Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Football Manager

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak TheCrow tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    İlginç bir durum var,mesajından alıntı yapınca mesajın değişiyor!!!

O sistemi biraz kurcalarsan bir şeyler çıkabilir.Mesela forveti tekleyip ortasahayı ikilemek gibi.Ya da stoperlerden birini dmc ye çekmek gibi...Ama unutma yeni bir sistem oturana kadar takım maç kazanmakta zorlanabilir.
    Abi Ligin İkinci Yarısına Gb Galibiyeti Ve Kayseri Mağlubiyeti İle Başlamıştım .

Ama Şuan İşler Yolunda , 2. Sıradayım .52 Puan İle , 1.Fb Puan'ı 59 .

3.Gs Puan 49 . Devre Arasında Aldığım Abdurrahman Süper Katkı Yapıyor .

6 Asisti Var . Mchelenden Aldığım Rossini İse Beni Şaşırtıyor

3 Maç 5 Golü Var . Süper Gelek Vaad Ediyor .

Seleznyov'u Konuşmaya Gerek Yok , 16 Gol 5 Asist .

Alanzinho 5 gol 10 Asist İle Oynuyor . Yattara'nın Sakatlıklar İle Başı Dertte .

Alişen'i Kazanmak İstedim Ama Olmadı , Kendisi Karadeniz'de .

Trabzonlu Oyuncuları Toplayıp Karadenize Yolluyorum .

Ufuk Bayraktar , Emre Aygün vs .

Şimdi Lig 16 Günlük Ara'da . Bjk'yi Trabzon'da 2-1 Mağlup Ettim .

Sene Sonu Umut Veya Gökhan'ı Satıp 22 Gollü Lewandowski'yi Alıyorum .

Sözleşme İmzalandı Sene Sonu Gelecek .

Yorum

• Şu finaller bitsin. Trabzon'da değil de yazın burada oynarım bol bol herhalde, abartmamak kaydıyla..

Zira bu oyun bir bilgisayarımın ölmesine sebep oldu diyebilirim.

Sakin, abartmadan, hayattan kopmadan, güzel güzel oynayın siz de..
      A Revolution without dancing is a Revolution not worth having.

Yorum

• İlk olarak Samet6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Abi Ligin İkinci Yarısına Gb Galibiyeti Ve Kayseri Mağlubiyeti İle Başlamıştım .

Ama Şuan İşler Yolunda , 2. Sıradayım .52 Puan İle , 1.Fb Puan'ı 59 .

3.Gs Puan 49 . Devre Arasında Aldığım Abdurrahman Süper Katkı Yapıyor .

6 Asisti Var . Mchelenden Aldığım Rossini İse Beni Şaşırtıyor

3 Maç 5 Golü Var . Süper Gelek Vaad Ediyor .

Seleznyov'u Konuşmaya Gerek Yok , 16 Gol 5 Asist .

Alanzinho 5 gol 10 Asist İle Oynuyor . Yattara'nın Sakatlıklar İle Başı Dertte .

Alişen'i Kazanmak İstedim Ama Olmadı , Kendisi Karadeniz'de .

Trabzonlu Oyuncuları Toplayıp Karadenize Yolluyorum .

Ufuk Bayraktar , Emre Aygün vs .

Şimdi Lig 16 Günlük Ara'da . Bjk'yi Trabzon'da 2-1 Mağlup Ettim .

Sene Sonu Umut Veya Gökhan'ı Satıp 22 Gollü Lewandowski'yi Alıyorum .

Sözleşme İmzalandı Sene Sonu Gelecek .

O zaman,bu sene olmazsa seneye şampiyonsun,hade bakalım...Robert Lewandowski iyi seçim,ama Umut'u satma sakın,oyunda en çok gelişen oyunculardan biri Umut,hatta biraz geç gelişiyor bile diyebilirim.
        Yelkenimizdeki rüzgarı çaldılar, yılmadık...

Yorum

• İlk olarak TheCrow tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          O zaman,bu sene olmazsa seneye şampiyonsun,hade bakalım...Robert Lewandowski iyi seçim,ama Umut'u satma sakın,oyunda en çok gelişen oyunculardan biri Umut,hatta biraz geç gelişiyor bile diyebilirim.
          Gökhan'ı Satarım Heralde .
          En son Misafir tarafından düzenlendi; 15.05.2009, 18:34. Sebep: Yazım Yanlışı

Yorum

• aynn benım garıban bilgisayrda kaldırmıyor yüklenio devama basıorum akşamdan yat sabah kalk pc anca kendine geliyor
            uff msglsn glba .s.s.s

Yorum

• Bilgisayarımı yeniledikten sonra çok rahat oynuyorum.
              Més Que Un Club

Yorum

• 16 Günlük Aradan Sonra Denizlispor Maçı İle Sezon Tüm Hızı İle Devam Ediyor !

Denizlisporu 3-0 Mağlup Ettim . 2 Gol Guiseppe Rossini'den .

Bu Rossini Kral Adam Alın Pişman Olmayacaksınız .

270'e Aldım . Sene Sonu Lewandowski'de Geldimi , Şuanda 16 Golü Bulunan Seleznyov İle Süper İkili Olurlar .

Lewandowski Şuan'da Takımının En Golcü Oyuncusu 22 Golü'mü Ne Var .

Peşinde R.Murcia , Frankfurt Gibi Takımlar Vardı Ama Önce Davranıp Bünyemize Kattık

Başkan'a Avrupa Kupalarına Katılırız Demiştik Sezon Başı , Şaun 2.yim .

Sözümüzü Tuttuk Sayılır . En Kötü 4. Olurum .

Şampiyonluk Şansım Var Ama Avrupa'da Fena Olmaz , İlk Senemiz Olmasına Rağmen .

Ama Seneye Şampiyonluğa Oynacak 1-2 Takviye Yaparak Eksik Bölgelerimizi Kapatacağız .

Song'u Satıp Yerli Bir Stoper Arıyorum Ama Henüz Net Karar Veremedim . Thecrow Abi Yerli Stoper Önerin Var mı ?

Kontratı Bitecek Oyuncular Üstünde Durmaya Çalışıyorum !

Gökhan Ünal Ve Colman'ı Satabilirim , Yattara'nın Fiyatı 10 Milyon Olarak Belirledim .

10 Milyon Veren Alabilir . Psv İzliyor Kendisini .

Yorum

• 2 tane iyi stoperin var.Egemen ve Giray.
                  Sana şu adamı öneririm.2 sezon sonra böyle oluyor.Arkadaşımın kariyeri.
                  Més Que Un Club

Yorum

• yerli stoper gs den emre güngör var, benim beğendiğim çokta gelişme gösteren orhan sam var.

Yorum

• Kupa Beyi Trabzonspor

Maç bitti biz hala gol atıyoruz

En son Kadir tarafından düzenlendi; 16.05.2009, 16:19.

Yorum

• abı bole oynamak cok guzel dımı hıc tadına vara vara oynayamadım bu 2009 fm yı abı yha kaldırmıo nalet pc bıde sezona ts ıle baslarsan butce 500 k sterlın fenerın 10 M sterlın acyip fark var
                        Trabzonspor , dünyanın en büyük şehir takımıdır...

Yorum

• İlk olarak Atakan Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          2 tane iyi stoperin var.Egemen ve Giray.
                          Sana şu adamı öneririm.2 sezon sonra böyle oluyor.Arkadaşımın kariyeri.
                          baya bir patch yüklemissiniz dehşet olmuş benim oynansa bana yeter

Yorum

• Şampiyonluk Havasına Girilmişken Amansız Bir Düşüş Yaşadık Ve Ligi 5. Bitirdik .

Bursa , Konya , Gs , Antep Gibi Takımlara Mağlup Olduk .

Son Maç Fb İle . 75 Dakika Deplasmanda Gökhan Ünal'ın 2 Golü İle Öndeyim .

85-89 Arasında Yediğim Goller İle Berabere Bitti Maç . Yine Yönetime Kupalara Katılacağız Dedim ALLAH'tan

Lig Bitti Takımımızın En Gölcü Oyuncusu 17 Gol İle Seleznyov , Ardından 11 Gol Umut , 8 Gol Rossini . Rossini Yönetimin Beğendiği Bir Transfer Oldu . Öneririm

Asist Bazında Alanzinho 6 Gol 9 Asist . Abdurrahman'da 7 Asist İle Bitirdi Ligi .

Yeni Sezon İçin Revizyon Çalışmalarına Erken Başladık .

Song 5 Milyon'a Ajax'a Transfer Oldu .

Gökhan Ünalı'da Klüplere Önerdim Ona'da Ajax Talip Oldu . Gökhan İçin Görüştük Biraz En Sonunda 7 Milyon'a Sattım Kendisini . Zaten Normal Değeri 6.000.000'idi .

Bjk'den İ.Toraman İle Görüşüyoruz . Büyük Ölçüde Alacağım . Mükemmel Katkısı Olacaktır .

Lewandowski , Brüls , Boffin Geliyor .Brüls için Karadenizspor'a Bakmadım , BankAsya'ya Çıktılar İse Oraya Göndereceğim . Yoksa 1 Sene Daha Mvv'ye .

Boffin İçin Mvv Bonservisini İstedi Benden 200 Bin Verdiler Kabul Ettim .

Papy Orduspor'dan Geri Döndü 20 Maç 7 Asist .

Sene Başından Beri Psv Yattarayı İzliyor . Yokluyorlar Yavaş Yavaş

Kendi Değeri 11 Milyon Olmuş . Hiç Dikkat Etmedim Ama Son bi Kaç Hafta Çıkış Yakaladı .

İyi Bir Teklif Gelmesi Halinde Satacağım .

Yorum

• Samet iyi ki son 5 hafta seni gövderip yerine Ahmet Özen'i getirmediler
                              Yelkenimizdeki rüzgarı çaldılar, yılmadık...

Yorum

• minumum ne özellik istiıo

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim