temmuzun 2 . haftasi trabzon dernekpazarindayim
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Memleket'e Ne Zaman Gidiyoruz?
Daraltma
X
-
İlk olarak coach tarafından gönderildi
İlk olarak KeSKiN_61 tarafından gönderildieh ben zaten okul sayesinde bir geldim pir geldim trabzonaöyle trabzon özlemim yok ama istanbul özlemim var simdiden
trafik,gürültü,egzoz dumani,kap kaç,agzina kadar dolu iett = istanbul özlemi [img]smileys/smiley11.gif[/img]
kesinlikle katiliyorum... evet, belki dünyanin incisi olan bir sehir burasi ama çok az bir zümre için böyle... ayrica bülbülü altin kafese koymuslar... [img]smileys/smiley2.gif[/img]"7 tepeli şehir... bekle... son tepene de dikeceğiz bayrağımızı..."
- Alıntı
Yorum
-
20 yil istanbulda yasa sonra okul sayesinde trabzonda yasamaya basla sende öyle olursun elbet ben trabzona sadece yazin 1 ayligina gelirdim simdi yilin 10 ayi buradayim eh hali ile istanbul özleniyor arkadaslar öle demeyin hem benim ailemde istanbulda......zαFєя kєskiη --- !!!!αVη! αkєя αskiηα!!!!
"Bugün Trabzonspor için ne yaptın?"
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak blume_61 tarafından gönderilditemmuzun 2 . haftasi trabzon dernekpazarindayim
ben muhtemelen Agustos'ta orada (dernekpazari) olacagim ama zaten orada da durdugum pek söylenemez... sürekli geziyorum... geçen yaz hemen hemen her gün Trabzon (merkez)'daydim...
bu yaz Allah izin verirse BMN/Trabzon 'dan tanisabildigim kadarrenkdasla tanismak istiyorum...
hatta bir hali saha maçi da orada yapsak hiç de fena olmaz... [img]smileys/smiley1.gif[/img]"7 tepeli şehir... bekle... son tepene de dikeceğiz bayrağımızı..."
- Alıntı
Yorum
Yorum