Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Onu Bir Gün Terkedeceğim... BMN Sigarayı Bırakma Kampanyası

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Sigara..

Her ne kadar, ' askerde sende başlarsın ' deselerde. Hiç sanmıyorum, inşallah başlamayacağım.
    Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• İlk olarak Kazım Uzunboy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Sigara..

Her ne kadar, ' askerde sende başlarsın ' deselerde. Hiç sanmıyorum, inşallah başlamayacağım.
      Özendirmek gibi olmasın ama askerde içilen sigaranın tadı bir başka olur

Şaka bir yana,her ne kadar bu laneti bırakamamış olsamda,kapalı alanlarda sigara içme yasağını destekliyorum sanırım çoğu sosyal içiciye sigarayı bıraktıracak veya oldukça azalttıracaktır.

Ben bırakır mıyım oldukça azalttım günde 10 taneyi geçmiyorum,ama biraz daha uğraşmam lazım.Özellikle uzun bir süre Trabzonspor maçlarını izlemezsem olabilir

Şu ana kadar sigara içmemiş arkadaşlara da hazır sigara yasağı devreye giriyorken,uzak durun diyorum.
      ''Üzgün olmaktansa öfkeli olmayı yeğlerim'' (Hodus)

Yorum

• İlk olarak Kazım Uzunboy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Sigara..

İnşallah.

Hiç içmediysen, tadını tuzunu bilmiyosan, merak edip bir tane bile ağzına sürme.
        Askerlikte başlamazsan ömür boyu böyle bir naletten uzak durmuş olursun.
        Özkan SÜMER

Yorum

• Atın gitsin ya paketi bir anda karar verin ve uygulayın sonra sonra diye diye yıllar geçiyo..
          SÜRMENELİİİ...
          https://twitter.com/karabekir61

Yorum

• saglıga zarlı oldugunu ustune yazıyolar ama bzızm mılletımız hala ıcıyo allah sukur ole bı durumum olmadı hıc buzman kadar yasıl aycıyım ben
            ''Suç yokken suçlu arayanlar suç varken suçluyu bulamıyor'' Şenol Güneş

eski nick:Emres61

Yorum

• İlk olarak ugur_52 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              6 senelik aktif içiciyim bir hafta oldu bırakalı hayırlısı işallah bakalım.
              Şubat 18 de yazmışım bunu,hala içmiyorum ve inanılmaz rahat ve huzurluyum.Herkese tavsiye ederim.

Yorum

• uğur tebrik ederim inş herkes senin gibi yapar
                ''...TrAbZoNsPoR...''

Yorum

• İlk olarak lazkizi_34 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  uğur tebrik ederim inş herkes senin gibi yapar
                  Saol lazkizi,inşallah herkese nasip olur.

Yorum

• arkadaşlar benım gibi başlamayın bırakmak zorunda kalmasssınz

Yorum

• Sigaraya 50 kr. zam geliyor
                      Özkan SÜMER

Yorum

• İlk olarak adem6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Ohhhhh.
                        Çok sevindim vallahi.Bugün aldığım tek güzel haber.
                        Sadece Şenol Güneş,bir tek Şenol Güneş

Yorum

• Bugün hiç içmedim, onu terkedeceğim inşallah...
                          Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• Adem bize iyisinden birer tabaka lazım kardeşim
                            T R A B Z O N S P O R

Yorum

• Bugün yine rüyamda gördüm lanet olası meleti.Yine başladım diye aşırı pişmanlık duyuyodum kan-ter içinde uyandım.Allah başlama fırsatı vermesin..(Amin)

Yorum

• 4. gün ve hala içmedim, bırakacağım bu lanet şeyi...
                                Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X