Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Football Manager

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Oyunu isteyenlere sıkıştırılmış olarak verebilirim internet yoluyla...

Özelden.

720 MB.
    teκ κardeş dгogнeda uпiтed

Yorum

• İlk olarak karakuzu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Kendime en kolay nasil transfer kaynagi bulabilirim? Oyuncularimla ilgilenenler var ama satin almak isteyen yok.
      Bir önceki sürümünde ilgilenen takimlara önerebiliyordun futbolcuyu.
      Bunda da vardir herhalde, oyunu henüz yüklemedigim icin bilmiyorum.
      "Hoy, mañana y siempre con el Barça en el corazon"
      "Bütün kış işedikleri denizlere/Yazın yüzmeye gidenlere yuh...
      Sana da yuh, bana da yuh..."

Yorum

• İlk olarak colakoglu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Bu Şekilde Bi Uyarı Alıyorum Yardım Edebilrmisiniz ?
        eksik dosya var dll nin sitesi olucak ordan temin edebilirsin eksik dosyayı...
        facebook.com/bizeheryertrabzon

Şikebahçe düşsün ligtv alacağım =)

Yorum

• hımmm önümüzdeki ay alıcam oyunu. sonra gelsin şampiyonlular, kupalar

Yorum

• Bu hasan ucuncu tam dayaklik ya, Ankaraspor club tarihinin recor teklifini veriyor ona, beyefendi gitmek istemiyor....
            Saldırın Seferoğulları
            Bordo Mavi . Net

Yorum

• İkinci sezonda ilk şampiyonluğuma ulaştım.

Geçen sezon olduğu gibi Türkiye Kupasının da sahibi oldum
              Bordomavi.net

Yorum

• 61 gol atıp şampiyon olmak. baya tatlıymış.
                Delikanlı kız arkadaşına "Sana olan aşkım 4 kardeşiminki gibi olacak.Bedenen ölse de onu ruhen hep yaşatacaklar" diyordu.

Yorum

• Ceyhun a da sinir oldum, Adama diyorum freekick leri sert vur diye, bana yapamam diyor.. Ya sen kimsin de bana yapamam diyorsun... kadro disi biraktim.... Fatih Tekkeyi transfer ettim, kaptan yaptim huseyin artistlik yapiyor... Ya Huseyin degilmiydi, fatih gelirse kaptanligi seve seve veririm diye??? Ergin de her aciklamami begenerek gozume giriyor... kadroya almayi dusunuyorum ...
                  Saldırın Seferoğulları
                  Bordo Mavi . Net

Yorum

• onu nerden diyoruz kişiye sert vur fln diye?
                    .

Yorum

• İlk olarak -çağrı- tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      onu nerden diyoruz kişiye sert vur fln diye?
                      "Player Interaction" bölümünde, "internal" diye bir kısım var.

Ordan, oyuncunun oyun içinde yapması gerekenleri, daha fazla yapmasını ya da daha az yapmasını istediğiniz noktaları belirtebiliyorsunuz.

Mesela, daha az şut çek, aralar koşular yap, basit paslarla oyna, sert frikikler at gibi gibi.

Ben 3 4 kere söyledim, ters tepki aldım. Özellikle Gökhan ve Selçuk olumsuz tepki veriyorlar. Umut ne dersem yapıyor.
                      A Revolution without dancing is a Revolution not worth having.

Yorum

• Ya anlamiyorum, bunlar nasil reddedebiliyorlar ya, ben bunlarin hocasi degilmiyim... Yok ki bi sopa dugmesi, yilmaz vural gibi bi dovsem bunlari..
                        Saldırın Seferoğulları
                        Bordo Mavi . Net

Yorum

• Çok transfer parası vermiyor Trabzonspor, ama aşağıdaki oyuncuları önce 1K'dan satış listesine koyup daha sonra 24 ay taksitle diğer kulüplere önerirsen müthiş para yapıyorsun. Ben hatırladığım kadarıyla hangi oyuncuyu kaça sattığımı yazayım:
                          Tolga Zengin:10 Milyon dolar (çok ilginç değil mi, Manchester City'e yüzyılın kazığını attım)
                          Umut:7 milyon dolar
                          Hasan Üçüncü, Erdinç:1 milyon dolar
                          Ferhat, Djabi: 2 milyon dolar
                          Ergin: 500 bin dolar

Bunlardan gelen parayla da Rafael Carioca(ön libero, orta saha), İbrahim Akın, Sinan Bolat(kiralık kaleci), Sezer Öztürk, Keirrison(müthiş bir genç forvet), Seleznyov(hava toplarının ustası bir forvet), Celso Borges, Çağlar Birinci, Ferhat Öztorun, Uğur Yıldırım(bedava), Fatih Sonkaya(bedava) alın müthiş ve alternatifli bir kadronuz olur. Dizilişim şöyle:
                          ...................Sylva....................
                          Serkan ....Egemen .....Song.......Çağlar
                          .......................Carioca................
                          ..............Selçuk.......Borges..............
                          Yattara................................... Sezer
                          ..................Keirrison....................... .

Colman, Cale ve Isaac vasat; satmak istedim ama yeni geldiklerinden olsa gerek teklif gelmedi. Devre arasında ya da sezon sonu onları da gönderip kadroya daha kaliteli yabancılar kazandırmayı planlıyorum. Özellikle Gremio'lu stoper Leo favorim, özellikler müthiş. Marquinhos diye de 19 yaşında bir forvet var, parayı biriktirip kesinlikle alınması lazım.
                          Bu arada Appiah ve Eduardo Costa oyun başında bedava, isteyen alabilir.

Yukardaki taktik ve kadroyla 9 maçta 7 galibiyet, iki beraberlik aldım. Gs'yi deplasmanda 5-1, Feneri kendi sahamda 2-1 yendim.

Oyun hakkındaki ilk izlenimlerim bunlar, umarım işinize yaramıştır.
                          En son unique tarafından düzenlendi; 01.12.2008, 22:21.

Yorum

• Çok pis tüyolar kaptım şimdi.

Hemen Borges'e hucüm ediyorum, tam da ihtiyacım olan tipte bir oyuncu.

Umut'tan çok güzel form alıyorum ben. Atıyor bir sürü goller.
                            A Revolution without dancing is a Revolution not worth having.

Yorum

• Arkadaşlar Ben Oyuna Başlarken 2.Lig' i açmamıştım dolayısıyla karadenizsporun maçlarını göremiyorum Acaba Oyun Devam Ederken 2 Ligi Açabilrmiyim ?
                              Şimdiden Teşekkürler

Yorum

• İlk olarak colakoglu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Arkadaşlar Ben Oyuna Başlarken 2.Lig' i açmamıştım dolayısıyla karadenizsporun maçlarını göremiyorum Acaba Oyun Devam Ederken 2 Ligi Açabilrmiyim ?
                                Şimdiden Teşekkürler
                                Olmaz, baştan yeni oyun açman lazım ne yazık ki...

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X