Düğün dernek 2 güzel.. içinizde kuşku olmadan gidebilirsiniz
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
İzlediğiniz Sinema Filmleri Hakkındaki Yorumlarınız
Daraltma
X
-
İlk olarak Hakan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYani aksi mümkün müPek gülemedim 1'e nedense. Bayağı güleceğim ön yargısı ile izlemiştim ama olmadı. İkiyi de deniyeceğim. Belki de fragman ve film hakkında bir çok ayrıntıyı bildiğim için gülemedim
"...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Fatih Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen gitmeyeyim o zamanPek gülemedim 1'e nedense. Bayağı güleceğim ön yargısı ile izlemiştim ama olmadı. İkiyi de deniyeceğim. Belki de fragman ve film hakkında bir çok ayrıntıyı bildiğim için gülemedim
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak esra61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle@kayyum61 Film öneriniz için çok teşekkür ederim.
- Alıntı
Yorum
-
+Requiem for a Dream ( 2. izleyisim, uysuturcu üzerine, muhtesem ötesi)
+Jagten (Danimarka filmi, tavsiye ederim)
+The Thin Red Line ( 2. Dünya savasi ile ilgili)
+Platoon (Vietnam Savasi ile ilgili)
+We Need to Talk About Kevin (Psikolojik Gerilim)
+Oldboy(Kore versiyonu, simdiye Kadar seyrettigim en iyi intikam filmi)No one wins. One side just loses more slowly.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle+Requiem for a Dream ( 2. izleyisim, uysuturcu üzerine, muhtesem ötesi)
+Jagten (Danimarka filmi, tavsiye ederim)
+The Thin Red Line ( 2. Dünya savasi ile ilgili)
+Platoon (Vietnam Savasi ile ilgili)
+We Need to Talk About Kevin (Psikolojik Gerilim)
+Oldboy(Kore versiyonu, simdiye Kadar seyrettigim en iyi intikam filmi)DRaZeN PeTRoViÇ....(3)ANDRea MeNeGHiN....(11)
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHepsini izledim harika filmler. Çoğu kişi izlemiştir zaten bu filmler kendi dallarında çok iyi örnekler.
Aynen bende normal bir sahsin artik bu filimleri izlemesi gerektigini düsündügüm icin yazdim ama en basdaki ve en sondaki gercekten muhtesemdiNo one wins. One side just loses more slowly.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAynen bende normal bir sahsin artik bu filimleri izlemesi gerektigini düsündügüm icin yazdim ama en basdaki ve en sondaki gercekten muhtesemdi
Liste güzel izlemeyen varsa değerlendirsin. İlk filmi aileyle filan izlemeyindeDiğerleri içinde geçerli aslında bu.
DRaZeN PeTRoViÇ....(3)ANDRea MeNeGHiN....(11)
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHepsinin insana verdiği çok iyi bir ders var. Jagten beni çok etkilemişti mesela. Mads Mikkelsen zaten harika bir oyuncu adam duyguyu çok iyi yansıtıyor izleyene. Diğerlerinden biraz ayrı tutuyorum Jagten'i.
Liste güzel izlemeyen varsa değerlendirsin. İlk filmi aileyle filan izlemeyindeDiğerleri içinde geçerli aslında bu.
Jagtenin sonunda, Lucasa ates edem kimdi sence ?No one wins. One side just loses more slowly.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleJagtenin sonunda, Lucasa ates edem kimdi sence ?DRaZeN PeTRoViÇ....(3)ANDRea MeNeGHiN....(11)
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİlk izlediğimde nedendir bilinmez oğlunun ateş ettiğini düşündüm. Kızın babası ateş etti diyenler var ama ateş edenin fiziğiyle pek örtüşmüyordu bilemiyorum.No one wins. One side just loses more slowly.
- Alıntı
Yorum
Yorum