İlk olarak IaLper61I tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Öğrenci Seçme Sınavı ve Sistemi
Daraltma
X
-
İlk olarak Ahmet Baskaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNe düşünüyorsun peki azıcık daha diişini sık genel bir tekrar la halledersin..Sözel zor değil..Mat 1 de anlamadığın soru stillerini sorabilirsin bana veya hocalarına her türlü yardımcı olurum..Deneme çöz ve yapamadıklarını sor kesinlikler..
- Alıntı
Yorum
-
Ahmet,Geometri anlatsan fena olmaz haniÇok basit sorular çıkıyor geometriden mat 1 de..Zaten sınavlarda 10 15 net arasında gidip geliyor mat 1..İnş. azalmaz Öss'de..Geometri de örenirsem tamamdır
Bu arada artık netten de ders dinlemeye başladım..Tekrar amaçlı..Hemde değişik kişi anlattığı için,daha iyi pekiştiriliyor.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak IaLper61I tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAhmet,Geometri anlatsan fena olmaz haniÇok basit sorular çıkıyor geometriden mat 1 de..Zaten sınavlarda 10 15 net arasında gidip geliyor mat 1..İnş. azalmaz Öss'de..Geometri de örenirsem tamamdır
Bu arada artık netten de ders dinlemeye başladım..Tekrar amaçlı..Hemde değişik kişi anlattığı için,daha iyi pekiştiriliyor.
- Alıntı
Yorum
-
Süleyman abi zaten çoğu kişi sizin gibi eğlencesine giriyor.
Bende seneye gireceğim.Bu sene 1.5 milyon kişi gircek diyolar ama o 1.5 milyon kişiden neredeyse 1 milyonu öylesine sınava girenler.
İyi bir yer kazanmak için ilk 10-15 bine girmek gerekiyor.O kadar çalışıpda ilk 10 bine gireriz herhalde.
Fazla büyütmeye gerek yok bence.Disiplinli çalışma ile halledilmeyecek bir şey değil.
Benim gibi seneye girecek arkadaşlara bir önerim olacak.Ben bu yaz tatilinde bütün konuları bitirmeyi düşünüyorum.En azından genel hatlarıyla öğrenirim.Sene içinde soru çözme ve dersanede yapılacak tekrar ile kazancağımı tahmin ediyorum.Seneye girecek arkadaşlar bu yazdan ders çalışmaya başlasın en azından günde 1-2 saat yeterli.Sene içinde konu öğrenmek zorunda kalmamak için.uff msglsn glba .s.s.s
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Ahmet Baskaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBak belki biliyorsundur ama söyleyeyim..Ekolhoca . com var ordan geo dinle geocusu çok iyi fazla kasma kendini Açılar ı dinle...Birde noktanın noktaya uzaklığı formülünü öğren kesin işine yarar....Analitikte...Halledersin..Biyoloji 1 i de çöz bak bi dene en az 3 netin çıkar...
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak LazAnisT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÖğrenci arkadaşlar kusura bakmayın bu sene bende hanımda sınava gireceğiz.Hanımla bir iddaaya girdikte
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Onur Şeref tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSüleyman abi zaten çoğu kişi sizin gibi eğlencesine giriyor.
Bende seneye gireceğim.Bu sene 1.5 milyon kişi gircek diyolar ama o 1.5 milyon kişiden neredeyse 1 milyonu öylesine sınava girenler.
İyi bir yer kazanmak için ilk 10-15 bine girmek gerekiyor.O kadar çalışıpda ilk 10 bine gireriz herhalde.
Fazla büyütmeye gerek yok bence.Disiplinli çalışma ile halledilmeyecek bir şey değil.
Benim gibi seneye girecek arkadaşlara bir önerim olacak.Ben bu yaz tatilinde bütün konuları bitirmeyi düşünüyorum.En azından genel hatlarıyla öğrenirim.Sene içinde soru çözme ve dersanede yapılacak tekrar ile kazancağımı tahmin ediyorum.Seneye girecek arkadaşlar bu yazdan ders çalışmaya başlasın en azından günde 1-2 saat yeterli.Sene içinde konu öğrenmek zorunda kalmamak için.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Ahmet Baskaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSENE ortasında aslında hiç bi konuyu tam öğrenemediğini anlayacaksın....Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!- Eomer -
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Ömer SEVİNÇ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSınavdan sonra da hiç bir konuyu tamamen öğrenmen gerekmediğini anlayacaksın
- Alıntı
Yorum
-
Üniversitelerde kontenjan arttı
28 Mayıs 2009 / 19:07
YÖK Genel Kurulu, devlet üniversitelerinin kontenjanlarını %15 artırarak 534 bine, vakıf üniversitelerinin kontenjanlarını %20 artırarak 84 bine çıkardı.
Prof. Dr. Yusuf Ziya Özcan'ın başkanlığında gerçekleştirilen YÖK Genel Kurulu toplantısına ilişkin yapılan yazılı açıklamada, Eğitim, Vakıf ve Tıp-Sağlık komisyonlarının raporlarının görüşüldüğü belirtildi.
Toplantıda 2009 Yükseköğretim Programları ve Kontenjanları Kılavuzu'nun ele alınarak karara bağlandığı bildirilen açıklamada, devlet üniversitelerinde ön lisans ve lisans programlarının kontenjanlarındaki artışın %15 olduğu, buna göre 2008-2009 öğretim yılında yaklaşık 465 bin olan öğrenci kontenjanının 2009-2010 öğretim yılında 534 bine çıkarıldığı kaydedildi.
Vakıf üniversitelerindeki ön lisans ve lisans programlarının kontenjanlarının ise %20 artırıldığı ifade edilen açıklamada, buna göre 2008-2009 öğretim yılında yaklaşık 67 bin olan kontenjanın 2009-2010 öğretim yılı için 84 bine yükseltildiği belirtildi.I am titanium
- Alıntı
Yorum
Yorum