Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Öğrenci Seçme Sınavı ve Sistemi

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Ahmet Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Başlığın adı değişir sadece...
    Hevesim kursağımda kaldı yav

Yorum

• İlk olarak lazkizi_34 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      sokmayın hemen 2010 da öss girecekleri sitrese rahat rahat takılsınlar şu aralar
      Katılıyorum valla şimdiden stres başladı bende inş öss 2010da istediğimiz yerleri kazanırız kardeşlerim
      MİROSLAW SZYMKOWİAK

Yorum

• İlk olarak bordo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Öss 2010 cular nerde
        Ben burdayım daİnşallah ÖSS 2011 cilerden olmayız.Yeni sistemde geldi bizi buldu. xS

Yorum

• Yeni sistemde 2 sınav mı yapılıcak?
          I am titanium

Yorum

• İlk olarak Muhammet Yıldız tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Yeni sistemde 2 sınav mı yapılıcak?
            Evet muhammet iki sınav. İlk ortak alan sınavı. Daha sonra alanlara göre diğer sınav. 2 aşamada 5 sınav var. Öğrenci alanına göre bunlardan birine girecek.
            Şafak olmuş comolokko

Yorum

• İlk olarak Sadullah KAPICIOĞLU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Evet muhammet iki sınav. İlk ortak alan sınavı. Daha sonra alanlara göre diğer sınav. 2 aşamada 5 sınav var. Öğrenci alanına göre bunlardan birine girecek.
              Bilgiler için teşekkürler..
              Yanlız sistem değişiklerinin yaşandığı ilk yıl ögrenciler için genelde zordur.
              I am titanium

Yorum

• Ösym bu fizik sorularını neden iptal etmiyo.
                ''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''
                Kazım Koyuncu

Yorum

• Meslek liselilere 1. sınav yetiyor mu?

Yorum

• İlk olarak Ahmet Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    NEYCU NEYCU:d
                    Açılımı çok uzun, google amcaya sor, ben uğraşamam
                    Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
                    Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• Yedim seni öss.

Pazar günü dil sınavından 94 yaparak kazanmayı garantiledik. Çok şükür kurtulduk ilk yılımızda şu nalet olaydan. 2010 da girenlere şimdiden geçmiş olsun her an kafanızda olacak stres korku hayatınızın en kötü yılını geçiriceksin hiçbişey ile eğlenmiyeceksiniz hiçbişeyden zevk almıcaksınız.
                      En son Muhammed tarafından düzenlendi; 23.06.2009, 15:15.

Yorum

• İlk olarak UnlesheaD tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        2010 da girenlere şimdiden geçmiş olsun her an kafanızda olacak stres korku hayatınızın en kötü yılını geçiriceksin hiçbişey ile eğlenmiyeceksiniz hiçbişeyden zevk almıcaksınız.
                        Çok saoL xS

Yorum

Yedim seni öss.

Pazar günü dil sınavından 94 yaparak kazanmayı garantiledik. Çok şükür kurtulduk ilk yılımızda şu nalet olaydan. 2010 da girenlere şimdiden geçmiş olsun her an kafanızda olacak stres korku hayatınızın en kötü yılını geçiriceksin hiçbişey ile eğlenmiyeceksiniz hiçbişeyden zevk almıcaksınız.
                          çok saol...insan biraz olumlu yansıtır...gözümüzü korkutmaya çalışma
                          https://twitter.com/akfgr

Yorum

• İlk olarak Maniack61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Çok saoL xS
                            İlk olarak Akif Gür tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            çok saol...insan biraz olumlu yansıtır...gözümüzü korkutmaya çalışma
                            Doğruları yazmış ama.
                            Ne yapsanız aklınızda öss.

''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''
                            Kazım Koyuncu

Yorum

Yedim seni öss.

Seni tebrik ederim kardeşim. Sınava gireceklere çok güzel moral vermişsin Gerçekleri olduğu gibi yazmışsın Yalandan da olsa iyi bişeylerde yazsaydın bari

Yorum

• Hesaplarıma göre 320 küsür puan alıyorum ama gitmicem hukuk istiyorum ben o puanda hukuk yok malesef.
                                Kahrolsun endüstiryel futbol.
                                YAŞASIN HOLİNANİZM!

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X