bende 3 senedir içiyordum sigarayı ..3 ay kadar önce arkadaslarımın ısrarları sonucu bırakmaya karar verdim..öle hemenede bırakılmıyordu tabii...pat diye bırakmadım..3 ay kadar önce tamamen bıraktım diyorum..onun öncesinde gunluk sigaramı azalttım ve giderek en aza indirmistim ve sonunda kurtuldum..hayatımın düzene girdigini farkettim..normalde onu icince dertlerimin dermanı oldugunu farkederdım..helekı yemeklerden sonra onu ıcınce keyfıme dıyecek yoktu halende canım cekmıyor deil ama cevremdeki sigaradan rahatsızlanan kısılerı gorunce iyiki bırakmısım..bu konuda bana yardımcı olan arkadaslarım olmasa belkıde bırakmazdım..Allah onlardan razı olsun ne diyeyim..herkesin bırakmasını tavsiye ederim..birden sigara bırakılmaz..sadece aza indirin ve yoklugunu hissettirecek baska seylerle ılgılenmenızı tavsıye ederım...ornegın yemekten sonra canım cok sigara cekerdi..bunu unutmak icin yemeklerden sonra cekırdek cıtlatmaya basladım..sureklı sakız cıgnerdım..bunun gibi seylerınde faydasını göreceksınız..umarum herkes bırakabılır...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Onu Bir Gün Terkedeceğim... BMN Sigarayı Bırakma Kampanyası
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Sigara yasağını protesto etmekk içn kahvehane sahiplerinin mitingi vardı ankarada.Adamlar kendilerince birşeylerin mücadelesini veriyorlar.Mitingden sonra eylem yaptıkları alanın halini bir görmeniz lazımdı.Her taraf izmarit ama her taraf.İnsanın destek vereceği varsada o görüntülerden sonra içinden gelmez.
- Alıntı
Yorum
-
Yılbaşında sigarayı bırakmıştım. Tam 1 ay sonra hayatımda yaşadığım en büyük olayı yaşayınca(Ankaraspor maçının olduğu haftasonu) ve sigarayı birlikte bırakmaya karar verdiğim babamı sigara içer görünce ben de içmeye başlamıştım. Sonra Haziran 13 te nikahtan sonra bırakıcam diye eşime söz vermiştim. Sonra Ağustos 2 deki düğünden sonra biz evli sayılırız demiştim :P
Şimdi 2 gündür içmiyorum. Bakalım ne olacak.
Ben bir zaman belirleme taraftarı değilim. Bakalım oluyor mu diye bir deneme yapıyorum. Yerse :P
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak adem6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesigara 10 ytl olacak.tayyip kafaya koydu millete bıraktıracak sigarayı.Stand-upçı başkan istemiyoruz!
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Özkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleO zaman sarma sigaraya başlarız. Devlet de vergi kaybını akaryakıttan çıkarır. Akaryakıt zamları da kaçak yakıta yönlendirir. hem kaçak tütünden hem de kaçak akaryakıttan pkk deli para kaldırır, hükûmet ise avucunu yalar. Kimse sigarayı bırakmadığı gibi pkk için sağlam bir gelir kapısı yaratılmış olur.Mario Alberto Kempes - El Matador
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak alinuman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleben bu anderi 11 sene içtim.4 defa bırakmaya çalıştım neyi denediysem olmadı,bir türlü bırakamadım.günlerden pazartesiydi.bi dostumla beraber "cuma günü bırakacağız" diye söz verdik.perşembe gecesi son 8 dal sigaram kalmıştı ve 2 saat içinde bitirdim.o günden sonra paket almadım.1.5 senedir içmiyorum.Allah'a şükür zorlanmıyorum.sigarasız hayat çok güzel...teκ κardeş dгogнeda uпiтed
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak adem6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSen geç kalmışsın Kaan.
O zaman sigaraya başlama yaşı artık bu kadar düştüğüne göre ben de yazabilirim bu başlığa.
Kullanmadım , kullanmayı düşünmüyorum , hiçbir zaman da düşünmedim.teκ κardeş dгogнeda uпiтed
- Alıntı
Yorum
-
bırakınca acaip rahatlıyacaksınız ama sporda yapmak lazım..Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !.................................................. ..................................................TERTEMİZ82
- Alıntı
Yorum
Yorum