallah

Yorum

• İlk olarak Mahmut Pervaneli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Benim forvet Skintim var

YArdimci Olabilecekmisiniz yada yerli defans futbolcu su
                Cabanas , Cristaldo , Irineu bu üçünden birini alabilrsin , üçüde iyi futbolcudur .

Yorum

• İlk olarak samets61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Cabanas , Cristaldo , Irineu bu üçünden birini alabilrsin , üçüde iyi futbolcudur .
                  irineu 4 Mio gelmedi bana

Alex teixeria yi aldim Forvette nasil bileniniz varmi

Ve CAner erkini aldim
                  Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• 2011-2012 sezonunda Şampiyonluğa ulaştık.

Takım Kadrosu

Taktik

Yılın Menajeri Onur Keskin

İspanya Kupası Galibi Valencia

Şampiyonlar Ligi Finali Valencia - Chelsea

En son Onur Keskin tarafından düzenlendi; 16.06.2009, 20:20.

Yorum

• scoot larıma bii ülkeyi araştırma emri verebilirmiyim...eğer verebilirsem nasıl vercem
                      https://twitter.com/akfgr

Yorum

• İlk olarak Onur Keskin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Azpilicueta.. Daniel Opare
                        bana daha iyileri lazım...
                        https://twitter.com/akfgr

Yorum

• yahu bana yardım edicek kimse yok mu oyunu kaydetmeden oynadım.. en son kovuldum.. herşey tamam diolar ama şu finance daki sorunu halledemediğim için vurdular tekmeyi yok böle bi adalet ya.. hangimiz hata yapmıyoruz ki

Yorum

• ben bu 9.0.3 u yukledim ama bi türlü crackliyemiyorum...ne yapmam lazım oyunu kruanlar yardım??

Yorum

• Trabzonspor taraftarı ilhan ismine tapıyor!

Trabzonspor taraftarları, Jose İlhan adlı teknik direktörün Fortis Türkiye Kupası şampiyonluğunu kutluyor.

Sokak ve caddelerde yer alan bazı taraftarlar, Jose İlhan isimli teknik direktörlerinin büyük bir teknik bilgisi olduğunu, onunla çok kupalar kazanacaklarını söyledi.

Futbol uzmanları ise, bu kupanın Jose İlhan için büyük bir armağan olduğunu ve takım olmanın unsurlarını sahaya yansıtarak kupayı hakettiklerini belirtti.

---

Takımın efsaneleşmiş isimlerinden Ali Kemal Denizci, Jose İlhan isimli teknik direktörü övdü.

Ali Kemal Denizci, "ilhan adlı teknik adamın ileride başarılı olacağını ve onunla birlikte daha çok kupalara uzanacağımızı düşünüyorum" dedi.

Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                              iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                              “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                              Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• İlk olarak trabzonlucocuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                ben bu 9.0.3 u yukledim ama bi türlü crackliyemiyorum...ne yapmam lazım oyunu kruanlar yardım??
                                bi yardım edecek yok mu her yerde key genaration diye bir şey veilmiş ordan olmuyor...

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X