Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Memleket'e Ne Zaman Gidiyoruz?

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

temmuzun basinda önce istanbula oradan Sürmeneye geçicem umarim görüsme imkani buluruz...
    <font color=red>`Your <font color=black>Heart</font> Size More Important Your <font color=black>Body</font> Size`</font>

Yorum

temmuz 15

Yorum

bugün 17:30 da istanbul,çarsamba da TRABZON insallah
        Her daim TRABZONSPOR!
        Türkiye Kyoto'yu imzaladı
        "7"

Yorum

memlekete gidisi öyle bir ayarlamaliyim ki avni aker de maö izlemeliyim kesin bir kararim yok beklemedeyim

gelecegim zaman yazariz da orda olanlarla da tanisiriz artik azicik da yüzyüze görüselim dimi ya

Yorum

ben nezaman avni akere gittmse puan kaybettik..geçen sezondaki gençlerbirligi maçina kadar GOL die bagiramamistim bile...bu sene gitmeyi düsünmüyorum...
            <font color=red>`Your <font color=black>Heart</font> Size More Important Your <font color=black>Body</font> Size`</font>

Yorum

her yil trabzondaydim ama bu yil askerlik var agustosda askerim 3 yildirsurekli gittim burda kisin para adiyorum yazin ordaydim ama bu yil dedigim gibi askerlik var onun icin kaldk burada [img]smileys/smiley7.gif[/img] ama belki dedem ölür[img]smileys/smiley36.gif[/img] veya baska sey olur gelirim ansisiz kalirim en az 1 ay veya fazla ama zor gorunuyor [img]smileys/smiley5.gif[/img]
              OLUMUNE TRABZON
              ............................. *TRABZON MACKA*

ULKER HADDINI BIL KARSINDAKI BUYUK TRABZONSPOR VE TARAFTARIDIR VARDIR AKLINDA OLSUN KAYBETEN SIZ OLURSUNUZ

Yorum

1 agustosta yola cikiyoruz karadan gitcez busene. yol arkadasimizda var 6 araba[img]smileys/smiley17.gif[/img]. ama 1 agustosa daha cok var[img]smileys/smiley11.gif[/img]
                Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
                Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

eger su finallerim iyi gecerde bute kalmazsam insallah ayni 27sinde yolcuyum

Yorum

simdiden havaya girdim kaldi 20 gunumuz Allahin izniyle geliyorum canim memleketim [img]smileys/smiley2.gif[/img]
                    İnsan ol evlat!

Yorum

findik ayinda memleketteyim findiklikta
                      Murdar bir halden muhteşem bir maziye kanatlanmak gericilikse, her namuslu insan gericidir...
                      Trabzon icin olmeli, Trabzonspor icin harp etmeli...
                      Mustafa Korkmaz

Yorum

kaldi 27 gün
                        Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
                        Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

kaldi 10 gun

Yorum

Safak 10-15 günarasi bisey [img]smileys/smiley4.gif[/img].. La yine kopardik izni beeeee[img]smileys/smiley36.gif[/img]

Yorum

Büyük bir ihtimalle bu sene gidemiyecegim.[img]smileys/smiley11.gif[/img]
                              bordomavi.net
                              Trabzonspor'un ilk ve en büyük taraftar sitesi

Yorum

Allah izin verirse ilk UEFA maçinda ordayim

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X