Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Öğrenci Seçme Sınavı ve Sistemi

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• meb yine harika bi iş yaptı kontenjanlar %20 arttı..zaten gecen seneden 200 bin kişi az giriyor herhalde 4 5 puan duser puanlar...

Yorum

• arkadaşlar sınav giriş kağıtları gelmeye başladı haberininz olsun
      ''...TrAbZoNsPoR...''

Yorum

• İlk olarak IaLper61I tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Nefret ederim Coğrafya'dan !
        ikinci bölüm coğrafyası kolay oluyor ama birinci bölümde cins sorular gelebiliyor.

Yorum

• valla hedef çok yüksekte deilse fazla kasmaya gerek olmuyo ben 2 kez girdim hiç çalışmadan 3. de tuttu
          Medya tarafından üç büyüklerin taraftarı olmanın empoze edildiği bir ülkede, bu sportif emperyalizme direnip, kendi şehrimin takımına sahip çıkmanın onurunu ve gurunu yaşıyorum.

Yorum

• İlk olarak Fatih Yücel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            valla hedef çok yüksekte deilse fazla kasmaya gerek olmuyo ben 2 kez girdim hiç çalışmadan 3. de tuttu
            Ya Sabır Ya

Yorum

• Arkadaşlar ben meslek lisesi bilgisayar bölümü 3. sınıf öğrencisiyim.Seneye sınava giricem yönetim bilişim sistemleri bölümü hakkında bilgisi olan paylaşabilir mi?

Yorum

• öss bir "dikkat" sınavıdır. 3 saat 15 dakika çok iyi konsantre olun.
                I am titanium

Yorum

• ben bu yıl ikinci kez giriom.. bu sene tuttu tuttu tutmadı doğru marangozhaneye sistem değişio sayısal bölümüm..kendimi bi yere atmam lazım.. fizik kimya yazar giderim en kötü
                  Şampiyonluk var ufukta,karadeniz dalga dalga seninleyiz eveallah 41 kere maşallah

Yorum

• arkadaşlar ben öss denemelerinde ea1 bölümünüden 230 felan yapıyorum.okuldanda 60 felan gelir.2 yılık bi üniversiteye gideilme ihtimalim ne kadar.ktü turizm felan istoyrum.eğer 230 yetiyosa daha çalışmıcam zaten hiç çalışmadım gerçi

birde özel üniversteye gidebiliyomuyum onuda yazarsanız bilgilendrin beni biraz.
                    En son Gökhan ÖZDEMİR tarafından düzenlendi; 31.05.2009, 23:11.
                    Kahrolsun endüstiryel futbol.
                    YAŞASIN HOLİNANİZM!

Yorum

• pardon 230 yapıyorm
                      Kahrolsun endüstiryel futbol.
                      YAŞASIN HOLİNANİZM!

Yorum

• bu sene Karadeniz Teknik hukuk ogrencisi alıcak mı??alırsa gecen seneyle aynı sayıda mı alcak...
                        bi de bu hukuk fakultesi yapılıo diye duymustum bi ara o dogru mu??
                        En son Bekir tarafından düzenlendi; 01.06.2009, 00:17.

Yorum

• Arkadaşlar stresten gebermek üzereyim. Son 13 gün kaldı. Dil bölümünden giriyorum sınava. Benden başka Dil'ci yok mu ya?

Yorum

• İlk olarak UnlesheaD tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Arkadaşlar stresten gebermek üzereyim. Son 13 gün kaldı. Dil bölümünden giriyorum sınava. Benden başka Dil'ci yok mu ya?
                            Ha uşağum sakinn.....Bende sayısaldan girecem ölücem ne demek sınav sadece bir sınav.....BAZEN bazı şeyleri iyi düşünmek gerekiyo her günümüz bir sınav değilmi normalde...Hemde bu sınavdan 100 kat 1000 kat daha etkili önemli bi sınav değilmi...?...Hangimiz uyanınca stres yapıyoruz...Bugün ne yapacam umarım günah işlemem diye....Ancak şu dünya sınavını ne kadar önemsiyoruz Herkes sınav kazanmak zorunda da değildir..Fakat relaks bir şekilde ne umursamaz ne stresli bir şekilde geçir son günleri..Ben öyle yapıyorum...Biraz da internetten uzaklaş ben öyle yapacam çünkü sınav sürecine hazır olursun...Başarılar dilerim yazın burada..Bir üni li olmak dileği ile olmazsa da Ölüm yok unutma...!!!!!
                            Twitter Adresim

Yorum

• benim sınava gireceğim yere yürüme bile gidebilirim bu konuda çok ballıyım inşallah sınav da öyle olur
                              TRABZON SPOR

Yorum

• sınava çok az bi zaman kaldı çoğu arkadaşımız bunun stresini yaşıyo bende bi rahatlık oluştu geyet rahatım
                                ''...TrAbZoNsPoR...''

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X