Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Memleket'e Ne Zaman Gidiyoruz?

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

temmuz sonuna doru gidiorum bizim oralar biraz yüksektir findik geç olur findiga yetisecez [img]smileys/smiley11.gif[/img]

Yorum

En erken, Ramazan Bayrami tatilinde Trabzon'da olabilirim. Ama, Agustos'tan itibaren Ankara'da ikamet etmeye baslayacagim. [img]smileys/smiley2.gif[/img]

Az kaldi, biraz daha yaklastim sayiyorum kendimi Trabzon'a.

Yorum

İlk olarak kutoz tarafından gönderildi

En erken, Ramazan Bayrami tatilinde Trabzon'da olabilirim. Ama, Agustos'tan itibaren Ankara'da ikamet etmeye baslayacagim. [img]smileys/smiley2.gif[/img]

Az kaldi, biraz daha yaklastim sayiyorum kendimi Trabzon'a.

ben de 18 agustos sonrasi izmire gidince sana ugramayi düsünüyordum.neyse kismet baska zamana

Yorum

Temmuz sonu bekle beni yaylalar..

Yorum

kuzey_lee ben gidemiyorum memlekete. staj dolayisiyla izmirdeyim. agirlarim ben seni merak etma
            Hadi eyvallah..

Yorum

valla ben dogdum dogali memleketteyim
              Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
              Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

Bu yazda izin yok [img]smileys/smiley5.gif[/img] Yerim len ben böyle askin izdirabini....!

Yorum

Bu sene memlekete gidemiyorum ne yazikki[img]smileys/smiley19.gif[/img]
                  keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...

Yorum

[img]smileys/smiley19.gif[/img]
                    *
                    * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

sendemi gitmiyosun kardes,kaldik gurbette desene[img]smileys/smiley5.gif[/img]
                      keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...

Yorum

diplomayi alir almaz OF tayim [img]smileys/smiley4.gif[/img]daaa....... diplomay ne zaman alacam belli degil [img]smileys/smiley5.gif[/img]Hayirlisi diyelim .
                        - impossible ? what does it mean ?

Yorum

uefa ön eleme maçina göre ayarliyorum kendimi.trabzon-hayrat ve tabiki hopa ya kazimi ziyaret..

Yorum

belli degil aslinda...belki temmuzun 15.nden sonra..

''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

nerde bizde o sans her senememlekete gidelim...
                              Oy Dereler Dereler Neler Bilirim Neler...
                              TSira_Şimal Yıldızı

Yorum

bu allahin belasi yaz okulundan sonra

yanitemmuz ortasinda gidecem insallah.

ayvenin bol oksijenli daglarina kavusacam 3 yil radan sora insallah.....

yattara show will continue.....................

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X