İlk olarak DKaraduman tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Öğrenci Seçme Sınavı ve Sistemi
Daraltma
X
-
''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''Kazım Koyuncu
- Alıntı
-
İlk olarak Mehmet Fırat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEy gidi, 3 sene olmuş ÖSS'ye gireli.
16,5 yaşında girdim üniversiteye. Hazırlığı da sınavla atlayınca, bu yaşımda hukuk eğitimine başladım.
Sonucunda da bir sürü dersten kaldım.
Öğrenci olmak güzeldir,uzatabildiğin kadar uzatcaksın.Hiç bitmesiinn hatta.
Yeterki ONUR'suz
olmasın
aŞk!
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Nihal Ayvaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNe acelen vardı o kadar.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Mehmet Fırat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEy gidi, 3 sene olmuş ÖSS'ye gireli.
16,5 yaşında girdim üniversiteye. Hazırlığı da sınavla atlayınca, bu yaşımda hukuk eğitimine başladım.
Sonucunda da bir sürü dersten kaldım.
Eğer şu son stajdan da kalmazsam Türkiye'nin en genç doktoru olabilirimSâhipsiz olan memleketin batması haktır;
Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!- Eomer -
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Ömer SEVİNÇ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen 16 yaşımda girdim Mehmet.
Eğer şu son stajdan da kalmazsam Türkiye'nin en genç doktoru olabilirim
Ben de kalmasaydım, 21 yaşında avukat olacaktım.En son Mehmet Fırat tarafından düzenlendi; 29.05.2009, 00:49.
- Alıntı
Yorum
-
Turizmcilik Hakkında Bilgi Verebilir misnz? Seneye Yeni Sistem ile Öss Giricem. Coğrafya Öğretmenliği ve Turizmcilik Düşünüyorum. 2si Birbirine Yakın Alanlar mı ?
Coğrafya Notum Orta Derecede Şu Anda Ama Kaynak Olarak Hocanın Tarihçi Olması.
Coğrayfaya İlkokuldan Beri Sempatim Var Ama Dersleri Pek Dinlemem. Ülkeler Coğrafyası İyidir. Bayraklar Falan. Ülkelerle İlgilenirimHerkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..
- Alıntı
Yorum
Yorum