Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Football Manager

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bu sabah lazio dan kaleye Carrizo yu aldım cok mutluyum. Tek eksigim cok saglam bir kaleciydi 1 transferle kapadım transfer dönemini. 9m euro gitti ama değdi. Cok saglam oldu kale.
    carrizo-valera-giray-orhan sam(emre gungor)-hakan atay-umut sözen-badare sene-morgan schneiderlin-caffa-gignac-mehmet demir

2012 deyim ideal 11im bu. Hakan atay ve mehmet demir 18 yasında hakan altaydan cıktı profili inanılmaz sol bekte süper. mehmet ise sakaryadan cıktı tam santrafor harika profili bununda.
    burda morgan schneiderlin den bahsetmek istiyorum adamı ilk yılından beri izliyorum profili 12 ve 13 ler civarıydı suan 15 16 17 her şeyi harika bir adam. yanında badare sene iinanılmaz hırslı deli bir adam.

kısacası herşey yolunda artık hedefim şamp ligi kupası bu sene! çeyrek finaldeki rakibim bayern

Yorum

• Getafe'den Oscar Ustari de iyi kaleci.üstelik ilk sezonlarda minimum serbest kalma maddesi 6 milyon euro.bütçesi iyi olan kaçırmasın

Yorum

• Drogba Karadenizde İken Yıl Kaç Abi ? Ve Karadeniz Sanırsam Süper Lig'De ?

Yorum

• İlk olarak Samet6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Drogba Karadenizde İken Yıl Kaç Abi ? Ve Karadeniz Sanırsam Süper Lig'De ?
          Yıl 2015,Karadenizspor'a bir önceki sezon bütün genç yetenekleri ve 30 unu geçmiş iyi oyuncularımı kiralık gönderdiştim ve Süper Lige çıkmıştı.Seneye de Nihat Kahveci'yi gönderecem Karadenizspor'a
          Yelkenimizdeki rüzgarı çaldılar, yılmadık...

Yorum

• İlk olarak TheCrow tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Yıl 2015,Karadenizspor'a bir önceki sezon bütün genç yetenekleri ve 30 unu geçmiş iyi oyuncularımı kiralık gönderdiştim ve Süper Lige çıkmıştı.Seneye de Nihat Kahveci'yi gönderecem Karadenizspor'a
            )))))))))))

türkiye liglerinde oyuna başlarken alt ligleride seçmişmiydiniz?
            ben sadece süper ligi seçtimde elimden geldigince giden adamlarımı yolluyorum karadenize yıl 2012 ne yapıyolar ne alemdeler haberm yok.

Yorum

• İlk olarak MuratJ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              )))))))))))

türkiye liglerinde oyuna başlarken alt ligleride seçmişmiydiniz?
              ben sadece süper ligi seçtimde elimden geldigince giden adamlarımı yolluyorum karadenize yıl 2012 ne yapıyolar ne alemdeler haberm yok.
              Sadece Süper Lig ve Bank Asya Birinci Lig'i seçmiştim.Siz seçmeseniz bile daha alt liglere düşen ve çıkan takımlar oluyor.Ama ben şöyle yaptım,yeni bir menajer ekleyerek Karadenizspor'un başına geçirdim,Karadenizspor'a gönderdiğim futbolcuları kadroya aldım,taktiği verdim sonra da süresiz tatile çıktım.Yoksa beyinsiz adamlara star da versen register etmedikleri için maçlarda oynatamıyorlar.
              Yelkenimizdeki rüzgarı çaldılar, yılmadık...

Yorum

• İlk olarak TheCrow tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Ağabey seni Trabzonspor'a hoca yapsak. Hazır Ersun hoca da gitti devrim yaparsın bu ülkede.

Yorum

• ula Fatih bu fm 2009 konusu nerden geldi akluna perişan oldum en son 06 yı oynuyordum babam pc yi kaldırmıştı şimdi gene akluma geturdun ula seni babama diyecegum....
                  Medya tarafından üç büyüklerin taraftarı olmanın empoze edildiği bir ülkede, bu sportif emperyalizme direnip, kendi şehrimin takımına sahip çıkmanın onurunu ve gurunu yaşıyorum.

Yorum

• Kariyerim bir kazaya kurban gitti, Trabzonspor ile daha derin liglerinde açık olduğu yeni bir kariyer oluşturdum. 13. haftada 35 puan ile liderim. Son maçımda Sivas'ı 1-0 geriden gelip 5-1 mağlup ettim. Ohh!
                    Trabzonspor kültürünü yaşa, yaşat, öğret...
                    İşte BMN!*

Yorum

• Braintree ile basarilarim devam ediyor.
                      Gecen sezon Coca Cola League 1'de genc oyuncularla ikinci olarak direkt Championship'e ciktim.
                      Simdi de sezonun ilk macini oynadim.
                      Sonuc

Tabi bu sonuc biraz sans eseri olussa da, diger takimlara bir gözdagi vermis oldum sezon basindan.
                      Hedefim bu sezon playofflara katilip Premier League'e cikmak.
                      Playofflara kalmak o kadar da kolay degil ama.
                      Ligde Ipswich, Fulham, Derby ve Leeds gibi köklü takimlar var.

Ayrica TheCrow;
                      Senin bütce nasildi yönetim stadi yaptirmadan önce?
                      Kasada 85 milyon olmasi mi gerekli?
                      Ayni dertten ben de muzdaribim.
                      Takimi amatör ligden neredeyse Premier Lig'e cikaracagim ama stad 5000 kisilik.
                      Hem de yer darligi yüzünden genisletilemiyormus stad.
                      Fakat benim bütce de senelik 1-2 milyon dolar.
                      Yani 80 senede ancak öderim o parayi.
                      Ayrica kac kisilik stad yaptirdi yönetim?
                      "Hoy, mañana y siempre con el Barça en el corazon"
                      "Bütün kış işedikleri denizlere/Yazın yüzmeye gidenlere yuh...
                      Sana da yuh, bana da yuh..."

Yorum

• Bende Barcelona İle Oynuyorum . Sık Sık Takım Değiştiren Bir Yapım Var

Şampiyonlar Liginde 14 Puan İle Gruptan Çıktım .

Ligde 3.Yüm. Birinci Madrid 32 İkinci Valencia Ve Ben 31 Paundayız .

Alanzinho Sevgimden Dolayı Trabzonspor'dan Kendisini Aldım

Küçük Maçlarda Ve Kupa Maçlarında Oynuyor .Sol Bek'e Toulouse'den Jeremy Mathieu'yu Aldım .

Forvet'e Yine Toulouse'den Gignac .

Yorum

• 2012 yılındayım.İyi ve genç bir kaleci ve stoper öneriniz var mı yerli yabacı fark etmez.
                          En son Misina tarafından düzenlendi; 05.05.2009, 19:48.
                          Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
                          Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• İlk olarak Misina tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            2012 yılındayım.İyi ve genç bir kaleci ve stoper öneriniz var mı yerli yabacı fark etmez.
                            kaleci olarak carlos kameni, igor akinfeev, francisco guillermo ochoa, juan pablo carrizo, sinan bolat önerebilecegim isimler.

stoper olarak orhan şam, belki emre güngör, thomas vermaelen, stephane mbia, leo(gremio'dan), jan simunek, Nicolas N'Koulou, aythami... söyleyebilirim.

Yorum

• Arkadaşalr son transferler database olan var mı
                              "53"

Yorum

• kaleci olarak oscar ustari,stoper olarak vermaelen i bende öneririm

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X