Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Android Kullanıcıları l LG, Samsung, Htc, Sony, ...

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Mehmet Ç. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Ben vardim.. Gecen C'tesi Iphone 5 aldim,..
    bu arada satilik one s im var :=)
    Aramıza hoşgeldin kardeşim

Kremalı mı yollayayım yoksa sade severim diyerek direk locana mı çekilirsin
    9 # Osvaldo'

Yorum

• İlk olarak Mehmet Ç. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Ben vardim.. Gecen C'tesi Iphone 5 aldim,..
      bu arada satilik one s im var :=)
      Htc one s ile ilgili bir kaç yorum yapar mısın ?
      Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• HTC one X almayı düşünüyorum en ucuz nerde bulabilirim?
        Bizler gezginleriyiz sevda yolunun,
        zamanı gelince,elbet buluşuruz..

Yorum

• arkadaslar tel yenılemeyı dusunuyorum note II mi? xperia z mi? kararsızım hangısını onerırsınız
          İstanbul Yalakası Degil Memleket Sevdalısıyız...! бордовый-голубой
          Ана Ивановић-VEFASPOR-Maria Yuryevna Sharapova......ARsHAVİn'Lİ...

Yorum

• HTC ONE X mi daha yüksek model S mi ?
            Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              HTC ONE X mi daha yüksek model S mi ?
              Bktm snn şu sorulrndn .s .s .s

Yorum

• şuan alınacak 2 cep var.
                ya Sony Z ya da Sony SP
                Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
                Elazığ'lı.

Yorum

• iphone 5 gibi muazzam bi alet varken neyi tartışıyorsunuz der bombayı bırakır kaçarım

Yorum

• İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    HTC ONE X mi daha yüksek model S mi ?
                    One X One S'in üstünde..

Onlarin üstü yeni One

One S kullanimi kolay, sade, sik bir telefon..

Ama lara gelirsek.. Telefon cok hizli isiniyor. Telefon tutulamiyacak hale geliyor, sicacik oluyor.
                    Cok ufak tefek hatalari var. Insanin zamanla cileden cikariyor.

iPhone'den eksigi yok bence, ama iPhone'da iPhone..

Kiyaslanamazlar, ama One S cok kullanmiyacagim diyorsan uyar.

Ben Telefonu cok kullandigim icin kafayi yedim..

Yorum

• Sony en güzel telefonların Xperia Z
                      Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

00111101
                      BordoMavi.Net
                      burakdereli.net

Sanal Yönetici

Yorum

• Samsung Galaxy S4
                        satışından önce küçük bir ön inceleme

boyutları ve kalite olarak beğenmesemde içindeki özellikler gerçekten çok iyi
                        Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

00111101
                        BordoMavi.Net
                        burakdereli.net

Sanal Yönetici

Yorum

• İlk olarak Yunus Emre AYAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          iphone 5 gibi muazzam bi alet varken neyi tartışıyorsunuz der bombayı bırakır kaçarım
                          Ferrari alıp depoya Shell'den hat çekmek ile Iphone alıp şarj aletini cebimde taşımak arasında ne fark var
                          "Ben TRABZONSPOR kaptanıyım, başka kaptanların arkasında sahaya çıkmam." Dozer Cemil

Yorum

• İOS çok basit, herkesin hemen anlayıp kavrayabileceği bir arayüze sahiptir. İOS sadece iphone telefonlarına ve tabletlerine özel bir işletim sistemidir. Programların işletim sistemiyle uyumluluğu çok yüksektir. Güvenlik bakımından da IOS rakipsizdir. İkinci parti bir yazılımı yükleme şansınız yoktur (Jailbreaksiz). Ama iphonelerin telefon özellikleri kısıtlıdır. Mesela bir şarkıyı veya fotoyu bluethooth üzerinden paylaşma şansınız yoktur. Keza 3G üzerinden görüntülü görüşme şansınızda. Ayrıca iphone yıllardır şarj sorununa bir çözüm bulamadı hâlâ. İphoneniz varsa şarj aleti de cebinizde olmalıdır. İphoneyi telefon değilde telefon özelliği eklenmiş bir cep bilgisayarı olarak düşünmeniz en mantıklısıdır.

Android ise kelimenin tam anlamıyla bir okyanustur. İçinde herşeyi barındırır. Telefonun bütün özelliklerini özgürce kullanabilirsiniz. Android'in sabit bir telefonu yoktur. Her marka telefonda bulunur. İstediğin ikinci parti yazılımları kurabilirsiniz. Ama bu da güvenlik sorununu beraberinde getirir.

2 sene İphone kullandım. Şimdi ise Samsung Note 2 kullanıyorum. Telefon büyük mü? Evet büyük. Tek elle kullanma şansınız yok denecek kadar az. Kamerası 8 megapiksel ama bu zamana kadar kullandığım telefonların içindeki en iyi fotoğraf çekim kalitesine sahip. 5.5 inc süper amoled ekrana sahip olmasına karşın şarjı 2 gün rahatlıkla gidiyor. Eğer ekran koruyucu ve duvar kağıdı olarak siyah ağırlıklı tonları seçerseniz bu süreyi daha da uzatabilirsiniz. Ses kalitesi iphone 4'e oranla çok daha iyi. İnternet hızını ise söylememe gerek yok.

Sonuç olarak Samsung'tan memnunum ama Android için aynı şeyi söyleyemiyorum. Tamam telefonun özellikierini tam olarak kullanabiliyorsun ama IOS'un sadeliği yabana atılacak bir özellik değil. Nesini sevdim Android'in; Bluetooth ile pc'den telefona müzüik foto atabilme, başka bir cihaza veri gönderebilme.. Bir defa kullandım mı? Belki de hayır. Nesini sevdim Android'in; 3G üzerinden görüntülü görüşme.. Bir defa kullandım mı? Tango varken gerek yok ki?
                            ODTÜ'lü bir hocanın Trabzonspor atkısıyla dolaşan Trabzonsporlular hakkındaki yorumu;
                            "Hocam onlar Trabzonsporlu. Onların sevgisi, derdi bir başka. TRABZONSPOR onlar için bir var olma nedeni. TRABZONSPOR'a küsemez, kızamaz ondan utanamazlar çünkü o zaman şehirlerine küsmüş, şehirlerinden utanmış olurlar''

Yorum

• Alayına isyan Ölümüne iPhone 5

Birazda biz sataşalım
                              9 # Osvaldo'

Yorum

• Htc One...
                                Ayağa KALK!

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X