Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Onu Bir Gün Terkedeceğim... BMN Sigarayı Bırakma Kampanyası

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bende 3 senedir içiyordum sigarayı ..3 ay kadar önce arkadaslarımın ısrarları sonucu bırakmaya karar verdim..öle hemenede bırakılmıyordu tabii...pat diye bırakmadım..3 ay kadar önce tamamen bıraktım diyorum..onun öncesinde gunluk sigaramı azalttım ve giderek en aza indirmistim ve sonunda kurtuldum..hayatımın düzene girdigini farkettim..normalde onu icince dertlerimin dermanı oldugunu farkederdım..helekı yemeklerden sonra onu ıcınce keyfıme dıyecek yoktu halende canım cekmıyor deil ama cevremdeki sigaradan rahatsızlanan kısılerı gorunce iyiki bırakmısım..bu konuda bana yardımcı olan arkadaslarım olmasa belkıde bırakmazdım..Allah onlardan razı olsun ne diyeyim..herkesin bırakmasını tavsiye ederim..birden sigara bırakılmaz..sadece aza indirin ve yoklugunu hissettirecek baska seylerle ılgılenmenızı tavsıye ederım...ornegın yemekten sonra canım cok sigara cekerdi..bunu unutmak icin yemeklerden sonra cekırdek cıtlatmaya basladım..sureklı sakız cıgnerdım..bunun gibi seylerınde faydasını göreceksınız..umarum herkes bırakabılır...
    GeL dedin de geLmedik mi? Sev dedin de sevmedik mi? Yeter artık üzme bizi bitir bu büyük hasreti

Yorum

• Sigara yasağını protesto etmekk içn kahvehane sahiplerinin mitingi vardı ankarada.Adamlar kendilerince birşeylerin mücadelesini veriyorlar.Mitingden sonra eylem yaptıkları alanın halini bir görmeniz lazımdı.Her taraf izmarit ama her taraf.İnsanın destek vereceği varsada o görüntülerden sonra içinden gelmez.

Yorum

• Yılbaşında sigarayı bırakmıştım. Tam 1 ay sonra hayatımda yaşadığım en büyük olayı yaşayınca(Ankaraspor maçının olduğu haftasonu) ve sigarayı birlikte bırakmaya karar verdiğim babamı sigara içer görünce ben de içmeye başlamıştım. Sonra Haziran 13 te nikahtan sonra bırakıcam diye eşime söz vermiştim. Sonra Ağustos 2 deki düğünden sonra biz evli sayılırız demiştim :P
        Şimdi 2 gündür içmiyorum. Bakalım ne olacak.
        Ben bir zaman belirleme taraftarı değilim. Bakalım oluyor mu diye bir deneme yapıyorum. Yerse :P

Yorum

• İlk olarak adem6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          sigara 10 ytl olacak.tayyip kafaya koydu millete bıraktıracak sigarayı.
          O zaman sarma sigaraya başlarız. Devlet de vergi kaybını akaryakıttan çıkarır. Akaryakıt zamları da kaçak yakıta yönlendirir. hem kaçak tütünden hem de kaçak akaryakıttan pkk deli para kaldırır, hükûmet ise avucunu yalar. Kimse sigarayı bırakmadığı gibi pkk için sağlam bir gelir kapısı yaratılmış olur.
          Stand-upçı başkan istemiyoruz!

Yorum

• İlk olarak Özkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            O zaman sarma sigaraya başlarız. Devlet de vergi kaybını akaryakıttan çıkarır. Akaryakıt zamları da kaçak yakıta yönlendirir. hem kaçak tütünden hem de kaçak akaryakıttan pkk deli para kaldırır, hükûmet ise avucunu yalar. Kimse sigarayı bırakmadığı gibi pkk için sağlam bir gelir kapısı yaratılmış olur.
            Aynen böyle..Askerliğim sırasında Şırnak ta birçok kez kaçak sigara olayına şahit oldum.Kaçırılan sigaranın haddi hesabı yok..Fiyatlardan pek anlamam ama Camel kutusu 19 liraydı 2 sene önce...
            Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

• Çevremdeki hemen hemen herkez içiyor. ve hemen hemen hepsi bırakmak istiyor. Bunları görünce neden içeyimki dedim ve haklı çıktığımı anladım. Neden içeyim ki ?

Yorum

• Terkedemedim...
                Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• Birgün olacak ama bakalım ne zaman.
                  Şimdi değil daha ilerlerde
                  En Uzak Mesafe, Ne Afrika, Ne Çin, Ne Hindistan, Ne de Yıldızlar Geceleri Işıldayan
                  En Uzak Mesafe İki Kafa Arasındaki Mesafedir Birbirini Anlamayan ..........

Yorum

• Başlamadım,
                    Tenezzül Bile Etmedim
                    Ağzıma Bile Götürmedim

Devam da Edeceğim
                    Herkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..

Yorum

• İlk olarak alinuman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      ben bu anderi 11 sene içtim.4 defa bırakmaya çalıştım neyi denediysem olmadı,bir türlü bırakamadım.günlerden pazartesiydi.bi dostumla beraber "cuma günü bırakacağız" diye söz verdik.perşembe gecesi son 8 dal sigaram kalmıştı ve 2 saat içinde bitirdim.o günden sonra paket almadım.1.5 senedir içmiyorum.Allah'a şükür zorlanmıyorum.sigarasız hayat çok güzel...
                      11-12 yaşında falan mı başladın içmeye ?
                      teκ κardeş dгogнeda uпiтed

Yorum

• Sen geç kalmışsın Kaan.
                        Özkan SÜMER

Yorum

• İlk olarak adem6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Sen geç kalmışsın Kaan.

O zaman sigaraya başlama yaşı artık bu kadar düştüğüne göre ben de yazabilirim bu başlığa.

Kullanmadım , kullanmayı düşünmüyorum , hiçbir zaman da düşünmedim.
                          teκ κardeş dгogнeda uпiтed

Yorum

• bırakınca acaip rahatlıyacaksınız ama sporda yapmak lazım..
                            Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                            Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                            .................................................. ..................................................TERTEMİZ82

Yorum

• arkadaşlar bırakalı 6 ayı geçti çok şükür dünya varmış
                              ilk 2 gün biraz zor sonrası alışıyor insan

Yorum

• saat 7 den beri içmiyorum,yarın saat 10a kadar içersem eşşek olim hemi
                                Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
                                Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X