Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Onu Bir Gün Terkedeceğim... BMN Sigarayı Bırakma Kampanyası

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Trabzonspor bizi kahrettiği sürece bu sigarayı nasıl bırakacaz bilemiyorum Hırsımı cigaradan çıkarıyorum.
    Ama söz veriyorum. Eğer şampiyon olursak kesinlikle bırakacam bu mereti

Yorum

• O zaman çok beklersin İskender abi.
      ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• Bugün içmemeyi düşünüyorum bakalım ne olacak..
        Özkan SÜMER

Yorum

• İlk olarak Poyraz_28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          O zaman çok beklersin İskender abi.
          Haklısın Poyraz Beklemeye alışkınız zaten. Ömrümüz beklemekle geçiyor. Trabzonspor'un şampiyonluğunu görmeye ömrümüz yetermi bilemiyorum..

Yorum

• Ufakken ara sıra denemişliğim var ancak her denediğimde nefretim dahada katlanıyordu.

Yorum

• 9 sene içtim. ağustos 2006 da bıraktım. ama ben içerken işin cılkını çıkartıyordum.gece bile tam uykuya dalacakken aklıma sigara gelirdi. çok defa bir gecede 6-7 defa sigara içmek için kalkıp balkona çıktığımı bilirim.

bıraktığımdan beri moralim çok bozulduğunda veya cenaze gibi üzücü olaylar olduğunda bazen sabredemiyorum.yani senede 20-25 gün içmişliğim oluyordur herhalde.neyse onada şükür. çünkü çok mücadele verdim bırakmak için.
              Katranı dövmeyle olur mu şeker ?

Yorum

• Bir gün değil, bugün bırakırsınız inşallah hepiniz..
                Söylesem tesiri yok
                Sussam gönül razı değil.
                adrenalinn

Yorum

• "Birakali" 2 sene oldu. Ayda bir paket yetiyor artik
                  Trabzonspor
                  FC Barcelona MSV Duisburg
                  Ganimetleri paylasanda Hirsiszdir!

Yorum

• Belki hiç tanımamak daha iyi
                    Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                    Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                    Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                    Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Belki hiç tanımamak daha iyi
                      Belki değil kesinlikle öyle.
                      Sigara kullanmak çok açık bir aptallık bence.
                      1-Sağlığa zararlı
                      2-Cebe zararlı, israf (Hele ki evine doğru düzgün para götürmediği halde ağzından sigarası eksik olmayanlar düşünüldüğünde)
                      3-Leş gibi kokusuyla başkalarını hem rahatsız ediyor hemde dumanıyla sağlıklarını etkiliyorsun.
                      4-Havayı kirletiyorsun.
                      5-Kötü örnek oluyorsun.(Bu sayede ilkokul çağındaki çocuklar bile sigaraya başlıyor.)

Yorum

• 4 senedir içiyoru ama tek bırakma istediğim olmadı. Sigarayı seviyorum ben bilseydim 1 yıl daha önce başlardım
                        yaşamım buymuş meğer... sufle vermek ve unutulmak. madam! christian bir akşam balkonda sizinle konuşmuştu, hatırlar mısınız? tüm yaşamım bu... ben karanlık bir köşeye çekilmiş gizlenirken, başkaları şöhretin busesini topluyordu. ve son nefesimde şunu söylüyorum. "moliere bir dahiyse, christian da güzeldi..."Cyrano De Bergerac

Yorum

• İlk olarak thematrax tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          4 senedir içiyoru ama tek bırakma istediğim olmadı. Sigarayı seviyorum ben bilseydim 1 yıl daha önce başlardım
                          Ha şöyle ya. Samimi itiraflara bayılırım. Değil mi ki, herkes eninde sonunda kara toprakla sarmaş dolaş olacak. İçin gâri. Su içen de ölecek siz de.

Yahu şaka bir yana da, bu yasak olayını pek sevdim. bırakmak isteyenler için iyi bir fırsat. "Evde garı içirmiyo, perdele kararıymış; gavede gaveci içirmiyo yasağımış...Nerde içcez bu mereti?" diyorsanız, bırakın.
                          avatar: şike soruşturmasını yürüten özel yetkili savci Mehmet BERK.

Yorum

• İlk olarak thematrax tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            4 senedir içiyoru ama tek bırakma istediğim olmadı. Sigarayı seviyorum ben bilseydim 1 yıl daha önce başlardım
                            imzamı atıyorum altına....
                            İstanbul Yalakası Degil Memleket Sevdalısıyız...! бордовый-голубой
                            Ана Ивановић-VEFASPOR-Maria Yuryevna Sharapova......ARsHAVİn'Lİ...

Yorum

• 3 gündür içmiyorum hastalık bahane oldu gibi bakalım ne k dar daha dayanırım

Yorum

• Hayatta İnanmazdın Onu birgün terk edeceğime ama 1.5 yıl oldu bırakalı ama hala hiç bir gün tam manasıyla unutamadım onu hep aklımdadır.
                                ''Şerefle Biterilmesi Gereken En Asil Görevdir Hayat''

Adem YILDIZ

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X