Salı günü orda olacağım Allah'ın izniyle.İnşallah Apoel maçına gidebilirim
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Memleket'e Ne Zaman Gidiyoruz?
Daraltma
X
-
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
- Alıntı
-
ts_fan
İnşallah 7. hafta Galasaray maçında ''Mabette'' olacağım.21 Eylül akşamı gidiş olmak üzere biletimi şimdiden aldım ama iptal olabilir;
*22 Eylül için ucuz bilet kalmadı, uçakları hemen kapatmış bizimkiler.O gün Cuma'ya geliyor, çalıştığım için izin alamama ihtimalim var.
*Hadi o gün için izin aldım maça gittim diyelim, maçın pazar akşamı oynanması ihtimali var.Bu durumda da dönüş sabaha kalıyor, yine işi savsaklama durumu ortaya çıkıyor, bu seferde pazartesi geç kalacağım için izin almak zorunda kalacağım.İş hayatı adamın elini kolunu bağlıyor anasını satayım
Her halükarda çetrefilli bir işe bulaşıyorum.Ama olsun, 10 yıl oldu (En son Şota Arveladze'nin zamanında 4-1 almıştık) içeride kazanamıyoruz Galatasaray'a karşı.İmkanlarımı sonuna kadar zorlayıp bu maça bir şekilde gitmem lazım.Hiç olmadı, iptal edeceğiz biletleri, 15. hafta Fenerbahçe maçına kadar hırs yapacağız, şansımızı o zaman deneyeceğizEn son Misafir tarafından düzenlendi; 12.08.2006, 21:48.
- Düzenle
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak ts_fan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİnşallah 7. hafta Galasaray maçında ''Mabette'' olacağım.21 Temmuz akşamı gidiş olmak üzere biletimi şimdiden aldım ama iptal olabilir;
*22 Temmuz için ucuz bilet kalmadı, uçakları hemen kapatmış bizimkiler.O gün Cuma'ya geliyor, çalıştığım için izin alamama ihtimalim var.
*Hadi o gün için izin aldım maça gittim diyelim, maçın pazar akşamı oynanması ihtimali var.Bu durumda da dönüş sabaha kalıyor, yine işi savsaklama durumu ortaya çıkıyor, bir izinde pazartesi geç kalacağım için izin almak zorunda kalacağım.İş hayatı adamın elini kolunu bağlıyor anasını satayım
Her halükarda çetrefilli bir işe bulaşıyorum.Ama olsun, 10 yıl oldu (En son Şota Arveladze'nin zamanında 4-1 almıştık) içeride kazanamıyoruz Galatasaray'a karşı.İmkanlarımı sonuna kadar zorlayıp bu maça bir şekilde gitmem lazım.Hiç olmadı, iptal edeceğiz biletleri, 15. hafta Fenerbahçe maçına kadar hırs yapacağız, şansımızı o zaman deneyeceğiz
- Alıntı
Yorum
-
[QUOTE=ts_fan;416603]İnşallah 7. hafta Galasaray maçında ''Mabette'' olacağım.21 Temmuz akşamı gidiş olmak üzere biletimi şimdiden aldım ama iptal olabilir;
*22 Temmuz için ucuz bilet kalmadı, uçakları hemen kapatmış bizimkiler.O gün Cuma'ya geliyor, çalıştığım için izin alamama ihtimalim var.
QUOTE]
Recep inşallah uçapı bizimkiler kapatmıştır
- Alıntı
Yorum
-
ts_fan
İlk olarak poseidon_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİyide abi biz Ağustostayız.Sende düzelt benim yazıyı
En son Misafir tarafından düzenlendi; 12.08.2006, 21:49.
- Düzenle
- Alıntı
Yorum
-
Bir terslik olmazsa Apoel maçında Trabzon'dayım...
2 sene üstüste Avrupa kupaları elemelerinde Avni Aker'de yerimi aldım hepsi de hüsranla sonuçlandı. Her sene tövbe etsemde kan yerinde durmuyor toprak çekiyor duramam buralarda Apoel maçında Avni Aker'deyim...Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
(Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)
- Alıntı
Yorum
-
ts_fan
Yorum