Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Football Manager

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Selim55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Sirf Trabzonspor'a geldiler diye özellikleri gelistirmek mantiksiz bence. Gökhan zaten Milli Takimda banko oynayamaz, alternatifi cok. FM'de de cok güzel yansitmislar bunu, performansi iyi oldugunda alternatif olarak aliniyor Milli Takima. Selcuk da öyle.
    Haklısın aslında ama bunu fb, gs, bjk için yapıyolarsa bize de yapmaları gerek.Bence Gökhan zaten olduğundan daha kötü yapılıyordu keza Gökdeniz ve Fatih de öyleydi.gs,fb,bjk de oyuncular abartılıyor her zaman.Biz ise diğer Anadolu takımları gibi ya olduğu kadar ya da olduğunun altında yapıyolar.
    Hiçbir isim Trabzonspor'un üzerinde değildir !

Yorum

• .................................

Yorum

• İlk olarak b_m_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Arkadaşlar ben database'den stadın kapasitesini arttırıp, yeni transferleri takıma alıp(ve işe yaramaz adamları yollayıp) öyle başlamak istiyorum.Ama başlattan data editörü açınca editörde ne oyuncu ne de başka birşey gözükmüyor. Neden oluyor bu bilen varsa lütfen yazabilir mi? Sırf bunun için yeniden para sayıp gittim aldım oyunu(eski cd'si kayıp çünkü).Sildim yeniden yükledim.Yine aynı data editörde takım, oyuncu, stad hiçbişey yok. olmayan şeyleride ekleyemiyorum haliyle. Bilgisi arkadaşların yardımlarını bekliyorum.
        Msn ye gel yardımcı olayım olabilirsem

Yorum

• İlk olarak Uzunoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Msn ye gel yardımcı olayım olabilirsem
          msn adresimi sana gönderdim kardeş.sağolasın.
          En son b_m_61 tarafından düzenlendi; 16.06.2008, 02:45.

Yorum

Arkadaşlar ben database'den stadın kapasitesini arttırıp, yeni transferleri takıma alıp(ve işe yaramaz adamları yollayıp) öyle başlamak istiyorum.Ama başlattan data editörü açınca editörde ne oyuncu ne de başka birşey gözükmüyor. Neden oluyor bu bilen varsa lütfen yazabilir mi? Sırf bunun için yeniden para sayıp gittim aldım oyunu(eski cd'si kayıp çünkü).Sildim yeniden yükledim.Yine aynı data editörde takım, oyuncu, stad hiçbişey yok. olmayan şeyleride ekleyemiyorum haliyle. Bilgisi arkadaşların yardımlarını bekliyorum.

Arkadaşlar sorun hala devam ediyor.Bilgisi olanlar aydınlatabilir mi? =(

Yorum

Arkadaşlar sorun hala devam ediyor.Bilgisi olanlar aydınlatabilir mi? =(
              File-Load Database'den 'Default'u seçtin mi?

Yorum

• fm 2008 de gökhan ünal a parasını versem bile gelmiyordu trabzonspora ama şimdi bizdee:-))...

Yorum

• Merhaba arkadaşlar okul bitti öss stresi bitti artık FM yapma zamanı geldi .

Bana acil takım önerebilirmisiniz zevkli olabilecek

Şimdiden teşekkürler .

Yorum

• İlk olarak samets61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Merhaba arkadaşlar okul bitti öss stresi bitti artık FM yapma zamanı geldi .

Şimdiden teşekkürler .
                    sporting lisbon

Yorum

Merhaba arkadaşlar okul bitti öss stresi bitti artık FM yapma zamanı geldi .

Şimdiden teşekkürler .
                      işsiz başla

Yorum

işsiz başla
                        Öyle yapmıştım bir kere ama hiç teklif gelmedi .

Çok mu beklememiz gerekiyor.

Yorum

Öyle yapmıştım bir kere ama hiç teklif gelmedi .

Çok mu beklememiz gerekiyor.
                          işsiz başla boşta olan kulüplere iş başvurusu yap ayrıca oyunu kurarken menejer geçmişinden profesyonel futbolcu yap

Yorum

işsiz başla boşta olan kulüplere iş başvurusu yap ayrıca oyunu kurarken menejer geçmişinden profesyonel futbolcu yap
                            Bunu nasıl yapıyoruz

Yorum

• Uşaklar yokmu yeni bir Bmn datası...

Yeni transferlerimizin olduğu bir data yapabilirmisiniz ?
                              Düşün mü, konuş mu, sus mu, unut mu ?
                              **Latocan**

Yorum

• İlk olarak lato95 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Uşaklar yokmu yeni bir Bmn datası...

Yeni transferlerimizin olduğu bir data yapabilirmisiniz ?
                                Bu işin erleri nerede acaba ( Selim55 , Mehmet Fırat )

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X