Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Memleket'e Ne Zaman Gidiyoruz?

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Tam tarihini bilmiyorum ama ikinci çay başladığı zaman orda olacağım kesin

Yorum

Temmuz sonunda inşallah gidebilirim.İş durumuma bağlı maalesef
      HİÇKİMSEDEN FAYDA BEKLEME,FAYDAYI KENDİNDE ARA
      istediğini söyleyen,istemediğini işitir.

Yorum

Allah'in izniyle Pazartesi Istanbul'da Persembe günü Bafra'dayim
        Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
        Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

İzine Gidecek Gurbetçiler

safak 32 bekle Trabzonum geliyorum insallah..
          İnsan ol evlat!

Yorum

Şafak 8....

Allah'ın izniyle 1Hafta sonra Trabzon'da olacağım..

(UEFA)

Yorum

safak 28 bye bye almanya hello türkiye hehe gözümde tütüyor trabzon yaw

Yorum

SAFAK 32 kurtuluyorum burdan oleeeeeyyyy

Yorum

İstanbul'da bize gurbet. 4-7 Temmuz arası Karadeniz'deyim Allah'ın izniyle.
                  “Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
                  Malik bin Dinar

Yorum

yarın biniyorum allahın izni ile..
                    kazasız belasız varırız inşaallah..
                    ÖNEMLİ OLAN MÜHİM DEĞİL

Yorum

2 hafta sonra geliyorum allah izin verirse... Bekleyin beni!!!!!!!!!!!!!!
                      Saldırın Seferoğulları
                      Bordo Mavi . Net

Yorum

cok agir bi hastalik yüzünden bu yaz gelemiyorum ama allahin izniyle kanseri yenip kasim ayinda insallah memleketdeyim
                        bayraklari bayrak yapan üstündeki kandir, toprak eger ugrunda ölen varsa vatandir!!!!

Yorum

İlk olarak Erdogdu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          cok agir bi hastalik yüzünden bu yaz gelemiyorum ama allahin izniyle kanseri yenip kasim ayinda insallah memleketdeyim
                          Abi gecmis olsun.... hmm, aradaki mesafeyi haritadan ucursak nasil olur?
                          Saldırın Seferoğulları
                          Bordo Mavi . Net

Yorum

Haftaya ereğlide olacam.Ağustosun sonundada trabzonda inşalah.
                            Özkan SÜMER

Yorum

İlk olarak Erdogdu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Kanser öldürmez modası geçmiş tedavi öldürür. Aman diyeyim abi dikkat et. Günümüzde kanser eskisi kadar korkunç değil. Moral motivasyonun çok önemli. Yaşamayan bilemez herhalde o psikolojiyi.

Çok geçmiş olsun kardeşim. İnşallah Rabbim şifa verir..

p.s: Yaşınız 22'ymiş. Hangi tür kanser ki bu yaşta? Lösemi olabilir mi?
                              En son Ömer SEVİNÇ tarafından düzenlendi; 16.06.2007, 23:47.
                              Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
                              Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
                              - Eomer -

Yorum

İlk olarak Eomer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Kanser öldürmez modası geçmiş tedavi öldürür. Aman diyeyim abi dikkat et. Günümüzde kanser eskisi kadar korkunç değil. Moral motivasyonun çok önemli. Yaşamayan bilemez herhalde o psikolojiyi.

Çok geçmiş olsun kardeşim. İnşallah Rabbim şifa verir..

p.s: Yaşınız 22'ymiş. Hangi tür kanser ki bu yaşta? Lösemi olabilir mi?
                                amin. subatin basindan beri büyük bi savas veriyorum ama sükür allahima 1 bucuk ay sonra bitecek tedavim
                                türkcesi lef kanseri galiba
                                bayraklari bayrak yapan üstündeki kandir, toprak eger ugrunda ölen varsa vatandir!!!!

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X