İlk olarak yattara show tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Football Manager
Daraltma
X
-
İlk olarak samets61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülearkadaşlar ben trabzonla oynamayacağım bana takım önerebilirmisiniz şöle zevkli olacak bi takım ama ??
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Mehmet Fırat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülejuventus ol bence serie b de ama şampiyon olması kolay oluyor.kariyerinin ilk yılında şampiyon olursun.ayrıca serie b de olmasına rağmen ekonomik durumu baya iyi...
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak samets61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülezavkli oluo mu bariiii ????
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Mehmet Fırat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleben oynadığım zaman zevk aldım..tabi zevkler ve renkler tartışılmaz...
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak samets61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülearkadaşlar bana şöle çok çok iyi bir futbolcu önerebilirmisiniztürk ya da yabancı şöle takımı sırtlayabilecek bi futbolcuuu ????Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
Karadeniz'e Özgürlük!
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak samets61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülearkadaşlar bana şöle çok çok iyi bir futbolcu önerebilirmisiniztürk ya da yabancı şöle takımı sırtlayabilecek bi futbolcuuu ????
pardon msj'i yanlislikla 2 kere attim.Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
Karadeniz'e Özgürlük!
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak MarceloTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle@samsunlu_suayıp
kardeş buyur netten indirebilirsin
hem 70 mb hemen iner ama bölge ve dil seçeneklerinden dili ingilizce yapmayı unutma çalışmaz yoksa
@samets61
7.2 yi internetten indiriyosun ama korsan oyunlarda çalışmıyor direk yükledinmi onun çözümü var ama sana yarın atarım o yamayla çözümünüİlk olarak ÖzGüReisEsenler tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülefm 2007 yi indirebiliceğim bir link verebilicek varmı?
link üstte abiBir Gün Mutlaka!!
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Selim55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle7.0.2 Versiyonunu yüklemediysen Gonzalo Higuain'i almayi dene. Gelip gelmeyecegini bilmiyorum ama denemekte fayda var. 7.0.2'yi yüklediysen bosuna deneme Real Madrid'de oluyor
pardon msj'i yanlislikla 2 kere attim.
- Alıntı
Yorum
Yorum