Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İzlediğiniz Sinema Filmleri Hakkındaki Yorumlarınız

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• tepenin uşakları'nı izledim çok beğendim. trabzon'a gittiğimde ne görüyorsam onu gördüm çok iyi yansıtmışlar. senaryo biraz bilindik olabilir ama filmi senaryosu için izlememiştim zaten.

güzel sevdim.
    #

Yorum

• İnsan bilim kurgu izlerken ağlar mı demeyin.
      Ağlar. Her izlerken ağlıyorum. Her izlerken aynı heyecanla kalbim yerinden çıkıyor.
      Böyle iliklerime kadar yaşıyorum.
      Her izlerken bambaşka bir dünyaya gidiyorum.
      ...

Yorum

• İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        İnsan bilim kurgu izlerken ağlar mı demeyin.
        Ağlar. Her izlerken ağlıyorum. Her izlerken aynı heyecanla kalbim yerinden çıkıyor.
        ...
        ben de bugün izledim.ağlamadım ama kafama takıldı. kıyafetler mekanlar çok güzeldi ek olarak.atmosfer özgün olmuş.

Yorum

• Bu başka bir şey ama. Kişisel hayallerden kaynaklaniyor benimki

Yorum

• Dyatlov pass incident varmı izleyen yorumlayacak olan?

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              İnsan bilim kurgu izlerken ağlar mı demeyin.
              ...
              İnterstellar filminde başıma gelmişti..o ana kadarki zaman ve mekan yorumlarımı eski yunandan ibn-i arabi ve Nursi'ye kadar uzanan bütün tasvircilerin tasvirlerini bir an olsun birleştirmiştim..
              If you put the federal government in charge of the Sahara Desert, in 5 years there'd be a shortage of sand.
              Milton Friedman

Yorum

• İlk Canilik filmini izleyebilirsiniz. Psikolojik film sevenler durağan film sevenler için 10 - 9

Öyle hızlı öfkeli vurdulu kırdılı aksiyon bilim kurgu , saçmalıklar seven insanlar için öneri değildir.
                Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
                Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

• İlk olarak ihsan candas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  İnterstellar filminde başıma gelmişti..o ana kadarki zaman ve mekan yorumlarımı eski yunandan ibn-i arabi ve Nursi'ye kadar uzanan bütün tasvircilerin tasvirlerini bir an olsun birleştirmiştim..
                  Tık diye üstüne bastiniz zaten. Defalarca izliyorum. Defalarca. Gene de doyumu yok bu filmin.

Yorum

• Çok vardır izlediğim.Öneririm de. ama yorumlamam ilerki zamanlarda size sağlam bir liste atarımç

sadece uzun bir listeyle isimleri veririm filmlerin.bence spoiler verilmesi doğru değil izlemeyenler vardır sonuçta.film kültürüne aykırıdır bu.

Bu arada bilim kurgu filimleri gizli bilgi üzerine yapılır genelde. Eski antik gizli tarihine göre yapılır.Yüzseysel,araştırma yapmayanlar ve bilgisi olmayanlar pek anlamaz bu ne der.

Bir çok bilim kurgu filimlerinde verilmek istenen mesaj bellidir.İnterstellar-Annunakiye gönderme de vardır.Shuman frekansına gönderme vardır.İnterstellarda mesajlar çok gizlenmiyor fakat gizledikleri mesajlar çoktur.

Genelde dediğim gibi sağlam ve gizemli tarih bilgisi ister.o zaman filmin keyfinden yenmez şahane yenilesi olur.
                    En son erenslash tarafından düzenlendi; 17.08.2015, 22:48.
                    "Annuit cœptis"

Yorum

• İlk olarak erenslash tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Çok vardır izlediğim.Öneririm de. ama yorumlamam ilerki zamanlarda size sağlam bir liste atarımç

sadece uzun bir listeyle isimleri veririm filmlerin.bence spoiler verilmesi doğru değil izlemeyenler vardır sonuçta.film kültürüne aykırıdır bu.

Bu arada bilim kurgu filimleri gizli bilgi üzerine yapılır genelde. Eski antik gizli tarihine göre yapılır.Yüzseysel,araştırma yapmayanlar ve bilgisi olmayanlar pek anlamaz bu ne der.

Bir çok bilim kurgu filimlerinde verilmek istenen mesaj bellidir.İnterstellar-Annunakiye gönderme de vardır.Shuman frekansına gönderme vardır.İnterstellarda mesajlar çok gizlenmiyor fakat gizledikleri mesajlar çoktur.

Genelde dediğim gibi sağlam ve gizemli tarih bilgisi ister.o zaman filmin keyfinden yenmez şahane yenilesi olur.
                      at bir iki annunaki filmi o zaman da izleyelim
                      Kusur değil, çare bulun.

Henry Ford

Yorum

• 3 İdiot, Taare Zameen Par... daha doğrusu bütün Aamir Khan filmleri,
                        My name is Khan, Don 1-2... gibi Shahrukh Khan filmleri ve özellike Amitabh Bachchan'ın zirve yaptığı Black filmi. Herbirinin ayrı yeri vardır bende.

Hint filmlerinin en güzel tarafı, Amerikan filmleri gibi belden aşağı sahnelerinin olmaması.
                        Kötü tarafı, zırt pırt müzik ve oynama sahneleri çıkması.
                        "The North Remembers" (Kuzey Unutmaz)

Yorum

• shawshanks redemption çok güzel mutlaka izleyin
                          "Aşk ağlatır baş kestirir, umutsuzluk kaş kestirir." Büyük Üstad

Yorum

• Aylardır,fırsat buldukça İspanyol sinemasını didik didik ediyorum.
                            İzlediğim ve de şiddetle tavsiye ettiğim bazı filmler aşağıdadır.

The Ninth Gate....Bir Johnny Deep hayranı olduğumdandır belki bilmiyorum ama filmde çok alttan eşelenen bir gerilim var.Film boyu devam ediyor bu.Sonu istediğim gibi olmasa da tavsiye ederim...

Dean Corso, zengin koleksiyoncular için eski ve çok değerli kitapları araştıran ve bulan bir araştırmacıdır. Yaptığı görev kültürel birikim, hüner

La piel que habito ....bU filmi şimdiye kadar nasıl izlememeişim hayret ettim.Banderas döktürmüş,çok ilginç bir film.

Bir araba kazasında yanarak ölmekten son anda kurtulan eşini yanıklardan oluşan görüntüden kurtarmak için yeni bir deri yaratmak üzerine çalışmalar

Bir Edgar Allan Poe severi olarak çok keyifle izledim.İlk çıktığı zaman izlemiştim filmi ama buraya da ekleyeyim.
                            Dedi ki kuzgun bir daha asla....

''Kuzgun'' filminde (The Raven) başrolü üstlenen John Cusack, hayatı skandallarla dolu Amerikalı yazar Edgar Allan Poe'yu canlandırıyor. Yönetmenliğini

La mala educación......

Son zamanlarda yakından takip ettiğim Gael García Bernal,iyi filmler yapmış geçmişte.Bu da onlardan bir tanesi...
                            Güzel bir dram filmi...

oyuncu, yapımcı, yönetmen, senarist. Paramparça Aşklar Köpekler, Ananı Da!, Motosiklet Günlüğü, Aşk Mektupları

Tesis......Çok iyi bir gerilim,atmosfer harika....

Angela, Madrid'de sinema televizyon bölümünde okuyan bir genç kızdır. Bitirme ödevi olarak kendisene seçtiği konu ise hayli ilginçtir. "Görsel ve
                            Arafilboylu

Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...

Yorum

• İlk olarak elohim_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              shawshanks redemption çok güzel mutlaka izleyin
                              lord of the rings'i izledim ben de o da güzel. bakalım matrix diyolar bi de..
                              #

Yorum

• İlk olarak ilker tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Aylardır,fırsat buldukça İspanyol sinemasını didik didik ediyorum.
                                İzlediğim ve de şiddetle tavsiye ettiğim bazı filmler aşağıdadır.

The Ninth Gate....Bir Johnny Deep hayranı olduğumdandır belki bilmiyorum ama filmde çok alttan eşelenen bir gerilim var.Film boyu devam ediyor bu.Sonu istediğim gibi olmasa da tavsiye ederim...

Dean Corso, zengin koleksiyoncular için eski ve çok değerli kitapları araştıran ve bulan bir araştırmacıdır. Yaptığı görev kültürel birikim, hüner

La piel que habito ....bU filmi şimdiye kadar nasıl izlememeişim hayret ettim.Banderas döktürmüş,çok ilginç bir film.

Bir araba kazasında yanarak ölmekten son anda kurtulan eşini yanıklardan oluşan görüntüden kurtarmak için yeni bir deri yaratmak üzerine çalışmalar

Bir Edgar Allan Poe severi olarak çok keyifle izledim.İlk çıktığı zaman izlemiştim filmi ama buraya da ekleyeyim.
                                Dedi ki kuzgun bir daha asla....

''Kuzgun'' filminde (The Raven) başrolü üstlenen John Cusack, hayatı skandallarla dolu Amerikalı yazar Edgar Allan Poe'yu canlandırıyor. Yönetmenliğini

La mala educación......

Son zamanlarda yakından takip ettiğim Gael García Bernal,iyi filmler yapmış geçmişte.Bu da onlardan bir tanesi...
                                Güzel bir dram filmi...

oyuncu, yapımcı, yönetmen, senarist. Paramparça Aşklar Köpekler, Ananı Da!, Motosiklet Günlüğü, Aşk Mektupları

Tesis......Çok iyi bir gerilim,atmosfer harika....

http://www.turkcealtyazi.org/mov/0117883/tesis.html
                                Güzel liste sadece Kuzgun'u beğenmemiştim onu belirteyim. La piel que habito gerçekten çok ilginç film El Cuerpo'ya daha az şaşırmıştım itiraf edeyim.
                                DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
                                ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X