cok oyun actım kapadım cok ugrastım taktik bulmak için en sonunda trabzonspor için en iyi taktigi buldum bence en iyi taktik 4 4 2 defans...sadece 3 transfer yaptım eduardo costa, caglar ve keirrison
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Football Manager
Daraltma
X
-
Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak 4EVERTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaşlar bana nerdeyse her maçta gol atan , kaliteli forvet söyler misiniz ?Bordomavi.net
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Fatih Küçük tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleRobert Lewandowski veya Eugene Seleznyovteκ κardeş dгogнeda uпiтed
- Alıntı
Yorum
-
.....
İlk olarak Eomer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCm ne zaman iyi bir oyun olmuş ki bu sefer Fm'yi geçecekmiş? Ayrılıktan sonra Fm her zaman Cm'yi perişan etti ve yine edecektir. Gelmiş geçmiş en mükemmel menejerlik oyunudur Fm..
- Düzenle
- Alıntı
Yorum
-
Oyun başladığı anda hemen regenlere yönelin bence size bendeki dünya yıldızı potansiyeli olan 3-4 regenin resmini eklim.
Kemal Dorul İstanbulspor altyapısından çıktı daha sonra 500 bin £'ya Kayserispor'a geldi burada 10 maçta 1 gol attı ve geçen sezon başında 3 milyon £'ya takıma aldım.Geçen sezon 27 maçta 10 gol atarak gelecekte ne kadar iyi bir oyuncu olacağını kanıtladı.
Gökalp Turgut ilk sezon benim altyapımdan çıktı 3 sezonda 48 maç oynadı ve 8 gole imza attı.1-2 yıla ortasahanın degişilmez isimlerinden biri olacak.
Yang Kai yarım sezon önce Metalist'ten 5 milyon £'ya aldım.Tam bir duran top ustası şimdiden avrupa kulüplerinin gözdesi.
Wu Ziyang bir başka Çin'li starım Fransanın Stade Renneis FC klübünden tüm imkanlarımı zorlayarak 17 milyon £'ya aldım.Müthiş tekniği pasları ile harika bir oyuncu...
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak 61Ömer61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİnternette oynan en mükemmel online menejerlik hangisi???
www.sokker.org
Bu siteyi bir incele hocam. Flash animasyonlu maç yayını da var, gayet sade ve gerçek zamanlı bir menajerlik oyunu.
Basit olması beni en çok cezbedeb kısmı, 2 yıldır oynuyorum ve her geçen gün daha fazla seviyorum.
Şiddetle tavsiye ederim...Trabzonlu olmasak da sonuna kadar TRABZONSPORLU'yuz...
- Alıntı
Yorum
Yorum