Ne zaman gideceğim belli değil.Nedense hiç gitmek istemiyorum.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Memleket'e Ne Zaman Gidiyoruz?
Daraltma
X
-
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
- Alıntı
-
Benim gitmek gibi bir sorunum yok. Canıma tak dediği an ordayımODTÜ'lü bir hocanın Trabzonspor atkısıyla dolaşan Trabzonsporlular hakkındaki yorumu;
"Hocam onlar Trabzonsporlu. Onların sevgisi, derdi bir başka. TRABZONSPOR onlar için bir var olma nedeni. TRABZONSPOR'a küsemez, kızamaz ondan utanamazlar çünkü o zaman şehirlerine küsmüş, şehirlerinden utanmış olurlar''
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak pReN@_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehayırlı yolculuklar dilerim...Saldırın Seferoğulları
Bordo Mavi . Net
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak kelkitli29 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSafak 20. Bekle beni IzmirBir bordon var bir de mavin
Sevgin ömrünü yedi senelerin...
❁
- Alıntı
Yorum
-
WERTHeR
-
Eylül'ün 24'ü. Epey yakın dimi
Uçak biletini bilem aldım. Hemide 35 ytl denODTÜ'lü bir hocanın Trabzonspor atkısıyla dolaşan Trabzonsporlular hakkındaki yorumu;
"Hocam onlar Trabzonsporlu. Onların sevgisi, derdi bir başka. TRABZONSPOR onlar için bir var olma nedeni. TRABZONSPOR'a küsemez, kızamaz ondan utanamazlar çünkü o zaman şehirlerine küsmüş, şehirlerinden utanmış olurlar''
- Alıntı
Yorum
Yorum