Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Football Manager

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Takimi Ingiltere Championsship'e (2.Lig) koydum. Aslinda Premier League'e koyacaktim ama Samet abinin istegi üzerine bir altlige koydum.

İlk olarak Mehmet Fırat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    kardeş özellikleri nasıl yapıyorsun..watford oyuncularıyla aynı mı yoksa hepimiz birer dünya starı mı olcaz
    Dünya stari degilde Ingiltere'nin önde giden futbolculari arasinda olacagiz. CA ve PA'lari tesadüfen yaptim zaten. Bazi arkadaslar Dünya yildizi olacak potansiyelede sahip Kulübün irtibati kitasal olacak. Ve kulübe ait Dergiler, Gazeteler, TV olacak.
    Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
    Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• İlk olarak Selim55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Takimi Ingiltere Championsship'e (2.Lig) koydum. Aslinda Premier League'e koyacaktim ama Samet abinin istegi üzerine bir altlige koydum.

Dünya stari degilde Ingiltere'nin önde giden futbolculari arasinda olacagiz. CA ve PA'lari tesadüfen yaptim zaten. Bazi arkadaslar Dünya yildizi olacak potansiyelede sahip Kulübün irtibati kitasal olacak. Ve kulübe ait Dergiler, Gazeteler, TV olacak.
      teşekkür ederim kardeşim ...
      böyle istememin sebebi direk premier ligde biraz zevksiz olacak ..ama biz onu çıkarırsak işte o zaman güzel olur sağol herşey için...

Yorum

Birader bu FM yapimcilari Of diye bir sehir yapmamis terbiyesizler Senin dogum yerini Trabzon yaziyorum
        tamam kardeşim Trabzon da olur, fakat takımı Türkiye 2 lig a kategorisine koysaydın daha iyi olmazmıydı ordan şampiyon olup çıkıp süper ligi sallardık
        Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
        Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• İlk olarak Misina tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          tamam kardeşim Trabzon da olur, fakat takımı Türkiye 2 lig a kategorisine koysaydın daha iyi olmazmıydı ordan şampiyon olup çıkıp süper ligi sallardık
          kardeş onuda düşündük ama trabzonumuza karşı oynamak istemediğimiz için bu ligi seçtik ben şahsen türkiyede trabzondan başaksıyla oynayamam oynamam..

Yorum

• İlk olarak samets61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            kardeş onuda düşündük ama trabzonumuza karşı oynamak istemediğimiz için bu ligi seçtik ben şahsen türkiyede trabzondan başaksıyla oynayamam oynamam..
            evet hem avrupada daha zevkli olur bence. türkiyede sampiyonluga oyniyorsan genelde eziklerden baska dogru dürüst rakibin olmuyor. ama ingilterede chelseayi yeniyorsun gidip sonuncuya yeniliyorsun. o konudan bence ingiltere cok zevkli.
            Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• evet ya sen koy ingiltereye nasılsa çıkarız alırız bütün kupaları

Yorum

• kadro zaten zorluk yasamadan premier league cikacak seviyede

ama ufak bir sorunum var. database 250 mb. internete en fazla 10 mb upload edebiliyorum. bunu winrar'la nasil 3 bölüme bölerim bilmiyorum. bilen varsa anlatsin lütfen
                Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

kadro zaten zorluk yasamadan premier league cikacak seviyede

ama ufak bir sorunum var. database 250 mb. internete en fazla 10 mb upload edebiliyorum. bunu winrar'la nasil 3 bölüme bölerim bilmiyorum. bilen varsa anlatsin lütfen
                  kardeş valla bilmiorum bilsem sölerim ama misina biliodur ona soralım...

Yorum

• Ömer Sevinç
                    Doğum Tarihi: 23.08.1988
                    Doğum Yeri: İstanbul
                    Mevki: AMR/AMC
                    Numara:21
                    Sevdiği oyuncular: Pablo Cesar Aimar
                    Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
                    Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
                    - Eomer -

Yorum

• Teknik direktör de Ziya Doğan olsun. Oyuna girer girmez kovulur böylece
                      Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
                      Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
                      - Eomer -

Yorum

• selim maximum 250 mb a kadar upland oluyor

Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
                        Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• seliiiiiiim nerdesin yaff seni bekliozz haddi...

Yorum

• tamam ya durun
                            misina sagolasin ordan upload ederim ama hala müracat eden arkadaslar olabilir. ondan yarin koyacagim internete. zaten takim tam hazir degil. yani basvuranlari koydum ama 5-6 futbolcu anca var takimda. digerlerini ne yapayim sizce. Eskileri pek hatirlamiyorum efsane kadroyu yap derseniz oyuncularin bilgilerini yazin ona göre yapayim
                            Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

tamam ya durun
                              misina sagolasin ordan upload ederim ama hala müracat eden arkadaslar olabilir. ondan yarin koyacagim internete. zaten takim tam hazir degil. yani basvuranlari koydum ama 5-6 futbolcu anca var takimda. digerlerini ne yapayim sizce. Eskileri pek hatirlamiyorum efsane kadroyu yap derseniz oyuncularin bilgilerini yazin ona göre yapayim
                              tmm ben bi kaç tane efsanenin özelliklerini bulayım ....
                              5-6 tane mi müracaaat war ya çok az neden böle illa oynayanların müracaat etmesi gerekmez ki herkes yazdırsın yaa ...

Yorum

• İlk olarak samets61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                tmm ben bi kaç tane efsanenin özelliklerini bulayım ....
                                5-6 tane mi müracaaat war ya çok az neden böle illa oynayanların müracaat etmesi gerekmez ki herkes yazdırsın yaa ...
                                Ben imzamda biraz reklam yaptim. sende yap belki dikkat cekeriz
                                Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X