Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Football Manager

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bi tane genç yetenek buldum Yaşına birde Profile Bakın Yorumsuz 16 yaşında olduğu için 2 sene sonra gelicek

Bu da Diğer Transferim 220000 £ ya aldım ilk sene 4.000.000 £ oldu onunda Profilini Koyayım

Sana ne şarkılar, ne siirler yeter TRABZONSPOR´um ismin cihana bedel !!!!
    Sana taraftarindan tek bir söz : UGRUNDA ÖLÜRÜZ, BUNU BIL YETER!!!

Yorum

• İlk devre sonunda Gs'ın ardından ikinciyim .. İkinci devre neler olacak bakalım

Ayrıca Ali Güzeldal ile sezon sonu için anlaştım .
      Devre arasındaysa Gençlerbirliği takımından Soner Aydoğdu geliyor .
      Geleceği olan bir oyuncu .

Çağlar'ı sezon sonu bedavaya kapmaya çalıştım ama Ajax kaptı

Yorum

• İlk olarak Ahmet Pulusoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bi tane genç yetenek buldum Yaşına birde Profile Bakın Yorumsuz 16 yaşında olduğu için 2 sene sonra gelicek

Bu da Diğer Transferim 220000 £ ya aldım ilk sene 4.000.000 £ oldu onunda Profilini Koyayım

mucize bu çocuklar mucize....
        şimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.

Yorum

• İlk olarak M.S.SOFU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          mucize bu çocuklar mucize....
          Regen Oyuncular .

TheCrow , Abimizden Aldığım Tavsiyeler Doğrultusunda Trabzonspor İle Yeni Sezon Açtım .

Çağlar , Aydın Karabulut , Alişen Kandil'i Aldım .

Forvet'e Seleznyov .

Aydın Çok Faydalı Oluyor Sol Açık Mevkii Ama Oyun Kurucu Bölgesinde Çalıştırıyorum .

Alişen'i Alma Sebebim Alişen'İ Severdim .

Bizde Olduğu Zamanlar . Bi Aklıma Geldi , Baktım Boşta Hemen Aldım .

Ona Özel Bi İdman Programı Verdım Eksiklerini Kapatacak . 25 Yaşında .

Gelelim Lige , 7 Maç Sonunda 4 veya 5 Olması Lazım Puanlamadaki Yerim .

Çok Beraberlik Alıyorum

6 Maç Yenilmeden Gittim , 7. Maçta İbb Yenildim 2-0 .

8 Gün Sonra İbb İle Kupada Karşılaşacağız .

Hesabını Sorarız .

Yorum

• İlk olarak Samet6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Regen Oyuncular .

TheCrow , Abimizden Aldığım Tavsiyeler Doğrultusunda Trabzonspor İle Yeni Sezon Açtım .

Çağlar , Aydın Karabulut , Alişen Kandil'i Aldım .

Forvet'e Seleznyov .

Aydın Çok Faydalı Oluyor Sol Açık Mevkii Ama Oyun Kurucu Bölgesinde Çalıştırıyorum .

Alişen'i Alma Sebebim Alişen'İ Severdim .

Bizde Olduğu Zamanlar . Bi Aklıma Geldi , Baktım Boşta Hemen Aldım .

Ona Özel Bi İdman Programı Verdım Eksiklerini Kapatacak . 25 Yaşında .

Gelelim Lige , 7 Maç Sonunda 4 veya 5 Olması Lazım Puanlamadaki Yerim .

Çok Beraberlik Alıyorum

6 Maç Yenilmeden Gittim , 7. Maçta İbb Yenildim 2-0 .

8 Gün Sonra İbb İle Kupada Karşılaşacağız .

Hesabını Sorarız .
            Sağa beke abdurrahman dereliyi al birde geyse den emre çolak'ı al birde gökhan ünalı ii bir fiyata satıp salvador cabanası al forvete arkana yaslan sonra

Yorum

• İlk olarak Ahmet Pulusoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Sağa beke abdurrahman dereliyi al birde geyse den emre çolak'ı al birde gökhan ünalı ii bir fiyata satıp salvador cabanası al forvete arkana yaslan sonra
              Maliyet Ne Olur ?

Emre Çolak Regen Olmasın

Cabanas Gelmez !

Yorum

• İlk olarak Samet6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Maliyet Ne Olur ?

Emre Çolak Regen Olmasın

Cabanas Gelmez !
                Hayır regen değil. İstersen Savesini yolliyim sana incele hepsi geliyor. Maliyeti Abdurrahman 1.1m£ Cabanas 4.1m£ Emre Çolak 850.000 £

ortalama 6m£ toplamı..

Yorum

• Emre Çolak benim arkadaşımın kuzeni galiba.
                  Més Que Un Club

Yorum

• Emre Çolak'ın Profili :

Yorum

• Bu Türkçe çeviriyi kim yapmış?.."Tekniksel" ne yahu

Samet,sonra şampiyon olamayınca seni kovmazlar,suçu bana atarsın kurtarırsın
                      Yelkenimizdeki rüzgarı çaldılar, yılmadık...

Yorum

• Benim takim kötü bir huy edindi.
                        Önce 3-0 önde oldugum maci 3-3 bitirdim, sonra da 4-1 önde oldugum maci 4-4 bitirdim.
                        Oyundan mi, oyunculardan mi, taktikten mi bilmiyorum.
                        Cok sinir bozucu bir durum.
                        "Hoy, mañana y siempre con el Barça en el corazon"
                        "Bütün kış işedikleri denizlere/Yazın yüzmeye gidenlere yuh...
                        Sana da yuh, bana da yuh..."

Yorum

• İlk olarak TheCrow tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bu Türkçe çeviriyi kim yapmış?.."Tekniksel" ne yahu

Samet,sonra şampiyon olamayınca seni kovmazlar,suçu bana atarsın kurtarırsın
                          Abi Şampiyon Olacağız Demedim Zaten , Kıtasal Kupalara Katılırız Dedim .

Pek İyi Konumada Sayılmayız .

Gökhan Ünal'ın Biletini Keseceğim .

Seleznyov Umut İle Çok İyiler .

Aydın Karabulut'da Çok Verimli .

Devre Arasında Abdurrahman Geliyor .

Bakalım Ne Olacak !

Yorum

• İlk olarak seyyah61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Benim takim kötü bir huy edindi.
                            Önce 3-0 önde oldugum maci 3-3 bitirdim, sonra da 4-1 önde oldugum maci 4-4 bitirdim.
                            Oyundan mi, oyunculardan mi, taktikten mi bilmiyorum.
                            Cok sinir bozucu bir durum.
                            Öne geçince passing short,defensive line deep yap.75-80'den sonra time wastingi maksimuma çek,olmadı 4-1-4-1 taktiğiyle oyna.Oyunculardan complacent olanlar varsa anında değiştir,ve oyuna alacağın adamların determinationunun yüksek olmasına dikkat et.Ben son 5 sezondur galip duruma geldikten sonra maç kaybettiğimi pek hatırlamıyorum.

Samet ikinci sezonunda Selezynov'un yanına Keirrison,Marquinhos,Guilherme'den birini al.İkisi beraber senede 80 gol atarlar
                            En son TheCrow tarafından düzenlendi; 12.05.2009, 19:36.

Yorum

• İlk olarak TheCrow tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Öne geçince passing short,defensive line deep yap.75-80'den sonra time wastingi maksimuma çek,olmadı 4-1-4-1 taktiğiyle oyna.Oyunculardan complacent olanlar varsa anında değiştir,ve oyuna alacağın adamların determinationunun yüksek olmasına dikkat et.Ben son 5 sezondur galip duruma geldikten sonra maç kaybettiğimi pek hatırlamıyorum.

Samet ikinci sezonunda Selezynov'un yanına Keirrison,Marquinhos,Guilherme'den birini al.İkisi beraber senede 80 gol atarlar
                              Zaten öyle yapiyorum.
                              Tempoyu düsürüyorum ve paslasmayi kisaya düsürüyorum.
                              Fakat benim karsilastigim durum bug gibi bir sey.
                              Yedigim gollerin cogu ya frikik ya da uzaktan sut.
                              "Hoy, mañana y siempre con el Barça en el corazon"
                              "Bütün kış işedikleri denizlere/Yazın yüzmeye gidenlere yuh...
                              Sana da yuh, bana da yuh..."

Yorum

• İlk olarak seyyah61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Zaten öyle yapiyorum.
                                Tempoyu düsürüyorum ve paslasmayi kisaya düsürüyorum.
                                Fakat benim karsilastigim durum bug gibi bir sey.
                                Yedigim gollerin cogu ya frikik ya da uzaktan sut.
                                İlginç...o zaman tackling easy yaparsan rakibe faul kazandırmazsın,uzaktan şut çeken rakip elemanları da tight-marking ve show onto weaker foot ile durdurmayı deneyebilirsin...Ama zor maçlarda determination çok önemlidir.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim