Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Öğrenci Seçme Sınavı ve Sistemi

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak IaLper61I tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bölüm sözel..Okul düz lise..Son 5 denemede Sözel 1 -248,251,250,247,258,Sözel 2 - 240,239,249,245,255..
    Ne düşünüyorsun peki azıcık daha diişini sık genel bir tekrar la halledersin..Sözel zor değil..Mat 1 de anlamadığın soru stillerini sorabilirsin bana veya hocalarına her türlü yardımcı olurum..Deneme çöz ve yapamadıklarını sor kesinlikler..
    Twitter Adresim

Yorum

• İlk olarak Ahmet Baskaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Ne düşünüyorsun peki azıcık daha diişini sık genel bir tekrar la halledersin..Sözel zor değil..Mat 1 de anlamadığın soru stillerini sorabilirsin bana veya hocalarına her türlü yardımcı olurum..Deneme çöz ve yapamadıklarını sor kesinlikler..
      Halkla ilişkiler ve reklamcılık..Olmassa Tarih..Bu arada Çapa İlköğretim Okulu'nda sınava gireceğim..Fatih'te..İlkokulda girmekte nerden çıktı yahu

Yorum

• Ahmet,Geometri anlatsan fena olmaz hani Çok basit sorular çıkıyor geometriden mat 1 de..Zaten sınavlarda 10 15 net arasında gidip geliyor mat 1..İnş. azalmaz Öss'de..Geometri de örenirsem tamamdır Bu arada artık netten de ders dinlemeye başladım..Tekrar amaçlı..Hemde değişik kişi anlattığı için,daha iyi pekiştiriliyor.

Yorum

• İlk olarak IaLper61I tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Ahmet,Geometri anlatsan fena olmaz hani Çok basit sorular çıkıyor geometriden mat 1 de..Zaten sınavlarda 10 15 net arasında gidip geliyor mat 1..İnş. azalmaz Öss'de..Geometri de örenirsem tamamdır Bu arada artık netten de ders dinlemeye başladım..Tekrar amaçlı..Hemde değişik kişi anlattığı için,daha iyi pekiştiriliyor.
          Bak belki biliyorsundur ama söyleyeyim..Ekolhoca . com var ordan geo dinle geocusu çok iyi fazla kasma kendini Açılar ı dinle...Birde noktanın noktaya uzaklığı formülünü öğren kesin işine yarar....Analitikte...Halledersin..Biyoloji 1 i de çöz bak bi dene en az 3 netin çıkar...
          Twitter Adresim

Yorum

• Öğrenci arkadaşlar kusura bakmayın bu sene bende hanımda sınava gireceğiz.Hanımla bir iddaaya girdikte

Yorum

• Süleyman abi zaten çoğu kişi sizin gibi eğlencesine giriyor.

Bende seneye gireceğim.Bu sene 1.5 milyon kişi gircek diyolar ama o 1.5 milyon kişiden neredeyse 1 milyonu öylesine sınava girenler.

İyi bir yer kazanmak için ilk 10-15 bine girmek gerekiyor.O kadar çalışıpda ilk 10 bine gireriz herhalde.

Fazla büyütmeye gerek yok bence.Disiplinli çalışma ile halledilmeyecek bir şey değil.

Benim gibi seneye girecek arkadaşlara bir önerim olacak.Ben bu yaz tatilinde bütün konuları bitirmeyi düşünüyorum.En azından genel hatlarıyla öğrenirim.Sene içinde soru çözme ve dersanede yapılacak tekrar ile kazancağımı tahmin ediyorum.Seneye girecek arkadaşlar bu yazdan ders çalışmaya başlasın en azından günde 1-2 saat yeterli.Sene içinde konu öğrenmek zorunda kalmamak için.
              uff msglsn glba .s.s.s

Yorum

Bak belki biliyorsundur ama söyleyeyim..Ekolhoca . com var ordan geo dinle geocusu çok iyi fazla kasma kendini Açılar ı dinle...Birde noktanın noktaya uzaklığı formülünü öğren kesin işine yarar....Analitikte...Halledersin..Biyoloji 1 i de çöz bak bi dene en az 3 netin çıkar...
                Orda dinlemeye başladım zaten..Ordaki coğrafya tekrarından sonra,tarih tekrarı,ardından biraz da geometriye bakarım

Yorum

• İlk olarak LazAnisT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Öğrenci arkadaşlar kusura bakmayın bu sene bende hanımda sınava gireceğiz.Hanımla bir iddaaya girdikte
                  Gelin gelin

Yorum

• İlk olarak Onur Şeref tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Süleyman abi zaten çoğu kişi sizin gibi eğlencesine giriyor.

Bende seneye gireceğim.Bu sene 1.5 milyon kişi gircek diyolar ama o 1.5 milyon kişiden neredeyse 1 milyonu öylesine sınava girenler.

İyi bir yer kazanmak için ilk 10-15 bine girmek gerekiyor.O kadar çalışıpda ilk 10 bine gireriz herhalde.

Fazla büyütmeye gerek yok bence.Disiplinli çalışma ile halledilmeyecek bir şey değil.

Benim gibi seneye girecek arkadaşlara bir önerim olacak.Ben bu yaz tatilinde bütün konuları bitirmeyi düşünüyorum.En azından genel hatlarıyla öğrenirim.Sene içinde soru çözme ve dersanede yapılacak tekrar ile kazancağımı tahmin ediyorum.Seneye girecek arkadaşlar bu yazdan ders çalışmaya başlasın en azından günde 1-2 saat yeterli.Sene içinde konu öğrenmek zorunda kalmamak için.
                    SENE ortasında aslında hiç bi konuyu tam öğrenemediğini anlayacaksın....
                    Twitter Adresim

Yorum

SENE ortasında aslında hiç bi konuyu tam öğrenemediğini anlayacaksın....
                      Sınavdan sonra da hiç bir konuyu tamamen öğrenmen gerekmediğini anlayacaksın
                      Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
                      Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
                      - Eomer -

Yorum

• İlk olarak Ömer SEVİNÇ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Sınavdan sonra da hiç bir konuyu tamamen öğrenmen gerekmediğini anlayacaksın
                        Bunu biliyorum zaten abicim allah için karmaşık sayıları ben nerde kullanacam hayali bi konuyu sırf soru olsun diye anlatıyolar sanal birşey hakkında sınav oluyoruz....
                        Twitter Adresim

Yorum

• Üniversitelerde kontenjan arttı
                          28 Mayıs 2009 / 19:07
                          YÖK Genel Kurulu, devlet üniversitelerinin kontenjanlarını %15 artırarak 534 bine, vakıf üniversitelerinin kontenjanlarını %20 artırarak 84 bine çıkardı.

Prof. Dr. Yusuf Ziya Özcan'ın başkanlığında gerçekleştirilen YÖK Genel Kurulu toplantısına ilişkin yapılan yazılı açıklamada, Eğitim, Vakıf ve Tıp-Sağlık komisyonlarının raporlarının görüşüldüğü belirtildi.
                          Toplantıda 2009 Yükseköğretim Programları ve Kontenjanları Kılavuzu'nun ele alınarak karara bağlandığı bildirilen açıklamada, devlet üniversitelerinde ön lisans ve lisans programlarının kontenjanlarındaki artışın %15 olduğu, buna göre 2008-2009 öğretim yılında yaklaşık 465 bin olan öğrenci kontenjanının 2009-2010 öğretim yılında 534 bine çıkarıldığı kaydedildi.
                          Vakıf üniversitelerindeki ön lisans ve lisans programlarının kontenjanlarının ise %20 artırıldığı ifade edilen açıklamada, buna göre 2008-2009 öğretim yılında yaklaşık 67 bin olan kontenjanın 2009-2010 öğretim yılı için 84 bine yükseltildiği belirtildi.
                          I am titanium

Yorum

• Anlaşılan ösym sistem değişikliği nedeniyle mezun bırakmamakta kararlı....
                            I am titanium

Yorum

• Ben de Düz Lise YDSden Giriyorum...Allah'im Yar Ve Yardimcimiz Olsun...Başarılar

Yorum

• KTU Fizik bölümünde giriyorum sınava. Bu kontenjan artma işi iyi oldu İnşallah istediğimiz yeri alırız. Bütün arkadaşlara başarılar.

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X