Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Football Manager

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Great White tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Mesela "Fena Çakar" isminde ikinci bir menajer ile oyuna gir ve direkt Fenerbahçe' nin başına geç..

Sendeki kolpa ve yaşlı adamları 3 er 5 er milyon avrolara Fener' e çak..

Fener taraftarı hezeyanlara başlar zaten hemen. Transferler tamamlanır tamamlanmaz da kendini emekli et ve asıl profilin ile artık zenginleşmiş bir TS ile yoluna devam et

Hem bu sayede en önemli rakiplerinden birisini de ekonomik olarak göçertmiş olursun)
    Bunu legal yoldan yapamıyor muyuz?

Yorum

• İlk olarak Süleyman Özcan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bunu legal yoldan yapamıyor muyuz?
      Kupalar kazandıkça takımın parası artar,o zaman yönetimden transfere pay istersin.TAbi ki en kısa yolu futbolcu satmak.Gerçek hayattaki gibi,legali bu
      Yelkenimizdeki rüzgarı çaldılar, yılmadık...

Yorum

• İlk oyunumunda ikinci sezonun ortalarında başarısız sonuçların ardından Sadri Başkan görevime son verdi
        Yeni oyunda Fatih Küçük'ün taktik yardımı ile süper bir sezon geçirdim diyebilirim...3 puan fark ile şampiyon oldum,Yeni sezonda 15.haftadayım 4.sıradayım (1. ile puan farkı 3)
        Mehmet Topuz'u sezon sonunda bedava alıyorum,Kanatlarda yaşadığım sıkıntıyı bir nebzede olsa atlatacağız gibi
        Bakalım bu sezon nasıl geçecek
        Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
        Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )

Yorum

• İlk olarak Ahmet Kuru tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          İlk oyunumunda ikinci sezonun ortalarında başarısız sonuçların ardından Sadri Başkan görevime son verdi
          Yeni oyunda Fatih Küçük'ün taktik yardımı ile süper bir sezon geçirdim diyebilirim...3 puan fark ile şampiyon oldum,Yeni sezonda 15.haftadayım 4.sıradayım (1. ile puan farkı 3)
          Mehmet Topuz'u sezon sonunda bedava alıyorum,Kanatlarda yaşadığım sıkıntıyı bir nebzede olsa atlatacağız gibi
          Bakalım bu sezon nasıl geçecek

Doğum günü hediyem olsun Ahmet
          Bordomavi.net

Yorum

• İlk olarak Fatih Küçük tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Doğum günü hediyem olsun Ahmet

Eyvallah sağolasın Fatih'cim
            İkinci şampiyonluk kutlamalarında senide aramızda görmek isteriz
            Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )

Yorum

• İlk olarak Ahmet Kuru tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Eyvallah sağolasın Fatih'cim
              İkinci şampiyonluk kutlamalarında senide aramızda görmek isteriz
              Ben gelirim de spekülasyon olur görevinden olursun sonra
              Bordomavi.net

Yorum

• Ben bu oyunu ne indirmeye gözüm kesti ne de alabildim, hala 06 ile idare ediyoruz, kıskanıyorum vallahi
                Trabzonspor kültürünü yaşa, yaşat, öğret...
                İşte BMN!*

Yorum

• Yok yok yok...

Selçuk'u çok istikrarsız keza Colman...En iyileri Tayfun..Ve Umut..

Taktik taktik kafayı yicem...5.liğe düştüm..

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• Fm 2009'da Trabzonspor için olmazsa olmaz taktik 4-4-2'dir.
                    Bordomavi.net

Yorum

Fm 2009'da Trabzonspor için olmazsa olmaz taktik 4-4-2'dir.
                      Hangi şekli Fatih...

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• İlk olarak ÖmerFarukYılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Hangi şekli Fatih...
                        Klasik 4-4-2.

Kanatları ileri çekiyosun sadece
                        Bordomavi.net

Yorum

• sampdoria ile lige damga vurmaya çalışıyorum... bakalım mourinho buna izin verecek mi?

Yorum

• Fatih bu taktikle ilk yarı hep birbirimizi kovaladık 3 takım.. 2. bitirdim bende...Ama bu 2. yarı Szmkowiak gibi oyun anlayışımmı çözüldü nedir...5 maç beraberlik..

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• Haklı olabilirsin.

Sürekli aynı taktikle oynadığın vakit rakiplerin çözebiliyor.

Ben sana 4-4-2 'yi öneririm.

Atak,Yaratıcılık normal,Kısa pas,Genişlik normal,Tam saha pres,zaman geçirme en düşük,Hafif derinlik
                              Bordomavi.net

Yorum

Haklı olabilirsin.

Sürekli aynı taktikle oynadığın vakit rakiplerin çözebiliyor.

Ben sana 4-4-2 'yi öneririm.

Atak,Yaratıcılık normal,Kısa pas,Genişlik normal,Tam saha pres,zaman geçirme en düşük,Hafif derinlik
                                Fatih Küçük Mourinho iftiharla sunar

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X