Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Football Manager

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak yattara show tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    hangi oyuncuyu aldın?belki eski oyuncumdur sana müthiş bi forvet söyliyim Carlos Javier Acuna Paraguaylı genç forvet
    Joa diego (oyle bisiy ) 19 yasinda 300 K ya aldim... Mevki AM C
    Saldırın Seferoğulları
    Bordo Mavi . Net

Yorum

• arkadaşlar ben trabzonla oynamayacağım bana takım önerebilirmisiniz şöle zevkli olacak bi takım ama ??

Yorum

• İlk olarak samets61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        arkadaşlar ben trabzonla oynamayacağım bana takım önerebilirmisiniz şöle zevkli olacak bi takım ama ??
        juventus ol bence serie b de ama şampiyon olması kolay oluyor.kariyerinin ilk yılında şampiyon olursun.ayrıca serie b de olmasına rağmen ekonomik durumu baya iyi...

Yorum

• İlk olarak Mehmet Fırat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          juventus ol bence serie b de ama şampiyon olması kolay oluyor.kariyerinin ilk yılında şampiyon olursun.ayrıca serie b de olmasına rağmen ekonomik durumu baya iyi...
          zavkli oluo mu bariiii ????

Yorum

zavkli oluo mu bariiii ????
            ben oynadığım zaman zevk aldım..tabi zevkler ve renkler tartışılmaz...

Yorum

• İlk olarak Mehmet Fırat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              ben oynadığım zaman zevk aldım..tabi zevkler ve renkler tartışılmaz...
              iyi o zaman bende başlayayım juve ile inş. başarılı olurumda ts beni isterrr

Yorum

• ben atletico madridde zor şartlar altında çalışıyorum kadro ve maddi imkanlar kısıtlı
                3. sezondayım şampiyonluk için baya avantajım var son 10 haftaya girerken 4 puanla liderim bakalım nolcak

Yorum

• arkadaşlar bana şöle çok çok iyi bir futbolcu önerebilirmisiniztürk ya da yabancı şöle takımı sırtlayabilecek bi futbolcuuu ????

Yorum

arkadaşlar bana şöle çok çok iyi bir futbolcu önerebilirmisiniztürk ya da yabancı şöle takımı sırtlayabilecek bi futbolcuuu ????
                    7.0.2 yüklemediysen Higuain'i almayi dene eger yüklediysen Real Madrid'de kendisi zo alirsin ama dedigim gibi 7.0.2 versiyonunu oynamiyorsan almayi dene hem genc hem cok yetenekli.
                    Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
                    Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

arkadaşlar bana şöle çok çok iyi bir futbolcu önerebilirmisiniztürk ya da yabancı şöle takımı sırtlayabilecek bi futbolcuuu ????
                      7.0.2 Versiyonunu yüklemediysen Gonzalo Higuain'i almayi dene. Gelip gelmeyecegini bilmiyorum ama denemekte fayda var. 7.0.2'yi yüklediysen bosuna deneme Real Madrid'de oluyor

pardon msj'i yanlislikla 2 kere attim.
                      En son Mayls tarafından düzenlendi; 23.05.2007, 19:49. Sebep: 2 kere msj attim
                      Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
                      Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• fm 2007 yi indirebiliceğim bir link verebilicek varmı?

Yorum

• İlk olarak MarceloTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          @samsunlu_suayıp

kardeş buyur netten indirebilirsin

hem 70 mb hemen iner ama bölge ve dil seçeneklerinden dili ingilizce yapmayı unutma çalışmaz yoksa

@samets61
                          7.2 yi internetten indiriyosun ama korsan oyunlarda çalışmıyor direk yükledinmi onun çözümü var ama sana yarın atarım o yamayla çözümünü
                          İlk olarak ÖzGüReisEsenler tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          fm 2007 yi indirebiliceğim bir link verebilicek varmı?

link üstte abi
                          Bir Gün Mutlaka!!

Yorum

• eyvallah tamam

Yorum

• İlk olarak Selim55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              7.0.2 Versiyonunu yüklemediysen Gonzalo Higuain'i almayi dene. Gelip gelmeyecegini bilmiyorum ama denemekte fayda var. 7.0.2'yi yüklediysen bosuna deneme Real Madrid'de oluyor

pardon msj'i yanlislikla 2 kere attim.
                              ok kardeş saol ilk işim bu oyuncuyu almayı denemek olacak bu arada trabzon la mı oynuosunn ?

Yorum

• bende FM07 oyununu yükledim..İlk önerileriniz nelerdir
                                Bir Gün Mutlaka!!

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X