Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzon'un Mahalli Oyunu Kolbastı (Hoptek)

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• oyamayan grup kaldımı
    ''Suç yokken suçlu arayanlar suç varken suçluyu bulamıyor'' Şenol Güneş

eski nick:Emres61

Yorum

• İlk olarak Kubilay Şahin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bence Bmn Olarak Akçaabat Horon Ekibi Kuralım..
      Kolbastı Ekibimiz Zaten Var
      Olur bende onun hocalığını yapabilecek düzeyde oynamışlığım var Hemde on katı daha büyük zevkle yaparım. Maksat geyik olsun eğlence olsun
      sadist trabzonsporun mazoşist yaptığı taraftarı

Yorum

• Akşamki maçın devre arasında kanalları gezerken Flash Tv'de kolbastı oynandığını gördüm. Biraz izledim, izlemez olaydım... Nerde görülmüş kolbastı'da break dans haraketleri. Şu oyunun da içine ettiler ya ne diyeyim artık
        www.twitter.com/SDanismaz
        Gugudali..
        Pirana Kovalayan Çılgın Hamsi

Yorum

• Bugün hoptek konulu bir panele katıldık.

KTÜ'lü uşaklar vardı.

İçinizi rahatlatacak çok güzel haberler duyacaksınız yakınlarda.

Kolbastı, Batıya açılacak, yeni düzenlemeleriyle.
          Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• Kolbastı Kütahya'da ana sınıflarına kadar yayılmış durumda....

Yorum

• Duyduğuma göre İbrahim tatlıses de son kasetinde kolbastıyı yorumlamış.Bilgisi olan var mı?

Yorum

• kurtlar vadısının 61.bolumune ozel olarak kolbastı oynancakmsı
                ''Suç yokken suçlu arayanlar suç varken suçluyu bulamıyor'' Şenol Güneş

eski nick:Emres61

Yorum

• Bu işe her temsilcilik kendi içinde organizasyonlarda oynayarak başlayabilir. Gelenek halini almalı, her galibiyetten sonra oynanabilir.
                  avatar: şike soruşturmasını yürüten özel yetkili savci Mehmet BERK.

Yorum

• sinop ta çaykur aracının önünde kolbastı oynadı bizimkiler
                    sınıf gezisine gitmiştik,insanlar çok şaşırıyorherkes oynamaya çalıştı,çok beğendiler.bu arada ben de öğrendim biraz

Yorum

• İlk olarak Emres61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      kurtlar vadısının 61.bolumune ozel olarak kolbastı oynancakmsı
                      evet saner ayar a söz vermiş Vadi'nin yönetmeni...
                      t @Selim_Turan

Yorum

• Bu sezon Trabzonspor tribünlerinin Süper Lig'e büyük renk kattığı bir gerçek.
                        Tüm ülkeyi etkisi altına alan ‘kolbastı’ etkinliği ise kelimenin tam anlamıyla sınır tanımıyor. 2 bölüm sonra Trabzonlular’ı bu kez büyük beğeniyle izlenen Kurtlar Vadisi Pusu dizisinde bir sürpriz bekliyor. Yapım şirketinin Trabzonspor Başkan Yardımcısı Saner Ayar’a, ‘kolbastı’ sözü verdiği ve 61. bölümde bir sahneye bu yöresel oyunun da ekleneceği öğrenildi. Bilindiği gibi Trabzonspor taraftarları kentin plakasını temsilen her maçın 61. dakikasında büyük sevinç gösterilerinde bulunuyor.

Fanatik

Not: PANA FİLM'den konu hakkında olumlu veya olumsuz bir açıklama gelmedi halen...
                        t @Selim_Turan

Yorum

• 19 mayısta kolbastı oynanması çok güzel oldu ve kültürümüz bayağı yayldı
                          ''...TrAbZoNsPoR...''

Yorum

• İbrahim Tatlıses denen insan(!)dan nefret ediyorum.
                            Kolbastıyı berbat etmiş resmen.
                            Sabah kanaldan kanala dolaşırken gördüm.Seda Sayanın programına çıkmış.Kolbastı söylüyor(!)
                            Arkada da bir ekip oynuyor.Şarkı bittikten sonra ''Şemmame'' de söyleyeceğim dedi.Aslında bilsem birde şemmame ekibi getirip kapıştırırdık kolbastıyla dedi.Orda bende şartel attı.
                            Yahu sen kimsin?Kolbastı söylemeye cesaret ediyorsun.Bide durup durup sakil sakil hareketler yapıyor.Güya kolbastı oynuyor(!) beyimiz.
                            Senin ne haddine düşmüş yahu.Şemmameyle kapıştıracakmış kolbastımızı.Sen otur söyle şemmameni.
                            Kolbastıdan nemalanmayan kaldımı daha? Hadi bakalım Seferad Sami,İbo.. sıradaki kim?
                            Allah hepinizin belasını versin.Hani serseri oyunuydu bu?
                            Omurgasız herifler.
                            Sadece Şenol Güneş,bir tek Şenol Güneş

Yorum

• Kolbastı kusacağız yakında. Az kaldı. Birisi entellektüel falan fişmekan bir pencereden bakıp bir oyun çıkarıyor, birisi en iyi biziz diyor, birisi bu yaz discolarda tek geçerim diyor, birisi dünyaya açıyor, 40 yıllık yorgun arabeskçilerde kolbastının yükselen asansörüne binip tekrar bir çıkış yolu arıyor.

Keşke hiç kimse bilmeseydi. Keşke düğünlerde, maça giderken arabaların önünün kesilip oynandığı bir oyun olarak kalsaydı. Bugünkü düştüğü hali gördükçe üzülüyorum.

Yorum

• Yemin ediyorum bıktım artık.
                                ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X