Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Football Manager

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• cok oyun actım kapadım cok ugrastım taktik bulmak için en sonunda trabzonspor için en iyi taktigi buldum bence en iyi taktik 4 4 2 defans...sadece 3 transfer yaptım eduardo costa, caglar ve keirrison

Yorum

• fenere 4. haftada 4 tane attım daha takım oturmadı takım otursun rakibim yok super ligde
      En son Bekir tarafından düzenlendi; 09.12.2008, 15:27.

Yorum

• İlk olarak OFFLI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Tayfun cora-Hüseyin
        Oyun saçmaladi
        Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
        Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• Arkadaşlar bana nerdeyse her maçta gol atan , kaliteli forvet söyler misiniz ?
          teκ κardeş dгogнeda uпiтed

Yorum

• İlk olarak 4EVERTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Arkadaşlar bana nerdeyse her maçta gol atan , kaliteli forvet söyler misiniz ?
            Robert Lewandowski veya Eugene Seleznyov
            Bordomavi.net

Yorum

• Ben bu oyunu şimdilik illegal yollarla nasıl yüklerim, bana kim yardımcı olacak?
              Trabzonspor kültürünü yaşa, yaşat, öğret...
              İşte BMN!*

Yorum

• Cm ne zaman iyi bir oyun olmuş ki bu sefer Fm'yi geçecekmiş? Ayrılıktan sonra Fm her zaman Cm'yi perişan etti ve yine edecektir. Gelmiş geçmiş en mükemmel menejerlik oyunudur Fm..
                Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
                Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
                - Eomer -

Yorum

• İlk olarak Fatih Küçük tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Robert Lewandowski veya Eugene Seleznyov
                  Teşekkürlerimi sunuyorum.
                  teκ κardeş dгogнeda uпiтed

Yorum

• İlk olarak Eomer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Cm ne zaman iyi bir oyun olmuş ki bu sefer Fm'yi geçecekmiş? Ayrılıktan sonra Fm her zaman Cm'yi perişan etti ve yine edecektir. Gelmiş geçmiş en mükemmel menejerlik oyunudur Fm..
                    İnternette oynan en mükemmel online menejerlik hangisi???

Yorum

• Hattrick var bi tane ama fm ile farklı dallarda ikisi..
                      - Eomer -

Yorum

• Tamam o zaman sorumu farklı şekilde soruyum.

Dünyada ki en mükemmel online mejenerlik oyunu hangisidir?? Ya da hangileri???

Yorum

• Bence hattrick.org Gerçi diğerlerini oynamadım hiç. Daha iyi bilenler daha iyi yorumlayabilir
                          - Eomer -

Yorum

• Reklamla alakası yok ama managerzone.com hattirck e 10 basar. Ciddi söylüyorum. İkisini de oynadım.Daha dogrusu çoğu menejerlik oyununu oynadım.

Tavsiye ederim. Ayrıca Trabzonspor Fan Club a beklerim Renkdaşlarımı.

Yorum

• Oyun başladığı anda hemen regenlere yönelin bence size bendeki dünya yıldızı potansiyeli olan 3-4 regenin resmini eklim.

Kemal Dorul İstanbulspor altyapısından çıktı daha sonra 500 bin £'ya Kayserispor'a geldi burada 10 maçta 1 gol attı ve geçen sezon başında 3 milyon £'ya takıma aldım.Geçen sezon 27 maçta 10 gol atarak gelecekte ne kadar iyi bir oyuncu olacağını kanıtladı.

Gökalp Turgut ilk sezon benim altyapımdan çıktı 3 sezonda 48 maç oynadı ve 8 gole imza attı.1-2 yıla ortasahanın degişilmez isimlerinden biri olacak.

Yang Kai yarım sezon önce Metalist'ten 5 milyon £'ya aldım.Tam bir duran top ustası şimdiden avrupa kulüplerinin gözdesi.

Wu Ziyang bir başka Çin'li starım Fransanın Stade Renneis FC klübünden tüm imkanlarımı zorlayarak 17 milyon £'ya aldım.Müthiş tekniği pasları ile harika bir oyuncu...

Yorum

• İlk olarak 61Ömer61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                İnternette oynan en mükemmel online menejerlik hangisi???
                                Ben hem hattrickte oynuyorum hem de sokker'da. Ama sokker en güzeli.
                                www.sokker.org

Bu siteyi bir incele hocam. Flash animasyonlu maç yayını da var, gayet sade ve gerçek zamanlı bir menajerlik oyunu.
                                Basit olması beni en çok cezbedeb kısmı, 2 yıldır oynuyorum ve her geçen gün daha fazla seviyorum.
                                Şiddetle tavsiye ederim...
                                Trabzonlu olmasak da sonuna kadar TRABZONSPORLU'yuz...

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X