bu yeni kanunlar benim için uygun hayatımda hiç sıgara içmeyen birisi olarak sonuna kadar destekliyorum
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Onu Bir Gün Terkedeceğim... BMN Sigarayı Bırakma Kampanyası
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
12 yıl içtikten sonra 1 Mayıs 2007 de bıraktım. Tam 8 ay 13 gün oldu.
Bırakamayacağımı iddia ederek atıp tutanlar oldu tabi.Hala verdikleri sözü tutmayanları kınıyorum.
"Arkasından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz. Köpekleri bilmem ama bu kurta Trabzonspor'un çok ihtiyacı var"
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak mehdi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNedense demek aynı şeyi düşündük bugün
Az önce yazı yazmak için bu başlığa girdim ama yazacak hiçbirşey bulamayarak çıktım.
Hocamın gönderdiği kalem gözüme girsin ne diym.
yoo mehdi gözüne değilde ağzına girerse belki bir faydası olurBordomavi.net
- Alıntı
Yorum
-
Tebrikler...
Özele gerçek isim, soyadı, açık adres ve GSM bekliyorum.
Epeydir bırakan yoktu; çok sevindim :tsmeşale:.-"Bana göre Aykut Kocaman ve öğrencileri şike yapmadı."
-"Burada klima yok mu?"
-"Renklerin en güzeli siyah-beyaz."
Kadem bastın gönül tahtıma a sultânım, safa geldin.
(Gel 7 Eylül 2026 gel)
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak tigin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle12 yıl içtikten sonra 1 Mayıs 2007 de bıraktım. Tam 8 ay 13 gün oldu.
Bırakamayacağımı iddia ederek atıp tutanlar oldu tabi.Hala verdikleri sözü tutmayanları kınıyorum.
eğer sözümü yerine getiremeden başıma bişey gelirse Gülcan halledecek o işi
İlk olarak Emorfo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNazara geldik nazara
Çok fazla içmesem de günde 4, 5 tane içiyorum. Ne güzel bırakmıştım anasını satiyim. Hocamıza layık olamadıkİlk olarak mehdi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNedense demek aynı şeyi düşündük bugün
Az önce yazı yazmak için bu başlığa girdim ama yazacak hiçbirşey bulamayarak çıktım.
Hocamın gönderdiği kalem gözüme girsin ne diym.
- Alıntı
Yorum
Yorum