Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Football Manager

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ben Nuri Albayrak Değilim.Satmam Kardeşim.büyük Takım yıldız satmaz yıldız Alır.Nuri bak Milete naptın Benliğine Kadar işledin be.bi Git artık
    Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
    Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )

Yorum

• İlk defa bu oyunda bu kadar oyuncu satabildim. Süper Ligdeki bütün takımlarda en az bir oyuncum var. Benim artıklarımla başarı kazanmaya çalışıyor garibanlar
      Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
      Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
      - Eomer -

Yorum

• ben suan 3. sezona baslayacagım ilşk sezon bircok oyuncu ile yolları ayırdım yerine gelen oyuncularıda birock kulüp istiyor ne zaman sampiyonlar ligini alırsam ve o youncunu yerini doldurursam o zaman satarım o youncuyu ama n. alb. care yok bazı oyuncularımı onun sattıgın sahit oldum.

BMN KOCAELİ--BMN ANKARA
        Lazanat' lı

Yorum

• İlk olarak lazboy_oflu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          ben Nuri Albayrak Değilim.Satmam Kardeşim.büyük Takım yıldız satmaz yıldız Alır.Nuri bak Milete naptın Benliğine Kadar işledin be.bi Git artık
          Çok araştırma yaptım 1 1,5 milyona alıyorum 15 e satıyorum Sattıkça 4 5 tane daha yıldız alıyorum. Ama hepsi genç oyuncular. 52 tane futbolcu aldım en yaşlısı 22 yaşındaydı. Ve ligi 3. bitirdim türkiye kupasında final oynadım Bu sezonda devam edersem şampiyon olurum ama yeni youn açtım baştan başlıyacam.
          #!/bin/bash

Yorum

• İlk olarak Eomer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            İlk defa bu oyunda bu kadar oyuncu satabildim. Süper Ligdeki bütün takımlarda en az bir oyuncum var. Benim artıklarımla başarı kazanmaya çalışıyor garibanlar
            Aynısı bende de oldu. Oynadığım her rakibimde en az bir Trabzonsporlu vardı.

Yalnız sattıklarım bana karşı hep iyi oynuyor, gol atıyor.

Yorum

• Nazım Genç...Dardanelspor U 18

Mert Can Yaman...Dardanelspor U 18

Fatih Develier...Antalyaspor U 18

Mehmet Balaban...Alanyaspor U 18 veee

Savaş Yılmaz...Zeytinburnuspor U 18(Trabzonlu ve gerçekte sene başında Kayserispor'a gitti..)

Bu oyuncuları alın koyun U18'e, canavar gibi bir jenerasyona sahip olun..Benden söylemesi

Not:Oyuncular gerçektir..

Yorum

• en zevkli maclrımdan birisi bu macın ardından yenilmez isem bir rekor daha kıracagım ligte yenilmemezlik rekoru gecen sezon bjk macın macında kaybettim ama kasımp. macında yenilmezsem rekor kırılıyor.

BMN KOCAELİ--BMN ANKARA
                Lazanat' lı

Yorum

• Tabiki Trabzonspor'u seçerek FM 2008'e başladım.Şu an 2011/2012 sezonunun 13. haftasındayım.Şimdiye kadar aldığım başarılar:
                  *2007-2008 sezonu:73 puan şampiyonluk
                  *2008-2009 sezonu:65 puan şampiyonluk
                  *2009-2010 sezonu:57 puan 6.cılık
                  *2010-2011 sezonu:78 puan şampiyonluk
                  *1 Türkiye Kupası
                  *2 Türkiye Süper Kupası
                  *Şampiyonlar liginde 2 defa gruptan çıkabildim
                  *Uefa da bir defa çeyrek final oynadım
                  *Şimdiye kadar 35 oyuncu sattım,25 oyuncu transfer ettim.Satışalrımdan 150 milyon dolar aldım.Transfere harcadığım parra 99 milyon dolar.
                  *Transfer edip teklif gelen ve sattıklarım: Marvin Angulo,Carlinhos,Breno,Dorian Dervite(devre arasında gidiyor).
                  *Umut'u febe'ye 20 milyon dolara sattım yılın en kötü transferi seçildi
                  ***Şu anki kadroya gelince***
                  KALECİ:
                  -Luis Martinez
                  -Serkan Kırıntılı
                  Defans:
                  -İbrahim kargbo
                  -Fatih sonkaya(bedava aldım)
                  -murat ocak
                  -risp
                  -dorian dervite
                  -veli ersin
                  -OSMAN KARAKAŞ(alt yapıdan 18 yaşında çıkarttım ve direk oynatıyorum milli takıma kadar yükseldi)
                  -İlkem Özkaynak(bedava aldım)
                  ORTA SAHA:
                  -Anatoliy Tymoschuk
                  -Hüseyin çimşir
                  -Ayman
                  -Ali bilgin(bedava aldım)
                  -Mehmet Topuz
                  -Alex(Vasco dan aldım)
                  -Sergio mota
                  -Caner Erkin
                  FOrvetler:
                  -Ersen martin
                  -Rafael marquez
                  -Tevfik köse
                  -Mehmet yıldız(bedava aldım)
                  -Mika Aaritalo
                  -Ergin keleş
                  -Baba Collins
                  "Dünyada bir yerdeyim ben"

Yorum

• Ey Türk Gençliği!
                    Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• Barışı bulamadım ben ya
                      #!/bin/bash

Yorum

• İlk olarak Ghetto tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Barışı bulamadım ben ya
                        Barış oyunda yok zaten. Arkadaş muhtemelen kendisi yapmıştır. Çünkü ben de kendim yaptım editorden. Ayrıca Kadir Keleş'i de yaptım.

Yorum

• 2-3 sene sonra kendiliğinden çıkmazmı acep
                          #!/bin/bash

Yorum

• oyunda yok bende kendim yaptım...
                            Ey Türk Gençliği!
                            Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• nerede nasıl yapıyorsunuz bu oyuncuları

BMN KOCAELİ--BMN ANKARA
                              Lazanat' lı

Yorum

• İlk olarak hakankurt1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                nerede nasıl yapıyorsunuz bu oyuncuları
                                oyunun kayıtlı olduğu yerde fm data editör var ona girioruz sonra default datayı load yapıoz sonra create person falan.... sana kalmış şeyler sonra yeni bir database kaydedion yada üstüne default un oyuna girince yeni oyun açarken ilk başta açılan kutudan yaptığın data base i seçiorsun default yazan yere tıklayıp kendininkini seçion yeni oyun kurunca yaptığın değişiklikler oyuna yansıor...

yahu mehmet yıldızı aldım almaz olaydım 12 maç 2 gol rezil etti beni ligde umut 12 maç 1 gol batırdılar
                                alex meschini ve yattara olmasa mahvoldum gökdenizi 12.5 a m.city ye sattm zaten
                                ligde 10. yuz
                                bu haftada avni akerde fb ile oynuyom yandm...

fb de alexi ronaldinho gibi yapmışlar yattara hiç bişey yapamadı 2-2 kaldık m.yıldız attı 1 tane bi tane erdinç 70 metreden attı kalecinin altından geçti enterasan bir gol
                                En son Sefa Murat Dokuz tarafından düzenlendi; 17.01.2008, 23:26.
                                Ey Türk Gençliği!

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X