koskoca forumda katude hukuk okuyan birini tanıyan yok mu??
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Öğrenci Seçme Sınavı ve Sistemi
Daraltma
X
-
.....................................''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''Kazım Koyuncu
- Alıntı
Yorum
-
''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''Kazım Koyuncu
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Ahmet Baskaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKtü tıp hakkında bilgin varsa paylaşabilirmisin.?Stand-upçı başkan istemiyoruz!
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Muhammet Yıldız tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞu beladan kurtulursam ÖSS 2010 başlığını ben açıcam....
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak DKaraduman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÖnce ben açacam''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''Kazım Koyuncu
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak trabzonlucocuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekoskoca forumda katude hukuk okuyan birini tanıyan yok mu??
Tercih kitapçığında her ayrıntı yazar.Tercih döneminde öğrenirsin önemli olan puanı almak gerisi halledilir..!Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak bordo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSon 6 gün
Başarılar.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak UnlesheaD tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu sene kazanırsam gelecek sene gireceklere çok çektirecem bu başlıkta. Strese sokacamBir Gün Mutlaka!!
- Alıntı
Yorum
Yorum