temmuzun basinda önce istanbula oradan Sürmeneye geçicem umarim görüsme imkani buluruz...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Memleket'e Ne Zaman Gidiyoruz?
Daraltma
X
-
ben nezaman avni akere gittmse puan kaybettik..geçen sezondaki gençlerbirligi maçina kadar GOL die bagiramamistim bile...bu sene gitmeyi düsünmüyorum...<font color=red>`Your <font color=black>Heart</font> Size More Important Your <font color=black>Body</font> Size`</font>
- Alıntı
Yorum
-
her yil trabzondaydim ama bu yil askerlik var agustosda askerim 3 yildirsurekli gittim burda kisin para adiyorum yazin ordaydim ama bu yil dedigim gibi askerlik var onun icin kaldk burada [img]smileys/smiley7.gif[/img] ama belki dedem ölür[img]smileys/smiley36.gif[/img] veya baska sey olur gelirim ansisiz kalirim en az 1 ay veya fazla ama zor gorunuyor [img]smileys/smiley5.gif[/img]OLUMUNE TRABZON
............................. *TRABZON MACKA*
ULKER HADDINI BIL KARSINDAKI BUYUK TRABZONSPOR VE TARAFTARIDIR VARDIR AKLINDA OLSUN KAYBETEN SIZ OLURSUNUZ
- Alıntı
Yorum
-
1 agustosta yola cikiyoruz karadan gitcez busene. yol arkadasimizda var 6 araba[img]smileys/smiley17.gif[/img]. ama 1 agustosa daha cok var[img]smileys/smiley11.gif[/img]Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
Karadeniz'e Özgürlük!
- Alıntı
Yorum
Yorum