Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzon'un Mahalli Oyunu Kolbastı (Hoptek)

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Kolbastı'nın bir rant kapısına dönmesi çok üzücü...
    Birilerinin bunu kontrol altına alması lazım...
    I am titanium

Yorum

• İlk olarak mummy jan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Kolbastı'nın bir rant kapısına dönmesi çok üzücü...
      Birilerinin bunu kontrol altına alması lazım...
      kültürümüzü böyle yozlaştırıyolar işte..

Yorum

• 'Ameliyathanede kolbastı'nın sırrıİki görevli de işinden oldu

'Ameliyathanede kolbastı' görüntülerinin Kocaeli'nde özel bir hastanede çekildiği ortaya çıktı.

Hastanenin yönetim kurulu üyesi Genel Koordinatör Yakup Yönten, AA muhabirine yaptığı açıklamada, internette video paylaşım sitelerinde yayınlanan görüntülerin, yaklaşık 4 ay önce başka nedenlerden dolayı işlerine son verilen anestezi uzmanı ve hasta bakıcıya ait olduğunu tespit ettiklerini söyledi.

Yönten, görüntünün, ameliyathanede temizlik sırasında çekildiğini, durumun anlaşılmasının ardından Sağlık Bakanlığına gerekli müracaatların yapıldığını ve olayı gerçekleştiren kişilerle artık bağlantılarının olmadığını bildirdiklerini ifade etti.

Görüntülerin şubat ayında çekildiğini belirlediklerini dile getiren Yönten, görüntüdeki kişilerin de olayı doğruladığını, ameliyathanede vaka bulunmayan bir gün stres atmak amacıyla böyle görüntü çektiklerini, kötü niyetleri olmadığını bildirdiklerini kaydetti.

Yönten, görüntüyü cep telefonuyla kaydeden kişinin ise olay ortaya çıkmadan önce istifa ederek, hastaneden ayrıldığını, olayla ilgili incelemenin devam ettiğini sözlerine ekledi.

Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• adamlara bak yaa
          Medya tarafından üç büyüklerin taraftarı olmanın empoze edildiği bir ülkede, bu sportif emperyalizme direnip, kendi şehrimin takımına sahip çıkmanın onurunu ve gurunu yaşıyorum.

Yorum

• bence çok yanlış olmuş ceza almaları sitres atıyolardı sonuçta kolay doktor yetiştirmiyo bu ülke
            ''...TrAbZoNsPoR...''

Yorum

• İyi olmuş.
              Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• Artık...

İnadına Horon...=)
                " Hayatının anlamı senin bakış açında gizlidir. "

Yorum

• Kolbastı iyice ayağa düştü.

Bıktım, usandım, Kusasım geliyor vallahi.
                  Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
                  Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
                  - Eomer -

Yorum

• Oynamasını sabaha kadar ömrümün sonuna kadar oynarımda

İzlemesi ve başkalarının sanki yemek tarifi verir gibi yorumlamasından miydem bulandı ne izlemek nede adını duymak istiyorum.

Yorum

• İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Oynamasını sabaha kadar ömrümün sonuna kadar oynarımda

İzlemesi ve başkalarının sanki yemek tarifi verir gibi yorumlamasından miydem bulandı ne izlemek nede adını duymak istiyorum.
                      al benden de o kadar
                      ''Konu Trabzonspor olunca,orada oynayan futbolcuların,kendini özel hissetmesi ve insanlara bişeyler vermek zorunda olduklarını bilmeleri gerekir.Bu duygu saf bir duygu olabilir;Ama ben böyle düşünüyorum.'' Kazım KOYUNCU.
                      ---ist. kültür üniversitesi---İKU TS---

Yorum

• İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Oynamasını sabaha kadar ömrümün sonuna kadar oynarımda

olay budur

Yorum

• ibo güya şemameyi yaymak için kolbastiyi kullaniyor yemezler biz yaptik mi en iyisini yapariz))

Yorum

• Artık bu işin çivisi çıktı ....sinan yılmazında aynı programlara 50 defa çıkması gerçekden midemi bulandırdı....
                            TRABZONSPOR

Yorum

• millet deli gibi tv lerde sallanıp duruyor. bizim düğünlerde oynadığımız hoptekle alakasız oyunlar oluşturdular. tanınması güzel oldu ama artık bozulmaya başladı galiba.
                              YA SEV YA TERKET

Yorum

• Bir Sn Bitti Galiba ya Kurtulduk Galiba Kimse Konuşmuyor bir ece erken kaldı oda bıkıp oynamıyoruz bu saçma oyunu dedimi tamamdır

Bu oyun çok saçma ey millet sakın oynamayın biz oynarız siz rahat bırakın alo yada ses etmeyeyim yeniden alevlenmesin

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X