Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Football Manager

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Oflu144 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    tamam sağolasın
    önemli değil...
    .........::::ıl cApiTaNo::::.......

Yorum

• ya ben cm 01/02 ye patch yaptım şuan juveyle fırtınalar estiorum....ama hedefim tekrardan güçsüz parasız bir takımı şampiyon yapmak....en son veronayı yapmıştım...birde kartalspor u championlar liginde oynatmıştım )))))))

Yorum

• kaleci dionisis chiotis.... ben her oyunda alıyorum

Yorum

• Şu anki kadrom;

..............T.Sylva

Ferhat.....Song.......Egemen......Cale

Mokoena..Selçuk...V.Colombiano....Barış

..............Z.Yelen

..............G.Ünal

Yedekler;
          -Tolga
          -Giray
          -Ceyhun
          -Serkan
          -Leroy Fer
          -C.Nazarith
          -Yattara
          -Ergin
          -Orhan Sam
          -Onur
          -Hüseyin

Özellikle koyu olarak yazdığım adamlar mükemmel oynuyor.

3. sezondayım. İki lig ikinciliği var. Şu anda lig lideriyim ve Şampiyonlar Ligi gruplarında 2.yim.

Yorum

• ula 2008 fm var bende cale colman yok

Yorum

• İlk olarak zeybet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              ula 2008 fm var bende cale colman yok
              Veritabanini kücük sectiginden olabilir. Büyük veritabaninda Colman cikiyor, Cale'yi bilmiyorum. Veritabani büyük de olsa, bazi futbolcular cikmayabiliyor.
              Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
              Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• Vay be uzun zaman oldu Fm oynamayalı Öss derdi hayattan soyutluyor adamı
                Kazimişi gzas vorert

Yorum

• 61. sayfada biri bana yen bir data verebilirmi yeni transferlerle
                  Més Que Un Club

Yorum

• Uşaklar yeni futbolcularımızın olduğu bir data süper olurdu
                    Düşün mü, konuş mu, sus mu, unut mu ?
                    **Latocan**

Yorum

• Yei transferlerin olduğu bir güncelleme mevcut ama sanırım burada link vermek yasak.İsteyenlere özelden ulaştırabilirim..
                      ''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG

Yorum

• Bana özelden link atarsan sevinirim
                        Düşün mü, konuş mu, sus mu, unut mu ?
                        **Latocan**

Yorum

• Bende en yenisi var isteyene özeldenden atarım song yok ama serbest alabiliyorsunuz hemen zaferide 1.900 milyon dolar diyo siz 1 verin gelio onun dıında ghepsi var decdet selçuk yıldırım felan
                          Més Que Un Club

Yorum

• İlk olarak Uzunoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            ben yaptım zor ama zevkli düşünsene takımının bütçesi olmamasına rağmen nerelere ulaştırıyorsun o takımı
                            Zaten oldum olalı merak etmişimdir , R.Madrid,Milan,Chelsea v.s gibi takımları seçip 10 sene üstüste şampiyon yapıp övünen tipleri.Hayır neyinden zevk alıyorlar anlamıyorum.
                            Alt liglerden takımları üst liglere çıkarmak keşfettiğin ve yetiştirdiğin genç yetenekleri sağlam paralara satmak bana daha çok keyif veriyor mesela

Yorum

• benim 18 yaş altı takımın üstün başarısı çok manyak oyuncular çıkıyor ordan şu anda şimdiden teklif göndermeye başladılar
                              En son DKaraduman tarafından düzenlendi; 28.07.2008, 03:48.

Yorum

• tum yeni transferleri ekledim, kadro super oldu, gel gor ki 10ncu haftada dagildik, sinirlendim biraktim sildim... yonetimin beklentisi bu oyuncularla cok yukseldi, daha hazirlik maclarinda basladilar zirlamaya, sylva 'nin ozellikleri cok iyi ama kova cikti ne hikmetse bende, az atak geliyor, o da geleni aliyor sagolsun, cok agir pp

vakit yaratir, yeni oyun kurup tekrar oynarsam tolgaya sans vericem, iyi idi gayet eski oyunlarda

fm 2009 herhalde gene sene sonu cikar, yeni bir resmi yamada cikarmazlar fm2009 satislarini kesmesin diye, ama boyle kendi editlememle de olmuyor ki ....

bu arada ben gene de nikita andrejev'i aliyorum forvete, gokhan unal'in yedegi elde dursun... ilk oynadigim oyunda 4ncu senede artik dunya yildizi olmustu... eger sabredip bir sezon bitirebilirsem gokhanida keser ikinci sene...
                                There are 10 kinds of people
                                Those who understand binary and
                                Those who don’t

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X