Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzon'un Mahalli Oyunu Kolbastı (Hoptek)

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bu sabah o aptal programa bağlanmak istedim...
    aradım.. ses tonumdan kızgınlığım anlaşılmış olacak ki canlı yayına bağlamıyoruz dedi rejideki adam...

o süreyya denen kadın ne yapmaya çalışıyor.. karadneizi temsil etmek ona mı kaldı...
    bu rezillik ne kadar daha sürecek...
    sami bile mahvetme cüretini göstermiş kolbastı şarkısını... ~bulancaklılar duysun...~

keşke bağlanabilseydim canlı yayına... inanın söyleyecek çok şeyim vardı...

yeter valla yeter...
    *Gamze Melâl Tokay

Yorum

• Keşke kolbastı yayılmasaydı diyorum !
      .

Yorum

• Yozlaşma almış başını gidiyor ne yazık ki...bu işin sonu hayır olmayacak gibi...

Yorum

• Tadını kaçırdılar artık..Herryerde Kolbastı bir mola verin yahu..
          Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

• İlk olarak BarışDemirer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            petek dinçöz kolbastı konusunda bayrağı Flash Tv den almış durumda.demin baktım 4558752 tane kolbastı ekibi vardı programında.bu arada Sefarad grubunun solisti Sami' de Dere Boyu Kavakları söylüyordu.artık yakında 50 Cent te söyler heralde.bi söylemeyen o kaldı
            Spor müsabakaları dışında Tv izleyen biri değilimdir, ara sıra kahvaltı sonrası çay içerken de bakarım. Tv'yi zaplarken ne zaman Star'a denk gelsem hep Kolbastıdan bahsediyorlar. Hep de kolbastı bizimdir diyen kolpalar çıkıyor. Bu nedir yahu
            www.twitter.com/SDanismaz
            Gugudali..
            Pirana Kovalayan Çılgın Hamsi

Yorum

• Bırakın serseri oyunu kolbastı bizim olsun artık !

Bu ne yahu, işte bir abi de kolbastı bilmem nereninmiş dedi (yabancı bir ülkeydi ), 35 yaşındaki adama karşı saygısızlık yapabilecek seviyeye geldim.
              Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• bırakın artık..yeter, yine bize kalsın!...
                Mustafa abimiz huzur içinde yatıyordur. Bu işi yapanlar bu insanlara çanak tutanlar bu işi aklayanlar bu işte sessiz kalanlar acaba onların yatacak yeri var mıdır?
                Trabzonspor 'eski' kaptanı

Yorum

• sivasın bi ilçesinin bi köyünde öğretmenlik yapıyorum, Kolbastı orada da var

öğrencilerimiz 23 Nisan kutlamalarında kolbastı oynayacaklar
                  yok bir sitemim hayatta hersey kısmet...

Yorum

• Petek dinçöz haftanın 2 günü kolbastı günü yapılıyor
                    Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen

Yorum

• Ankara / Etimesgut

Bir kafedeyim ve yanımdaki gençler kolbastı izliyor...

Ankara havası öğreneceğim bende.
                      Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• Ya gecenlerde bir düğüne gittim de bu kolpastiyi keşke bu kadar ön plana çıkarmasaydık dedim artık gençlik yozlaştıkca yozlaştı kolpastıyıda yozlaştırıyolar bir çoğu kolpastı ile alakası olmayan hareketlerle (break dance) benzeyen kareografiler çiziyolar.

Burdan sesleniyorum kolpastiyi artık herkes oynamasın yeter yaw mahvettiler güzelim oyunu....

Yorum

• Yetti yahu gerçekten sıktılar...

İyi bilip oynayanları daima izlerim ama yeter...
                          " Hayatının anlamı senin bakış açında gizlidir. "

Yorum

• Ulan kolbastıyı tanıtalım istiyorduk, iyi mi ettik kötü mü ettik bilinmez. Ayaklar altına aldılar güzelim oyunu. Keşke hep yöresel kalsaydı, diye düşünmeden edemiyor insan.
                            avatar: şike soruşturmasını yürüten özel yetkili savci Mehmet BERK.

Yorum

• Türk milleti olarak yeni birşey keşfettikmi çok çabuk canını çıkartıyoruz. Sevmeyi bilmiyoruz.
                              ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• İlk olarak Poyraz_28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Türk milleti olarak yeni birşey keşfettikmi çok çabuk canını çıkartıyoruz. Sevmeyi bilmiyoruz.
                                Doğru bir tespit..

Millet kolbastı oynamaya çalışıyor ama yaptıkları harekerlerin kolbastıyla alakası yok..
                                www.twitter.com/SDanismaz
                                Gugudali..
                                Pirana Kovalayan Çılgın Hamsi

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X