Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Öğrenci Seçme Sınavı ve Sistemi

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ÖSS gençleri sinir hastası yaptı!Büyük bölümünde var...

31.05.2009 12:40 Üniversite çağındaki gençlerin sadece yüzde 19.3'ü okulda aldığı eğitimle ÖSS'ye hazırlanıyor. Türkiye KAMU-SEN Konfederasyonu'na bağlı Türk Eğitim-Sen tarafından yapılan araştırma, ÖSS nedeniyle gençlerin büyük bölümünün kaygı, endişe, stres, sinir, alınganlık ve konsantrasyon bozulduğu gibi sorunlarla karşılaştığını da gözler önüne serdi.
    Türk Eğitim-Sen, Ankara, İzmir, Kocaeli, Samsun, Erzurum, Mersin ve Kırşehir illerinde toplam 1100 lise son sınıf öğrencisi üzerinde ÖSS ile ilgili bir anket çalışması gerçekleştirdi. ÖSS'ye sayılı günler kala, anketten çıkan sonuçlar ÖSS'nin öğrenciler üzerinde nasıl bir etki yaptığını gözler önüne serdi.

Ankete göre öğrencilerin büyük çoğunluğu ÖSS'ye dershaneye giderek hazırlanıyor. Üniversite sınavına dershaneye giderek hazırlandığını söyleyenlerin oranı yüzde 68.5, sadece okulda aldığı eğitimle sınava hazırlandığını belirtenlerin oranı yüzde 19.3, hem dershaneye gittiğini hem de özel ders aldığını ifade edenlerin oranı ise yüzde 8.5 oldu. ÖSS'ye girmeyecek öğrencilerin oranı ise yüzde 3.7.

devamı
    I am titanium

Yorum

• Bende hiç stres yok

Yorum

• Bu yıl kuzenim girecek ÖSS'ye önümüzdeki yıl da ben.
        Tüm adaylara Allah kolaylık versin.
        Sadece Şenol Güneş,bir tek Şenol Güneş

Yorum

• amin herkese az zaman kaldı
          ''...TrAbZoNsPoR...''

Yorum

• Arkadaşlar hayatımda hiç trabzonu görmedim ve karadenizli yada trabzonlu felanda değilim. Trabzona tek gidebilme yolum üniversite. O yüzden bu yıl mutlaka ktü'yü kazanmalıyım. Yoksa Avni Aker'de maç izlemeden ölecem böyle giderse.

Yorum

• İlk olarak Mira_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bu yıl kuzenim girecek ÖSS'ye önümüzdeki yıl da ben.
              Tüm adaylara Allah kolaylık versin.
              senin işin bizden zor kardeşim.. sistem değişikliği sana vurucak.. her konudan daha çok ve dataylı kıl sorular gelir Allah senninde yardımcın olsun..

ben sayısal bölümüm.. seneye olan sistemle hiçte girmek istemem sınava fizik tam bir baş belası.. bu sene 2. senem kendimi ktünün bir köşesine atıcam bu yıl
              Şampiyonluk var ufukta,karadeniz dalga dalga seninleyiz eveallah 41 kere maşallah

Yorum

• Bu yıl girecek arkadaşlara tekrar başarılar dilerim...stres ve sıkıntı yapmasınlar Allah gönlünüze göre versin...
                Hakkı gel sırrını eyleme zahir,
                Olmak ister isen bu yolda mahir,
                Harabat ehlini hor görme şakir,
                Defineye malik viraneler var.

Yorum

• İlk olarak Volkan Taş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  senin işin bizden zor kardeşim.. sistem değişikliği sana vurucak.. her konudan daha çok ve dataylı kıl sorular gelir Allah senninde yardımcın olsun..

ben sayısal bölümüm.. seneye olan sistemle hiçte girmek istemem sınava fizik tam bir baş belası.. bu sene 2. senem kendimi ktünün bir köşesine atıcam bu yıl
                  Tam tersi.Bende bu sisteme resmen bayıldım.
                  Matematikten nefret eden bir eşit ağırlık öğrencisiyim ve Edebiyat istiyorum.Sistem tam benlik.
                  Tek gıcık noktası konu ayrıntılarının önem kazanmış olması.Onun dışında şimdiki sitemden daha mantıklı bir hal alıyor.
                  Vallahi bu sene kuzenimden dolayı sanki kendim girecekmişim gibi heyecanlıyım.İnşallah oda buradaki renktaşlarımda kalplerinden geçeni tutturur.
                  Sadece Şenol Güneş,bir tek Şenol Güneş

Yorum

• İlk olarak UnlesheaD tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Arkadaşlar hayatımda hiç trabzonu görmedim ve karadenizli yada trabzonlu felanda değilim. Trabzona tek gidebilme yolum üniversite. O yüzden bu yıl mutlaka ktü'yü kazanmalıyım. Yoksa Avni Aker'de maç izlemeden ölecem böyle giderse.
                    Yalnızca bu neden için üniversite seçme derim. KTÜ kötü üniversitedir diye demiyorum, ama bu şekilde şartlanmak kötü sonuçlar doğurabilir, ayrıca gerçekten istedikten sonra değil Avni Aker' de, Nou Camp' da bile maç izleyebilirsin

Yorum

• Egemen Ktü tıp hakkında bilgin varsa paylaşabilirmisin.?
                      Twitter Adresim

Yorum

• İlk olarak UnlesheaD tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Arkadaşlar hayatımda hiç trabzonu görmedim ve karadenizli yada trabzonlu felanda değilim. Trabzona tek gidebilme yolum üniversite. O yüzden bu yıl mutlaka ktü'yü kazanmalıyım. Yoksa Avni Aker'de maç izlemeden ölecem böyle giderse.
                        vayy inşallah ben de istiyorum ktüyü 2 fenerli gitcegine 2 Trabzonsporlu Gonder Ya Rabbim Trabzona

Yorum

• Çok relax takılıyorum derece yapıcam ama sondan
                          6 üstü 1 Aşk

Evli Mutlu Huzurlu T&B

Yorum

• aybaba'yı aldık.moralim çok bozuk.....
                            Ben mi öss'ye gircem yoksa o mu......
                            I am titanium

Yorum

• İlk olarak Ahmet Baskaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Egemen Ktü tıp hakkında bilgin varsa paylaşabilirmisin.?
                              Tıp bölümü hakkında pek bilgim yok, yanlış şeyler söylemek istemem.

Yorum

• İlk olarak Egemen Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Tıp bölümü hakkında pek bilgim yok, yanlış şeyler söylemek istemem.
                                ktü makine?
                                ÜNAL KARAMAN!

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X