Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Football Manager

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Serdær tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Hangi sezonda bu
    Gördüğün gibi yaş 17 ve 91 doğumlu oyunun başında aldım yani

Yorum

• İlk olarak gokturk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bende Bulmuyor

FAtih i geri aldim

YAttara yi Sattim 6 Mio ya

ve sistem 4-1-2-3 e döndüm
      Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• İlk olarak gokturk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        bende de yok.
        Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..
        Real Madrid
        Manchester United
        twitter.com/TSerdarSx

Yorum

• Bazı oyuncular çıkmıyor zaten o ligleri açmadığınız zaman bende Biglia bile bulunmuyor .

Yalan atacak halimiz yok Açın İsviçre'yi bakın Grasshoppers .

Yorum

• İlk olarak Erkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Hemen istifa senol gunes bostaysa o gelsin yoksa hami
            hehe

sen ne kadar istifa dersen de.
            yönetim uzatti sözlesmemi
            suan avrupa ligine katildim 2 ön eleme maclarini yenip

Yorum

• yabancı oyuncuları yollamam için yabancı bir takımı pilot takım nasıl yapabilirim? bir de nasıl dostluk maçı ayarlayabilirim?
              ÇoCukLaR iNaNıN, iNaNıN ÇoCukLaR GüZeL GüNLeR GöReCeĞiZ GüNeŞLi GüNLeR

Yorum

• İlk olarak psikopat_hamsi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                yabancı oyuncuları yollamam için yabancı bir takımı pilot takım nasıl yapabilirim? bir de nasıl dostluk maçı ayarlayabilirim?
                Yönetim odası'ndan sol altta 'İstekte bulun>Pilot takım'.Birkaç hafta içerisinde 4 takım önüne gelecek, aralarından istediğini seçebilirsin..

Dostluk maçınıda 'fikstür' bölümündeki 'dostluk maçı ayarla'dan düzenleyebilirsin..
                ''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG

Yorum

BerK,

Oyun sende 9.3.0 pack'ıyla beraber Full Türkçe mi ?

Ayrıca arka plan rengini nasıl değiştiriyoruz ?

Bunun dışında Bonservisi elinde olan oyuncuları nasıl görüyoruz ?

Son sorum olarak Frikik,penaltı,korner atan oyuncuları nerden ayarlıyoruz ?

Bunları cevaplarsanız sevinirim
                  Evet, 9.0.3 ile beraber Türkçe yamayı kullanıyorum Serdar.Tamamı Türkçe olmuyor ama önemli bir kısmı Türkçe'leşiyor.İndirmek istersen..

Görünüşü değiştirmek içinde 'tema' indirmen gerekiyor.Benim kullandığım tema..

Duran top kullananan oyuncularıda 'Taktik-Talimatlar' bölümünden ayarlayabiliyorsun..
                  ''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG

Yorum

• 9.3 ile yeniden başladım. Ligde lider durumdayım. En yakınımda Galatasaray var ve 9 puan farkla liderim. 14. hafta geride kaldı. Tüm maçları 1-0 ya da 2-0 kazanıyorum.
                    Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                    iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                    “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                    Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• arkadaşlar 7 aydır oynamıyorum oyunu. bugları ve sakatlıkları çok sıkmıştı beni. şimdi yeni 9.3 patchi çıkmış. sakatlıklar ve maçlar düzelmişmi? bide staffların kontratları kendi kendine uzatılıyodu bunuda düzeltmişlermi?

Yorum

BerK,

Oyun sende 9.3.0 pack'ıyla beraber Full Türkçe mi ?

Ayrıca arka plan rengini nasıl değiştiriyoruz ?

Bunun dışında Bonservisi elinde olan oyuncuları nasıl görüyoruz ?

Son sorum olarak Frikik,penaltı,korner atan oyuncuları nerden ayarlıyoruz ?

Bunları cevaplarsanız sevinirim
                        Resimli bir anlatım yaptım Serdar Abi.Senin ki türkçe değilse zaten yine de bulursun.Buradan bonservisi elinde olanlarıda , sözleşmesi bitecek oyuncularıda buluyorsun.

__________________________________________________ ______________

Més Que Un Club

Yorum

• En yakın zamanda bir kariyere başlıyacağım. Bu en yakın zaman yarın oluyor.. Trabzonspor beni çağırıp, duruyor. Israr ediyorlar, tamam tamam geliyorum dedim en sonunda.

Yorum

• Şampiyonlar Ligi'nde 1-1'in rövanşında Stamford Bridge'de 2-0 mağlup olduk ve elendik.Seneye Avrupa'da daha iyi işler başaracağımız kesin..

Türkiye Kupası'nda yarı finalde Sivas'a iki maçta 8 gol attık ve finalde GS'nin rakibi olduk.Normal süresi ve uzatması 0-0 biten maçı penaltı atışları sonucu 8-7 kazandık ve kupanın sahibi olduk..

Lig ise 30. haftaya kadar çok çekişmeliydi.30. haftada aynı puanla girdiğimiz FB ile deplasmanda karşılaştık.Maçı 4-1 kazanarak Fener'i ve şampiyonluk hayallerini Saraçoğlu'na gömdük.Ligin bitimine 1 hafta kalada şampiyonluğumuzu ilan ettik.

Bu senenin yükselen isimleri Barış, Göksu ve Carioca oldu.Carioca'yı aldığımı paraya değdi doğrusu.

Sene sonunda Sylva ve Song sözleşmeleri bittiğinden takımdan ayrıldı.Transfere ise 1-2 hafta sonra başlarız..

Yorum

• Yahu arkadaş, bu oyun bile öz evlatçı! Yardımcıya kadroyu sen seç diyorum, adam Ergin'i Hüseyin'i almadan duramıyor.

Yorum

• Anas Sharbani kacirmayin
                                En son Hüdai Pervaneli tarafından düzenlendi; 10.06.2009, 22:25.
                                Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X