Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Football Manager

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Evet 2009 'da çok fazla genç yetenek çıkıyor ama suyunu çıkarmışlar yani...Bir bakıyorsun bütün takımların 18 yaş altı star kaynıyor,hepsini almaya kalksan alamazsın,o fiyata almadan da olmuyor,daha az çıksa,bulmak daha zor olsa daha güzel olurdu.

Bir de sözleşmesi biten futbolculara kanca atmak iyi oluyor,işime yaramayacağı halde bjkdan mehmet yıldızı aldım onlarda oynamasın diye,zaten bende Keirrison,Marquinhos,Kone,Umut,Gökhan,Tekke,Isaac var yine de aldım.gsden ardayı ve serveti aldım bedavaya.

2008'de feeder club süper lige çıkınca otomatik olarak anlaşma bozuluyordu,şimdi ise iki tane feeder kulübüm var süper ligde,fazlalık yabancıları onlara gönderiyorum...

Kiralık giden oyuncuların oynatılmadığından yakınmıştık,geç kalmayıp erkenden gönderince oynatıyorlar,ya da updateden sonra düzelmiş de olabilir.
    Yelkenimizdeki rüzgarı çaldılar, yılmadık...

Yorum

• İlk olarak TheCrow tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Evet 2009 'da çok fazla genç yetenek çıkıyor ama suyunu çıkarmışlar yani...Bir bakıyorsun bütün takımların 18 yaş altı star kaynıyor,hepsini almaya kalksan alamazsın,o fiyata almadan da olmuyor,daha az çıksa,bulmak daha zor olsa daha güzel olurdu.

Bir de sözleşmesi biten futbolculara kanca atmak iyi oluyor,işime yaramayacağı halde bjkdan mehmet yıldızı aldım onlarda oynamasın diye,zaten bende Keirrison,Marquinhos,Kone,Umut,Gökhan,Tekke,Isaac var yine de aldım.gsden ardayı ve serveti aldım bedavaya.

2008'de feeder club süper lige çıkınca otomatik olarak anlaşma bozuluyordu,şimdi ise iki tane feeder kulübüm var süper ligde,fazlalık yabancıları onlara gönderiyorum...

Kiralık giden oyuncuların oynatılmadığından yakınmıştık,geç kalmayıp erkenden gönderince oynatıyorlar,ya da updateden sonra düzelmiş de olabilir.
      aslinda ben bu oyuna baslamadan bisi yaptim trabzon kokenli olmayan butun topculari sattim takimda sonra trabzon kokenli tum topculari aldim tekke abdurraman sedat erhan falan ama takim cok kotu oynuyordu sonra dedim ki gencler oynayacagim cok para harcadim gecnler ama misirdan aldigim iki adam biri 17 biri 18 yasinda bnim takimda oynamiyo milli takimda oynuyorlar..ama gencler bile cok para istiyor..ama olsun gencler oynamak cok zevkli olacak defansa bide kaleye tecrubeli adama aliyorum su anda jinareki aldim bide pletikosayi aldim onlar zatne takimi topalayacak songla slvyanin yerine ama iki sene sonrayi iple cekiyorum..
      ama oyunu resemen uzun sureli oynanmasi icin yapmislar cunku hep genc yeteneklerle oynaniyor oyun.bide para yok puan farki hic acilmiyo nedense benm oyunu silmeden once 200$ yakin parayla kapattim 2013 deydim ama yine para yaparim ama topcularin bonsevisi cok para o yuzden en fazla marqhouisa verdim para o da katiyla geri vermisti ben oyunu seviyorum valla cok surukleyici.

Yorum

• Tüm zorluklara gögüs gerip Trabzonspor'u çalıştırmaya başlıyorum...
        Trabzonspor kültürünü yaşa, yaşat, öğret...
        İşte BMN!*

Yorum

• Yahu nasıl Türkçe'leştirdiniz?
          Trabzonspor kültürünü yaşa, yaşat, öğret...
          İşte BMN!*

Yorum

• Bıraktım artık, oynamıyorum. Bilgisayar da mefta durumda.
            A Revolution without dancing is a Revolution not worth having.

Yorum

• İlk olarak Misina tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Veee Şampiyonum.
              O bu değilde sanki gerçek ligde ki durum gibi
              yaşamım buymuş meğer... sufle vermek ve unutulmak. madam! christian bir akşam balkonda sizinle konuşmuştu, hatırlar mısınız? tüm yaşamım bu... ben karanlık bir köşeye çekilmiş gizlenirken, başkaları şöhretin busesini topluyordu. ve son nefesimde şunu söylüyorum. "moliere bir dahiyse, christian da güzeldi..."Cyrano De Bergerac

Yorum

• Oyun bende saçmalamaya başladı resmen Valencia yı çalışıtırırken Chelsea dan teklif geldi. Ben de loo dümbükler sezon sonu geleyim takımınızı kurtarmaya dedim tamam dediler sonra temmuz 1 de imza atmak için sözleştim. Lig bitti erkenden gidiyim dedim, takımın başına geç dedim ne deseler beğenirsiniz. Gelecek için senin yapılandırmanı uygun görmüyok. Gene geççem temmuz da ama ne kadar saçma sapan adam varsa tonla para verip takıma alcam chelsea ya kazık atçam
                yaşamım buymuş meğer... sufle vermek ve unutulmak. madam! christian bir akşam balkonda sizinle konuşmuştu, hatırlar mısınız? tüm yaşamım bu... ben karanlık bir köşeye çekilmiş gizlenirken, başkaları şöhretin busesini topluyordu. ve son nefesimde şunu söylüyorum. "moliere bir dahiyse, christian da güzeldi..."Cyrano De Bergerac

Yorum

• 9.3.0 Patch cikti.
                  Kaydettiginiz oyun icin uygulayamiyorsunuz.
                  Yamayi kullanmak icin yeni oyun baslatmaniz gerekiyor.

Link burada:

"Hoy, mañana y siempre con el Barça en el corazon"
                  "Bütün kış işedikleri denizlere/Yazın yüzmeye gidenlere yuh...
                  Sana da yuh, bana da yuh..."

Yorum

• Karadenizspor ile yukselme grubuna kaldim suan 4 mac 4 galibiyet devam ediyorum
                    Saldırın Seferoğulları
                    Bordo Mavi . Net

Yorum

• Sağlam taktik yapmayı başarbilen var mı, hani diablo vardı 2003-2004 versiyonunda.
                      Devlerin mezarı, Avni Aker Stadı

Yorum

• 2010 yılındayım.Karadenizspor ve Ofspor Süper Ligde artık.Sebatspor ve Arsinsporda Bank Asyada.Sürmene ve Araklı 2.lige çıkarsa onlarada gerekli desteği vereceğim.

Yaşları 17-23 arasında değişen 50 yi aşkın oyuncuyu Karadeniz Of Arsin ve Sebatta değerlendiriyorum.

Hüseyinsiz Maç kazanamıyorum.Adam olmazsa olmaz

Hasan Üçüncü Karadenizdeki gençlere abilik yapıyor. İkinci ligde kaptan olup akımı süper lige taşıdı

Yalnız Avrupada Başarılı olamıyorum.2 yıldır Şampiyonlar Liginde Tek Başarım 2 galibiyet
                        Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
                        Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• avrupada çanakkale geçilmezi oyna...ben de ilk zamanlar başarılı olamıyordum..sonraları beşli defans yaptım bi yerlere gelebildim...
                          21.12.2009 Unutmayacağız...
                          ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!''
                          Cemil Usta
                          Sen bu kentin en büyük yeminisin, en büyük inadı.

Yorum

• Football Manager 2009 için Ocak transferlerini de içeren 9.3.0 yaması çıktı.Bu yamanın benim için ayrı bir önemi var.

Bu yamada Trabzonspor'un özelliklerini ben düzenlemiş bulunmaktayım.Yamayı indirip,oynayanlar eleştirilerini ve görüşlerini yazarsa memnun olurum.

keyif adamı ..

Yorum

• fm yi bir kere oynamaya çalıştım sanıyorum 2006 idi Roma ile 16 maçta 10 beraberlik 6 yenilgi alınca Roma'yı bu hallere nasıl düşürdüm diyip oyunu bir daha oynamadım
                              Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
                              As Roma
                              Francesco Totti "10"
                              Twitter:cemtotti61

Yorum

• Şampiyonlar Ligi gruptaki son maç,Milan ile deplasmanda.Beraberlik bana yetiyor.İlk yarıyı 3-0 mağlup kapattık.Devre arasında "Uşaklar çıkın kafanıza göre takılın,stres yapacak bir şey yok" dedim,ikinci yarı boyunca hiç oyuncu değişikliği,taktik değişikliği yapmadan maçı 3-4 aldık...Taraftarın maç sonrası maç confidence'ı : %72 ...Yuh artık,10 tane mi atmamız lazımdı acaba kendimizi beğendirmek için...
                                Yelkenimizdeki rüzgarı çaldılar, yılmadık...

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X