Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Onu Bir Gün Terkedeceğim... BMN Sigarayı Bırakma Kampanyası

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Vazgeçemiyorum senden, tütün gibisin (!)

Herkes vazgeçebilmeli ama.

Yorum

• 1 ay sonra Ramazan-i Serif basliyor,
      iste birakma firsati

.
      *
      * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• İlk olarak TÖ61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Ahanda sigarayı bıraktım. İçmiyorum yeni bir formül buldum, bir abimiz tavsiye etti sigara içesm geldiğinde git bir abdest al dedi madem abdest aldın namazını kıl dedi ve bol bol su iç dedi.. deniyorum.
        22.07.2009 saat 13:00 itibari ile bıraktım..
        Bunlardan bilimsel olan sadece su içmendir. Yudum-yudum su içmen, derin nefes alman, yürüyüş yapmak ve beyaz leblebi tüketmek sigara istekleri bastırmak için önerilen yöntemlerdir.

Kendinize olan saygınızı sigarayı bırakan gösterebilirsiniz.

Yorum

• Ben sigara içiyorum artı futbolcuyum amatör olarak bu iştende para kazanıyorum. Bu şey ya beni etkilemiyor yada ilerde acısı çıkıcak.. Dünden beri içmiyorum ha
          6 üstü 1 Aşk

Evli Mutlu Huzurlu T&B

Yorum

• Helal be Koray. Umarım muvaffak olursun.

Sigarayı bırakmakta sıkıntı çekenler bir göğüs hastalıkları uzmanına görünüp profesyonel destek alabilirler. Sigarayı bırakmak için çeşitli yöntemler var. Yalnız değilsiniz
            Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
            Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
            - Eomer -

Yorum

• Sigara Yasağı

19 Temmuzda gelen sigara yasağından sonra, 3 tarafı açık - üstü tenteli yerler ve her yanı açık yerler haricinde halka açık heryerde sigara içilmicek.. Bu kararı kontrol etmek için, binlerce görevli.. ayreten gönüllü çalışanlarda işe alıncak. Sonrasında içene ve içilmesine izin verilen iş yerine ciddi cezalar gelicek..

Geçenlerde bakırköyde bir mahalle kahvesinde bir gazete okuyacak kadar durdum. Okadar fazla değişmişki ortam.. Sigara içilmiyor ya.. içerideki beyaz bulut yok.. herkez daha sinirli.. dışarıya masalar çıkarılmış..

Aslında yasadan yana memnunum, çünkü cafelerde v.b yerlerde sigara içen insanlar yüzünden, bol bol pasif içiçilik yapıyorduk. Şimdi kurtulduk. Lakin, benim endişem şundandır. Bu sigara içme olayını, bazı görevliler kontrol edicek ise, bu kontrol işleminde büyük rüşvetler döneceğini tahmin ediyorum. Trafikdeki çorba parası olayından büyük paralar döndüğünden, Aman yani..
              Övünmek gibi olmasın ama Trabzon / Akçaabat'lıyız.
              http://img199.imageshack.us/img199/1782/n59znz.jpg

Yorum

• Yakında yeni bir ilaç geliyor. Sigaranın beyinde bağlandığı yerlere bağlanıyor ve böylelikle sigara isteğiniz olmuyor. Eğer sigara içerseniz de zerre keyif almıyorsunuz. 6 aylık kullanımın sonunda sigarayı neredeyse kesin olarak bıraktırıyormuş ve saçma kâbuslar dışında fazla bir yan etkisi yokmuş.

Bekliyoruzz.
                Stand-upçı başkan istemiyoruz!

Yorum

• İlk olarak Koray tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  4. gün ve hala içmedim, bırakacağım bu lanet şeyi...
                  İnşallah bırakırsın ben içmiyorum içenlere hayret ediyorum ne zevk alıyolar diye hala anlamış değilim..
                  "Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"

Yorum

• İnsallah herkes bir an önce bu kötü alıskanlıgından kurtulur farkında olmadan vücuduna verdigi zararından farkında bile degiller
                    Óscar René Cardozo Marín

Yorum

• Sonunda Biraktum....
                      En son SüRMeNe_6161 tarafından düzenlendi; 07.08.2009, 02:11.

Yorum

• 2 gündür içmiyorum bakalım ne kadar dayanabilecem

Yorum

• musti az dükana gelsene
                          Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
                          Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• sigara 10 ytl olacak.tayyip kafaya koydu millete bıraktıracak sigarayı.
                            Özkan SÜMER

Yorum

• İlk olarak adem6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              sigara 10 ytl olacak.tayyip kafaya koydu millete bıraktıracak sigarayı.
                              O Zaman Millet Birakir İnattan

Yorum

• İlk olarak SüRMeNe_6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                O Zaman Millet Birakir İnattan
                                bıraktırmasa da başlama oranı sıfıra yakın olur.

otlanma devride sona erer.
                                Özkan SÜMER

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X