Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Öğrenci Seçme Sınavı ve Sistemi

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak ApoCaN28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Gir sözeli yap sayısala bak çık...
    Felsefe bu...=)
    Şaka bi yana gireceklere başarılar.
    Şaka maka değil benim için geçerli olan şey bu

Yorum

• size katılıyorum sanırsam
      ''...TrAbZoNsPoR...''

Yorum

• az önce dünkü deneme sınavı kitapçığı elime geçti eğer öss bu kadar zorsa bu senemiz boşa geçmiş...
        ÜNAL KARAMAN!

Yorum

• girecek arkadaşlara başarılar diliyorum..Bende 2002 de girmiştim girmeden önceki gece uyuyamamıştım ya kazanamazsam sorusu nu sakın aklınıza getirmeyin allaha şükür kazandık..giren arkadaşlara allah sabır ve kuvvet versin..

Yorum

• İlk olarak gokturk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Şaka maka değil benim için geçerli olan şey bu

Çaktırma ...=)
            " Hayatının anlamı senin bakış açında gizlidir. "

Yorum

• Buqüne kadar 70 denemeden fazla deneme sınavına girdim..Sabah 7 den akşam 5 e kadar derse girdik.Test sayısında Onbinleri geçtik.Boru mu !

Yorum

• İlk olarak IaLper61I tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Buqüne kadar 70 denemeden fazla deneme sınavına girdim..Sabah 7 den akşam 5 e kadar derse girdik.Test sayısında Onbinleri geçtik.Boru mu !
                banko kazandın..

Yorum

• İlk olarak cobts28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  banko kazandın..
                  İnşallah..Son 18 gün baştan sona bütün konuları tekrar edeceğim..Başladım bile.

Yorum

İnşallah..Son 18 gün baştan sona bütün konuları tekrar edeceğim..Başladım bile.
                    sitres yapma sınava giderken anneni yada babanı sakın sınava götürme yanında yanında en iyi arkadaşın olsun ben ilk girdigimde cümbür cemaat gittim iyi bi yere giremedim çok etkiliyor psikolojik olarak..en iyi en sevdigin kendine yakın hissettigin arkadaşını al yanına öyle git sınavdan önceki gecede sakın erken yatmak gibi bir hataya düşme ne zaman uykun gelirse ozaman yat..

Yorum

• Bende hiç stres,heyecan türü şeyler yok..Kendimden eminim..Rahatım açıkçası..

Yorum

• ÖSS'yi o kadar büyütüyoruz ki

İstediğiniz kadar girebileceğiniz bir sınav sonuçta. Kazanamayanı da dövmüyorlar. Hiç strese, aceleye gerek yok

Aldığınız puandan memnun değilseniz, ben daha iyiyi yaparım diye düşünüyorsanız bekleyin, seneye girersiniz. 1 sene o kadar uzun değil. İnanın bana
                        Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
                        Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
                        - Eomer -

Yorum

Bende hiç stres,heyecan türü şeyler yok..Kendimden eminim..Rahatım açıkçası..
                          Bölüm ne okul ne kaç puan alıyorsun.?
                          Twitter Adresim

Yorum

• İlk olarak Ahmet Baskaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bölüm ne okul ne kaç puan alıyorsun.?
                            Bölüm sözel..Okul düz lise..Son 5 denemede Sözel 1 -248,251,250,247,258,Sözel 2 - 240,239,249,245,255..

Yorum

• İlk olarak lazkizi_34 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              arkadaşlar össye girecek olanlara nerde girileceğine dair kağıtşarı geldimi

Benim kağıt geldi İstanbul/ Zeytinburnu İ. Mermerci Lisesi benim semtim.

Açık kapalı sınava telefonla geleni almayacaklarmış içeri
                              6 üstü 1 Aşk

Evli Mutlu Huzurlu T&B

Yorum

• Stres heyecan kaybettirir kaybetmek istemiyorsak heyecanımızı yenmeliyiz

Sınava girecek Arkadaşlarımıza başarılar gerçi onlar foruma uğramıyordurlar Harıl harıl ders yapıyorlardı

Malum çok az kaldı..!

Ktü ye bekliyoruzz
                                Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X