Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İzlediğiniz Sinema Filmleri Hakkındaki Yorumlarınız

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak ilker tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    D. Washington çok ilginç bir adam.Bir aktörün hiç mi boş ve gereksiz bir filmi olmaz?
    İşte bu adamın yok...

Hayranı olduğum Eastwood'un bile boş filmleri varken bu adamın yok....
    Genclik yillarinda büyk ihtimal ile bir cok bos filmi vardir, cogunu izlemedigimden bir sey diyemeyecegim.
    Ama son 10 yilda aklima gelen iki tane film var: "2 Guns" ve "The Taking of Pelham 1 2 3". Hic bir derinligi olmayan filmler.

Yorum

• Evinde televizyonu bulunmayan biri olarak, aile içi etkinlik olarak kabul ediyoruz sinemayı. Ve izlenebilecek filmleri tespit etmeye gayret ediyoruz. Kriterlerimiz neler?

Amerikan filmlerinin %99unda bulunan cinselliği ön plana çıkarıcı, aile içi yozlaşmaya sebeb olabilecek filmleri izlememeye gayret ediyoruz. Bir fikir ürünü olan filmleri tercih ediyoruz.

Tavsiyem Hint Sinemasından: Bajrangi Bhaijaan

Tek kelime ile muhteşem bir film. 9/10 verdim.

Dilsiz küçük bir Müslüman kızın Hindistanda kayboluşu ve ona yardım etmek isteyen iyi niyetli bir adamın (Salman Khan) kızı evine ulaştırma mücadelesi.

Film sonunda Pakistan-Hindistan münasebetlerine de el atıyor ve barış mesajları veriyor. Gayet yapıcı.

Filmin ayrıntıları ve izleyenlerin yorumları için: http://www.sinemalar.com/film/228438/bajrangi-bhaijaan
      "The North Remembers" (Kuzey Unutmaz)

Yorum

• Interstellar, Malcolm X ve Life of Pi...
        İzlediğim en harika, en şahane filmler. Keşke bizim bu kadar çok iyi filmlerimiz olsaydı?

Yorum

• Salı günü magosa/kktc'de tam olarak interstellar'ın sahnelerini yaşadık. 34 yaşındayım böyle toz görmedim.

Loading .. %61

Yorum

• [MENTION=24433]Hakan Genç[/MENTION]

Askerliğimi Kıbrıs'ta yaptım, ara ara çöllerdeki gibi kum fırtınası olurdu.

Yorum

• İzlediğiniz Sinema Filmleri Hakkındaki Yorumlarınız

İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              [MENTION=24433]Hakan Genç[/MENTION]

Askerliğimi Kıbrıs'ta yaptım, ara ara çöllerdeki gibi kum fırtınası olurdu.
              Burada doğup burada büyüdüm ve yaşıyorum[emoji3]

Fakat böylesi olmadı, görülmedi yoksa her sene birkaç defa afrikadan gelir toz.
              Belediyeler ağızlık(adını bilmiyorum) dağıttılar. 1 gün boyunca evden çıkamadık. 24 saat klima çalıştı[emoji3]

Loading .. %61
              En son omondoles tarafından düzenlendi; 11.09.2015, 17:48.

Yorum

• İlk olarak Hakan Genç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Burada doğup burada büyüdüm ve yaşıyorum[emoji3]

Fakat böylesi olmadı, görülmedi yoksa her sene birkaç defa afrikadan gelir toz.
                Belediyeler ağızlık(adını bilmiyorum) dağıttılar. 1 gün boyunca evden çıkamadık. 24 saat klima çalıştı[emoji3]

Loading .. %61

Değirmenlik'te yaptım askerliğimi, acayip kurak bir yer, gece bile acayip fırtına olduğunu gördüm, neyse ki o günler geçti. Allah kolaylık versin size.

Yorum

• İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Değirmenlik'te yaptım askerliğimi, acayip kurak bir yer, gece bile acayip fırtına olduğunu gördüm, neyse ki o günler geçti. Allah kolaylık versin size.
                  Sen yeşil yerde yapmışsın birde kurak diyorsun[emoji3]

Loading .. %61

Yorum

• self-less

Yorum

• judgment night....cuba gooding jr- emilio estevez....
                      son günlerde izledigim en macera/gerilimli filmlerden birisi....
                      siddetle tavsiye ediyorum....
                      ıslak imza....

Yorum

• manhunter....1986....michel mann ustat....
                        red dragon tekrar cekim diyebiliriz rahtca....dr. hannibal ı briancox canlandırmıs....izlenmeli....
                        ıslak imza....

Yorum

• İzlediğiniz Sinema Filmleri Hakkındaki Yorumlarınız

Mad Max saf aksiyondan başka bir şey veremeyerek sınıfta kaldı. 6/10

Alttan alttan verilen mesajlar, filmin hayli altında kalmış.
                          Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                          Ayağa KALK!

Yorum

• Kod Adı U.N.C.L.E. şu an vizyonda kesinlikle izleyin derim.

Son zamanlarda gittiğim filmlerden aklımda kalan.. Selfless... Süperdi..
                            "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

• Önerebileceğiniz 3-5 film var mı?
                              Tür fark etmez.
                              www.x.com/zykmda

Yorum

• İlk olarak Adem Akyüz' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Önerebileceğiniz 3-5 film var mı?
                                Tür fark etmez.

Non Stop / Durmak Yok

Predestination / Kader

Third Person / Üçüncü Şahıs

Nightcrawler / Gece Vurgunu

Fury / Hiddet

Jack Strong

The Maze Runner / Labirent Ölümcül Kaçış

Maleficent / Malefiz

Edge of Tomorrow / Yarının Sınırında
                                ...6 Aralık 2015...

Takvim yapraklarında "Trabzonspor'un Hacıosmanoğlu İşgalinden Kurtuluş Günü" olarak not edilecek kadar önemli ve müjde dolu bir gündür.

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X