İlk olarak MarceloTS tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Football Manager
Daraltma
X
-
Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
Karadeniz'e Özgürlük!
- Alıntı
-
Arkadaslar 8 futbolcumuz oldu. Yok mu arttiran??
Selim Aydin (DL, AML)
Faruk Berber (AMR)
Samet Berber (DMC)
Mirac Ciftci (AML)
Erkan Ergün (ST)
Mehmet Firat (DLC)
Ali Saral (DL, AML, FC)
Ömer Sevinc (AMRC)Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
Karadeniz'e Özgürlük!
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak MiracCiftci tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleşimdi bana bide 2007 oyunu lazım nasıl bulcam???
Yardım edecekoln özelden ulaşsa olur mu?
Ben Almanya'da yasiyorum burda piyasaya cikmadi internet üzerinden aldim oyun tailandlardan geldi
BMN Insan Kaynaklarina ilan versek ceza alirmiyiz acaba?
Sonucta bizde eleman ariyoruzEn son Mayls tarafından düzenlendi; 08.06.2007, 20:13.Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
Karadeniz'e Özgürlük!
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Selim55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaslar 8 futbolcumuz oldu. Yok mu arttiran??
Selim Aydin (DL, AML)
Faruk Berber (AMR)
Samet Berber (DMC)
Mirac Ciftci (AML)
Erkan Ergün (ST)
Mehmet Firat (DLC)
Ali Saral (DL, AML, FC)
Ömer Sevinc (AMRC)
...............xxxxxx
xxxxx...Mehmet Fırat...xxxxxx...Selim Aydın
..................Samet Berber
Faruk Berber........................Miraç Çiftçi
.................Ömer Sevinç
Erkan Ergün......................Ali Saral
bu x li yerleri doldurmak lazım...(Bu arada bu taktik benim fm deki favori taktiğim...)
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Mehmet Fırat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu kadroya göre;
...............xxxxxx
xxxxx...Mehmet Fırat...xxxxxx...Selim Aydın
..................Samet Berber
Faruk Berber........................Miraç Çiftçi
.................Ömer Sevinç
Erkan Ergün......................Ali Saral
bu x li yerleri doldurmak lazım...(Bu arada bu taktik benim fm deki favori taktiğim...)
sagbek bulundu
teyzemin oglu ömer batum
kendisi 14 yasinda oldugundan 2 sezon yedek bekleyecek. malum 16 yasindan kücükleri a takimda oynatamiyoruz ama hic yoktan iyidir. sagbek bulamazsak yarina kadar 16 yasinda yapacagim kendisiniTrabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
Karadeniz'e Özgürlük!
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Selim55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleaz önce bir basvuru geldi bana az sonra bilgilerini gönderecek. isler iyiye gidiyor.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Mehmet Fırat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyav bu arada benim fm 7.0.0 database çalışır mı bende?
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Mehmet Fırat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyav bu arada benim fm 7.0.0 database çalışır mı bende?
artik deneyecegiz. Ben 702 database'ini editliyorum.Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
Karadeniz'e Özgürlük!
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Selim55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleinsallah.
artik deneyecegiz. Ben 702 database'ini editliyorum.
- Alıntı
Yorum
-
702'i indirmek zor birsey degil ama galiba sadece orjinal cd'yle calisir 702 versiyonu. crack'le oluyormus ama nasil yapilir bilmiyorum. önceki sayfalarda yaziyor olmasi lazimTrabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
Karadeniz'e Özgürlük!
- Alıntı
Yorum
Yorum