Kuruyorum henüz. Siz steamdeki grup davetini kabul edin.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Football Manager
Daraltma
X
-
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
- Alıntı
-
İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKuruyorum henüz. Siz steamdeki grup davetini kabul edin.
- Alıntı
Yorum
-
Aktif etmemişsin Mücahit.Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAktif etmemişsin Mücahit.Ofli - mucahiderdogan
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak bangkook_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBeni ekledi bir kaç arkadaş. Hangi addan eklediniz? onurinci mi onurinci90 mı
onurinci90
- Alıntı
Yorum
-
Arkadaş bütün iş bana kaldı. Biriniz steamden toplu konuşmaya alsa ya hepimizi. Melettiniz beni.Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak DNA-TS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleonurinci90
- Alıntı
Yorum
-
Foxx61Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
- Alıntı
Yorum
Yorum