Bu haberi tvden az önce izleyince üzüldüm ve sinirlendim. Kolbastı Trabzonla özdeşleşti. Tüm Türkiyede bunu böyle biliyor. Valinin işi gücü yok bu işlerle uğraşıyor. Hey Allahım ya sabır..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Trabzon'un Mahalli Oyunu Kolbastı (Hoptek)
Daraltma
X
-
Ya of ya ne güzel unutmuşduk bu zihin hasarı görmüş adam yüzünden yine ana haberdeyiz.
Ya ne istiyorsun be adam illa ki tarih gün yüzüne çıksın oyunu ilk oynayan adam yaşıyor onu mu getirsinler yüzüne vursunlar off sonra oturacak aşşağa ama yok bırakın başvursun gösterirler Koluda Bastıyıda.Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak gokturk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGüzel ülkemin güzel valileri bırakın halk oynasın kolbastısını horonunu halayını siz işinize bakın .
Gidin buzdolabı , çamaşır makinesi dağıtın .
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Hasan ZAİMOĞLU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleohoo başlığın miyadı mı doldu ne ... unuttunuz mu hopteki (:
Artık kadın programlarında
Çiğköfte yoğrulan türkü programlarında
Seçim arabalarında
Kullanılmıyor seneyede kullanılmaz selpak mendil gibi kullanıp attı güzel insanlarımız neyse biz o mendili alıp yıkar kullanırızTrabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleZaten unutulsun diye bekliyorum az kaldı az kurtulmak üzereyiz hatta kısmen kurtulduk.
Artık kadın programlarında
Çiğköfte yoğrulan türkü programlarında
Seçim arabalarında
Kullanılmıyor seneyede kullanılmaz selpak mendil gibi kullanıp attı güzel insanlarımız neyse biz o mendili alıp yıkar kullanırızZuğaşi BerepeÇoban Express™
- Alıntı
Yorum
Yorum