Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Football Manager

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Mehmet Fırat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    BMN'nin adminlerini bizim BMN SK'ya yönetici yapalım mı? (Tabi izin alarak.)
    Olur öyle yapalim. Sen irtibata gecermisin. Yönetim icin ad, soyad yeterli.

Bende simdi calismalara basliyorum
    Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
    Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• Arkadaslar bir sorun var. 8.0.1'i yüklememe ragmen Editör'den acamiyorum. Mecbur Database'i 8.0.0'da yapacagim.
      Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• İlk olarak Selim55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Olur öyle yapalim. Sen irtibata gecermisin. Yönetim icin ad, soyad yeterli.

Bende simdi calismalara basliyorum
        Tamam hallederim.

İlk olarak Selim55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Arkadaslar bir sorun var. 8.0.1'i yüklememe ragmen Editör'den acamiyorum. Mecbur Database'i 8.0.0'da yapacagim.
        Ben de yükleyememiştim 8.01'i iyi oldu.

Yorum

Tamam hallederim.

Ben de yükleyememiştim 8.01'i iyi oldu.
          Ben 3-4 kere denedim birsey olmadi. Fazla degisiklik yokmus zaten o yüzden fazla birsey kaybedecegimizi düsünmüyorum ama yok biz 801'de oynamak istiyoruz diyen varsa DB'yi o hazirlayabilir
          Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• Ya oyun bana kafayı yedirmeye başladı. Daha 4.sezonda saçmalıkları ortaya çıktı. 3.sezonu şampiyonlukla bitirdim. 4.sezonda tam gaz devam ediyordum, ama oyuncuların çoğunda büyük takıma gitme isteği belirdi. O oyuncularla şampiyonlar liginde Arsenal, Lyon ve Mainz'ın bulunduğu gruptan 13 puanla lider olarak çıktım ve ligdede 3 puan farkla ikinciyim.

Büyük takıma gitme heveslisi oyuncularım;
            -Lenny;$10.5 m'a barcelona'ya gitti. Sosnin ile Arsenal ve Man U., Ratinho ile Bayern, Thiago ile Juve ilgileniyor. Bunlara eyvallah hepsi büyük takımlar. Bana kafayı yedirenler;
            -Gökhan Zan; 5.5 m'a 11.sıradaki ve avrupada mücadele etmeyen beşiktaşa sattım (zaten bedavaya almıştım)
            en ilginci ise Tevfik Köse; R.Madrid, Roma, Porto, Valencia ilgilenen devlerden sadece bir kaçı. Ama beyefendi büyük takım diye Bursa'nın sözleşme teklifini kabul etti.(tabi bonservis olarakta $20 m kasada) Daha satılmayı bekleyen bir çok oyuncu var. ŞL ikinci turda oynatacak adam kalmayacak.

Böyle devam ederse Denetim Masasına uğramam gerekecek.

Yorum

• Arkadaşlar kimde vardı, download linkleri, özel mesaj kutum sizin atacağınız linkleri bekliyor
              Trabzonspor kültürünü yaşa, yaşat, öğret...
              İşte BMN!*

Yorum

• Vay anasını..

Burada hummalı bir çalışma varmış meğerse

Kadro da kurulmuş zaten

Bize de başarılar dilemek düşer artık
                "söylediklerin kimseyi rahatsız etmiyorsa hiçbi' şey anlatmıyorsun demektir"

GW

Yorum

• yaw şu 2008 in setup linkini bana özelden falan atıcak kimse yokmu yaaa.burdan bmn ye sesleniyorm.
                  • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

• Ben tek başıma takılıyorum
                    3 gün önce Giresunsporla başladım ve genç bir kadro kurdum ama lige adaptasyon sorunu yaşıyorum ..
                    Ligin dibine demir atmış durumdayım ama pes etmek yok bir galibiyetle arkasının geleceğini düşünüyorum bu sene ligde kalırsam seneye hedefim play off olacak

Yorum

• ayıptır söylemesi ben patch betayı yüklüyorum şimdi fakat nasıl kullanacağım?kullanabilir miyim?bana cdyi bir arkadaş çekip verdi.4 tane dosya vardı içinde deamon tools yükletti ve yasu programı.kullanabiliyor muyum?
                      HADDİNİ BİLEN MERTTİR,VATAN BÖLÜNMEZ TEKTİR,CUMHURİYET İÇİNDE CUMHURİYET KURAN NAMERTTİR!NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!

SERHAT KIRKAYAK,BÜNYAMİN KAHRİMAN,AHMET MUHAMMET DEMİREL VE MESUT KELEŞ!SİZİ HİÇ UNUTMAYACAĞIZ!21.12.2009

Takım tutmak farklı, adam tutmak farklı...

Yorum

• İlk olarak Bartuğ13 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        ayıptır söylemesi ben patch betayı yüklüyorum şimdi fakat nasıl kullanacağım?kullanabilir miyim?bana cdyi bir arkadaş çekip verdi.4 tane dosya vardı içinde deamon tools yükletti ve yasu programı.kullanabiliyor muyum?
                        Nasil yapacagini bilmiyorum ama 2006'yi bana bir arkadasim yüklemisti Daemon toolsla birlikte gayet güzel calisiyordu.
                        Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• Data yapiliyy hemde bensiz

Ad Soyad:Onur KURUTÇU
                          Dogum Tarihi / Dogum Yeri:Adana 23.08.1986
                          Kullandigi Ayak:Sağ
                          Mevki:AMR - FRC
                          En belirgin 2 özelligi (Ingilizce olsun lütfen):Accelerated,Shooting
                          Favori Takimlar:Trabzonspor,Arsinspor,A.Demirspor
                          Favori Kisiler:Hami Mandıralı,Shota Arveladze
                          Forma No:7,10,11,14,21,23 hiç olmadı 61
                          (Varsa) Diger Uyruklar:-
                          FxY

Yorum

• Kaleye rekabet lazım. Yok mu başka kaleci?

Yorum

• Arkadaslar bundan sonra lütfen kaleye yada stopere basvuru yapalim. Her mevkide 2-3 oyuncu var fakat stoper ve kale alternatifsiz.

Bu arada Mehmet Yönetim icin izin alirsan bilgileri bana özlden gönderirmisin
                              Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

Kaleye rekabet lazım. Yok mu başka kaleci?
                                Ben yeterde artarım takıma ayrıca gelen kaleci ile rekabet falan etmem direk yedeğim olur. (bu mesajı okurken kurtlar vadisinin fon müziğini hayal edin veya direk dinleyin)

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X