Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Öğrenci Seçme Sınavı ve Sistemi

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• koskoca forumda katude hukuk okuyan birini tanıyan yok mu??

Yorum

• Şu beladan kurtulursam ÖSS 2010 başlığını ben açıcam....
      I am titanium

Yorum

• .....................................
        ''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''
        Kazım Koyuncu

Yorum

• İlk olarak Tuğba ÖZTÜRK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          son 8 gün
          Şunu yapmayın ya.
          ''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''
          Kazım Koyuncu

Yorum

• İlk olarak Ahmet Baskaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Ktü tıp hakkında bilgin varsa paylaşabilirmisin.?
            Bildiğim kadarı ile büyük ve kaliteli bir fakülte.
            Stand-upçı başkan istemiyoruz!

Yorum

• İlk olarak Muhammet Yıldız tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Şu beladan kurtulursam ÖSS 2010 başlığını ben açıcam....
              Önce ben açacam

Yorum

• Eğer buraya birşey yazmazsam sınavdan sonra bilinki kazanamadım

Yorum

• İlk olarak DKaraduman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Önce ben açacam
                  Valla Öss'nin adını ağzıma bile almam.
                  Kazım Koyuncu

Yorum

• İlk olarak trabzonlucocuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    koskoca forumda katude hukuk okuyan birini tanıyan yok mu??
                    Gazi'de eğitim görüyorlar Bina bitmedi bu seneye yetişirmi bilmiyorum.

Tercih kitapçığında her ayrıntı yazar.Tercih döneminde öğrenirsin önemli olan puanı almak gerisi halledilir..!
                    Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen

Yorum

• Son 6 gün

Başarılar
                      Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen

Yorum

• Bu sene kazanırsam gelecek sene gireceklere çok çektirecem bu başlıkta. Strese sokacam

Yorum

• İlk olarak bordo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Son 6 gün

Başarılar
                          Gerilim müziği eksik be hocam
                          .

Yorum

• İlk olarak UnlesheaD tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bu sene kazanırsam gelecek sene gireceklere çok çektirecem bu başlıkta. Strese sokacam
                            aynen ya sevmiyorum bu başlığı. kilit Kardeşim Kilittt
                            Bir Gün Mutlaka!!

Yorum

• son 6 gün kaldı bitmek bilmiyor...
                              şu 6 gün bitsede rahat rahat bilgisayarımla oynuyabilsem...
                              girenlere başarılar bilmediginiz soruyu sallayın....

Yorum

• Dikkatli işaretleyin kaydırma yapmayın yoksa......
                                I am titanium

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X