İlk olarak Selim55 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Football Manager
Daraltma
X
-
Hiçbir isim Trabzonspor'un üzerinde değildir !
- Alıntı
-
İlk olarak b_m_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaşlar ben database'den stadın kapasitesini arttırıp, yeni transferleri takıma alıp(ve işe yaramaz adamları yollayıp) öyle başlamak istiyorum.Ama başlattan data editörü açınca editörde ne oyuncu ne de başka birşey gözükmüyor.Neden oluyor bu bilen varsa lütfen yazabilir mi? Sırf bunun için yeniden para sayıp gittim aldım oyunu(eski cd'si kayıp çünkü).Sildim yeniden yükledim.Yine aynı data editörde takım, oyuncu, stad hiçbişey yok.
olmayan şeyleride ekleyemiyorum haliyle.
Bilgisi arkadaşların yardımlarını bekliyorum.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Uzunoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMsn ye gel yardımcı olayım olabilirsemEn son b_m_61 tarafından düzenlendi; 16.06.2008, 02:45.Hiçbir isim Trabzonspor'un üzerinde değildir !
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak b_m_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaşlar ben database'den stadın kapasitesini arttırıp, yeni transferleri takıma alıp(ve işe yaramaz adamları yollayıp) öyle başlamak istiyorum.Ama başlattan data editörü açınca editörde ne oyuncu ne de başka birşey gözükmüyor.Neden oluyor bu bilen varsa lütfen yazabilir mi? Sırf bunun için yeniden para sayıp gittim aldım oyunu(eski cd'si kayıp çünkü).Sildim yeniden yükledim.Yine aynı data editörde takım, oyuncu, stad hiçbişey yok.
olmayan şeyleride ekleyemiyorum haliyle.
Bilgisi arkadaşların yardımlarını bekliyorum.
Arkadaşlar sorun hala devam ediyor.Bilgisi olanlar aydınlatabilir mi? =(Hiçbir isim Trabzonspor'un üzerinde değildir !
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak b_m_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaşlar sorun hala devam ediyor.Bilgisi olanlar aydınlatabilir mi? =(
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak samets61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMerhaba arkadaşlar okul bitti öss stresi bitti artık FM yapma zamanı geldi.
Bana acil takım önerebilirmisiniz zevkli olabilecek
Şimdiden teşekkürler .
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak samets61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMerhaba arkadaşlar okul bitti öss stresi bitti artık FM yapma zamanı geldi.
Bana acil takım önerebilirmisiniz zevkli olabilecek
Şimdiden teşekkürler .
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Uzunoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleişsiz başla
Çok mu beklememiz gerekiyor.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak samets61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÖyle yapmıştım bir kere ama hiç teklif gelmedi .
Çok mu beklememiz gerekiyor.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Uzunoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleişsiz başla boşta olan kulüplere iş başvurusu yap ayrıca oyunu kurarken menejer geçmişinden profesyonel futbolcu yap
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak lato95 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUşaklar yokmu yeni bir Bmn datası...
Yeni transferlerimizin olduğu bir data yapabilirmisiniz ?
- Alıntı
Yorum
Yorum