Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzon'un Mahalli Oyunu Kolbastı (Hoptek)

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İşin garibi sabah programlarında tek tek çıkarlar. Her gün başka bir kanalda tartışma izleriz.
    Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
    iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
    “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
    Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• Kolbastıyı Eurovision da, Dünya Kupası Gösterilerinde, Olimpiyat açılışında, Trabzonspor'un şampiyonluk gecesinde artık görmek istiyorum
      t @Selim_Turan

Yorum

• Bu petek dinçöz işi iyi öğrenmiş programı kapanacaktı kolbastıya bağladı işi kurtardı
        Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen

Yorum

• Ofta Yapılan 23 Nisan Gösterilerinde Kolbastı ekibinde Trabzonspor formalı iki güzel ufaklık vardı.Kolbastının Hangi yöreden doğduğuna inceden bir mesaj verildi.
          Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
          Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• Sonunda Usame bin Ladin de kolbastı oynarken görüntülendi.

bobiler.org'a teşekkürler
            Stand-upçı başkan istemiyoruz!

Yorum

• Özkan iyiydi bu tebrikler
              uff msglsn glba .s.s.s

Yorum

• Bu da benim oğlum,baya bi ilerletmiş işi.
                En yaralayıcı kelimeler özenle çıkarılır dağarcıklardan!
                Erdal Hoş

Yorum

• Can sıkıntısı işte, telefonda yaptım öyle..

Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• 3 lü sütunun ortasındaki foto

ne kolbastı oynadıydık o gece ula hey gidim hey...
                    *Gamze Melâl Tokay

Yorum

• Evet Melâl ya, gerçekten harika bir gündü.
                      Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• İBB KOLBASTIYLA KUTLADI!..

Aroma Erkekler Voleybol Birinci Ligi play-off finali 4. maçında Fenerbahçe'yi 3-0 yenerek, seride durumu 3-1 yapan İstanbul Büyükşehir Belediyespor, tarihinde ilk kez lig şampiyonluğuna ulaştı.

Haldun Alagaş Spor Salonu'nda yapılan maçtan galip ayrılarak mutlu sona ulaşan lacivert-turunculu ekibe kupasını Gençlik ve Spor Genel Müdür Vekili Yunus Akgül ile Voleybol Federasyonu Başkanı Erol Ünal Karabıyık birlikte verdi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesporlular maç sonu büyük coşku yaşarken, oyuncular şampiyonluğu son günlerin modası kolbastı oynayarak kutladı.

İstanbul Büyükşehir Belediyespor Kulübü Başkanı Göksel Gümüşdağ da başarılı teknik heyeti ve sporcuları saha içine girerek kutladı ve şampiyonluk coşkusuna ortak oldu.

Öte yandan, lig ikincisi Fenerbahçe'ye ise madalyalarını Voleybol Federasyonu Başkan Vekili Mehmet Çakmak verdi.

Bu arada, play-off final serisinin en değerli oyuncusu İstanbul Büyükşehir Belediyespor'dan Volkan Güç seçildi.

İstanbul Büyükşehir Belediyespor'dan Ulaş ''En iyi pasör'', Trommel ''En iyi smaçör'', Barış ''En iyi libero'', Touzinsky ''En iyi servis karşılayıcı'', Fenerbahçe'den de Coskoviç ''En iyi servisçi'', Grbiç ''En iyi blokçu'', Billings de ''En skorer oyuncu'' ödüllerini aldı.

İstanbul Büyükşehir Belediyespor Antrenörü Nedim Özbey, uzun yıllar sonra gelen bu başarıyı hak ettiklerini vurgulayarak, ikinci olan Fenerbahçe'yi de kutladı.

Maraton

Yorum

• Her ayağını, kolunu sallayanın kolbastı oynadığı söylenmeye başlandı ki, bu gerçek kolbastıyı unutturacak gibi...Kimse kusura bakmasın kardeşim, her önüne gelen kolbastı oynadığını sanıyor, geçiniz bunları. Bu olsa olsa fakebastı olur.
                          avatar: şike soruşturmasını yürüten özel yetkili savci Mehmet BERK.

Yorum

• 23 Nisanda Ana Haber Bültenlerinde;

"23 Nisan Kolbastı Bayramı"

Adlı haberler çok güzeldi Türkiye'nin 4 Bir tarafında çocuklar Kolbasti oynamış çok güzel görüntülerdi.

Bunun dışında sorarsalar görmedik duymadık unutturacaz,hafızalardan sildireceğiz az kaldı
                            Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Gelin biz de BMN kolbastı ekibini kuralım Ben bedava herkese öğretirim istanbulda cumartesilerim bak boş en azından maçlarda adam akıllı bir topluluk halinde oynarız. Chovy erdem hariç
                              sadist trabzonsporun mazoşist yaptığı taraftarı

Yorum

• Bence Bmn Olarak Akçaabat Horon Ekibi Kuralım..
                                Kolbastı Ekibimiz Zaten Var
                                Diyrım Diyrım Demiyrım Niyeda Diyecuğum ...

Bir şehir takımından fazlası...

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X