Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Football Manager

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Trabzonspordan istifa edip yerime eriksonu getirecem
    Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen

Yorum

• Hiç transfer bütçesi vermeseniz daha iyiydi, 217 ne lo.

Yorum

• İlk olarak Huseyin İlkin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Hiç transfer bütçesi vermeseniz daha iyiydi, 217 ne lo.
        İlk sene ihtiyaç olmuyor transfere Hüseyin.İyi bir taktikle ilk sene hem FORTIS'i hemde ligi alırsın..
        ''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG

Yorum

Hiç transfer bütçesi vermeseniz daha iyiydi, 217 ne lo.
          Colman'ı Sat , Çok Verimsiz .

Tolga Zengini'de Sat En Az 5 Milyon Alırsın .

Yorum

• Ben de hiç transfer yapmadan ligi gs ile forse ettim ama olmadı. Ama olabilir yani.
            A Revolution without dancing is a Revolution not worth having.

Yorum

• arkadaşlar fm 2009-tl diye bir dosya kullanarak yükledim ben oyunu.şimdi bu yeni patchyi yüklemek istiyorum.
              oyun kopya olduğundan çalışır mı bilemiyorum?
              atakan öztürk arkadaşın anlattığının aynısını uygulasam çalışır mı?napmam gerekli?
              HADDİNİ BİLEN MERTTİR,VATAN BÖLÜNMEZ TEKTİR,CUMHURİYET İÇİNDE CUMHURİYET KURAN NAMERTTİR!NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!

SERHAT KIRKAYAK,BÜNYAMİN KAHRİMAN,AHMET MUHAMMET DEMİREL VE MESUT KELEŞ!SİZİ HİÇ UNUTMAYACAĞIZ!21.12.2009

Takım tutmak farklı, adam tutmak farklı...

Yorum

• Yattara Isaac selcuk Huseyin Song

Satim gelen parayla

Özer ermin vec Celso borges Eduarda salvio Ismail Köybasi anas saharbani fatih MArquinhos i aldim
                Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• İlk olarak psikopat_hamsi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  hay ben bu marquinhos un. 16 lig maçında 17 gol 5 asistle oynuyordu sezon sonu sözleşmesi bitecek diye yeni sözleşme önerdim kabul etmedi. sezon sonunda bonservissiz valencia ya gidecek. hiçbişeye yanmam da verdiğim 11 M a yanarım
                  Sözleşme teklif ederken serbest kalma maddesi yapsaydın 15 veya 20 Milyon Dolarlık tazminat alırdın.

İlk sene oynayan arkadaşlar.Transfersiz rahat şampiyon olursunuz.Bence hiç adam satmayın.
                  En son Atakan tarafından düzenlendi; 11.06.2009, 12:28.
                  Més Que Un Club

Yorum

• Hobaa, ilk hazırlık maçında şov yaptı benimkiler. 8-0. Haklısınız, bu takım iş yapar. Oyuncular fena değil. Gökhan 5 gol attı. Yattara-Alanzinho şov yaptı. Hüseyin bile gol attı.

Taktik, 4-3-2-1.

Maçına göre değiştiririm, öyle bir özelliğim var.

Yorum

• İlk olarak Atakan Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Sözleşme teklif ederken serbest kalma maddesi yapsaydın 15 veya 20 Milyon Dolarlık tazminat alırdın.
                      Yok, öyle değil. Sözleşmesi bitmek üzere olan adam, 6 ay önceden başka takımlardan sözleşme teklifi alabilir ve gitmek istiyorsa bağlasan durmaz, çeker gider sana 5 kuruş kazandırmadan. Senin dediğin olay, sözleşme devam ederken. Mesela 15 milyon serbest kalma maddesi yaptın diyelim; oyuncunun sözleşmesinin bitmesine de daha 2-3 sene var. Herhengi bir takım, 15 milyon teklif ettiği an otomatik olarak kabul edilir maddeden dolayı. Bilmem anlatabildim mi?

Yorum

• Pardon.Ben yanlış bir madde söylemişim.Tazminat alabiliyorsun futbolcudan.Aanzinho'nun sözleşmesi sona eriyordu.Ben Alanzinho'dan mesela öyle 6.25 Milyon Dolar kazandım.
                        Més Que Un Club

Yorum

• Dikkat ettimde yattarayı bence çok ucuza satıyorsunuz, beklerseniz ikinci sezonun sonunu yada ortalarına kadar illa daha çok yüksek teklifler geliyor ama tabi sakatlık olmazsa yattara oynarsa.
                          Bende vasat bir oyun oynuyordu ama sporting buna teklif yaptı 14milyon euro fakat ben yükselttim 17.750.000 euroya sattım gelen paraylanda artık yallah babam yallah.
                          Üzülme evlat, kaybettim sandıkların, kurtulduklarındır belki.
                          Бургундия синий
                          61

Yorum

• Yattara'ya hayran kaldım, daha önceki fm serilerinde pek iyi kullanamıyordum Yattara'yı ama, Alanzinho ile birlikte sağlı sollu beni mest ediyorlar. Tabii daha hazırlık maçları, ciddi maçlarda ne olur bilemem.

Hüseyin ikinci hazırlık maçında da gol attı bu arada..

Yorum

Yattara'ya hayran kaldım, daha önceki fm serilerinde pek iyi kullanamıyordum Yattara'yı ama, Alanzinho ile birlikte sağlı sollu beni mest ediyorlar. Tabii daha hazırlık maçları, ciddi maçlarda ne olur bilemem.

Hüseyin ikinci hazırlık maçında da gol attı bu arada..
                              Huseyin Sen Husenyinimi Oynatiyorsun
                              Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• Üçlü orta saha yapınca mecbur oynatıyorum. Alternatif yok. Selçuk-Hüseyin-Colman...

Ferhat sağ bekte, onunda özellikleri iyiymiş.

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X