2012-13 sezonundayım...bana bu sezona kadar gelmiş olan arkadaşlardan yardım istiyorum...22-23-24 yaşlarında kaliteli bir sağ bek biliyormusunuz
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Football Manager
Daraltma
X
-
-
İlk olarak Halit AYDIN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülerapidshare 12 part var bende istersen özelden atabilirim
- Alıntı
Yorum
-
Şu sakatlar yüzünden hem Uefa'dan hem de Türkiye Kupasından elendim
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Akif Gür tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle2012-13 sezonundayım...bana bu sezona kadar gelmiş olan arkadaşlardan yardım istiyorum...22-23-24 yaşlarında kaliteli bir sağ bek biliyormusunuz
Hem mükemmel sağbek,hemde mükemmel bir frikikçi..
Nerdeyse her vurduğu gol
EĞİTİM ŞART!!!
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Mahmut Pervaneli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYerli kaleci LAzim Onur a Yedek
EĞİTİM ŞART!!!
- Alıntı
Yorum
-
En son Bilâl ÇOBAN tarafından düzenlendi; 16.06.2009, 15:15.“Mum eğer yanmırsa yaşamır demek, onun yaşamağı yanmağındadır."
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak ÖmerFarukYılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleRoman Shishkin.
Hem mükemmel sağbek,hemde mükemmel bir frikikçi..
Nerdeyse her vurduğu gol
- Alıntı
Yorum
-
19 yaşındaki genç yabancıları doldurdum takımıma. Yabancı kısıtlaması yüzünden oynatamıyorum çoğunu. Küsüyorlar.
Franco Zuculini genç bir önlibero. Yarım sene oldu alalı 2009-2010 yazında aldım. Yarım sezon oldu özellikleri fırladı. 1.5 milyon Euroya aldım. Şuan değerini 5.5 milyon euroya cıkardı 6 ayda. Teklifler geliyor fakat 4-5 sene daha çalışacağım kendisiyle
Bu arada Faty Papy de 1 senede pas teknik falan 17 oldu. Onda da ışık var ağbeyEn son Halit Aydın tarafından düzenlendi; 16.06.2009, 15:50.
- Alıntı
Yorum
Yorum